Wkenl

Hoe maak je een veganist te worden

Voor veel mensen, die veganistisch is meer dan alleen afscheid van vlees producten. Voor veel veganisten, deze levensstijl omvat de aanneming van een bepaalde mentaliteit die is alert op dieren claimemissies, zorgbehoeften, persoonlijk respect voor het leven en de zorg voor de capaciteit van het milieu om alle levende wezens te voeden. De meeste omnivoren denken steeds een veganistische is onmogelijk en kan niet eens beginnen te stellen hoe zij zouden in staat zijn om te overleven, laat staan ​​genieten van het leven zonder typische smaken ze zijn gebruikt om. Maar met een positieve houding, een verlangen om een verandering in een gezonde richting te maken, en wat creativiteit, is het mogelijk om een hele nieuwe wereld ontdekken en oogsten een veelheid van lichamelijke, mentale en emotionele voordelen, niet om financiële besparingen te vermelden.

Stappen

Hoe maak je een veganist te worden. Hier krijg je een fysieke.
Hoe maak je een veganist te worden. Hier krijg je een fysieke.
 1. 1
  Wees duidelijk over waarom je bent steeds een veganistisch. Dit is een enorme verandering in uw levensstijl, niet te lichtvaardig worden genomen als een trend. Na uw redenen bekleed out zal niet alleen zorgen dat je geen afval uw tijd en inspanningen iets wat je niet echt gepassioneerd over het doen, maar het zal ook helpen de stok met het. Als er een bepaalde essay, afbeelding of citaat dat uw wens om een ​​veganist te worden, print het uit en zet het op een plek waar je het vaak ziet, zoals uw koelkast versterkt.
 2. 2
  Hier krijg je een fysieke. Bezoek uw arts en zorg ervoor dat u in goede fysieke vorm. Vertel uw arts uw plannen om een ​​veganist te worden en vragen of er eventuele overwegingen om rekening te houden gezien uw medische voorgeschiedenis. Bijvoorbeeld, mensen met bloedarmoede moeten bijzondere aandacht besteden aan voldoende ijzer binnen te krijgen in hun veganistisch dieet.
 3. 3
  Onderzoek naar de wetenschap achter voeding, voedsel en gezondheid. Je hoeft niet naar een voedingsdeskundige of arts om de achtergrond van gezond leven te begrijpen, maar het helpt om munitie toe te voegen aan uw zoektocht om consistent te zijn in het licht van mogelijke ontmoediging en teleurstelling, die u zal worden geconfronteerd met vaak. De kennis helpt moet u uzelf of uw gezin te vinden walgen van de resultaten van uw experimenten. Er zijn tal van gemakkelijk te lezen materialen met betrekking tot het onderwerp. Leren zo veel als je kunt over voeding, voedsel en gezondheid zal alleen je goed doen.
 4. 4
  Stel vragen van echte mensen die veganistisch of zoek een maatje om mee te gaan met u in uw nieuwe avontuur. Surf voor online gemeenschappen of kijk naar een plaatselijke club of groep in uw omgeving. Beter nog, uit te nodigen een vriend of familielid om u of experimenteren met je mee.
 5. 5
  Gemak in het. Maak een plan op te geven een soort van non-veganistisch eten per week. Niet alleen zal dit zorgen voor een eenvoudiger levensstijl aanpassing, maar het zal ook helpen uw lichaam om de overgang zo soepel mogelijk. Een plotselinge, drastische verandering in uw dieet zou waarschijnlijk grote schade aanrichten op je lichaam, vooral als je van het zijn een omnivoor aan het zijn van een veganistisch. Luister naar je lichaam en gemakkelijk zijn op jezelf. Dwing jezelf niet helemaal alles in een keer te veranderen zonder begeleiding. Je moet weten hoe goed substituut voor bepaalde elementen, zoals eiwitten en vetten alvorens te denken dat een krop sla is alles wat je nodig hebt voor de rest van je leven.
 6. 6
  Kennen het verschil tussen levend voedsel en life-minder producten geconsumeerd als voedsel. Het is veel lastiger voor veganisten dan voor vegetariërs. Je weet al dat je niet kunt eten kaas omdat koeien om de melk om kaas te maken te genereren worden uitgebuit, maar wist u dat zelfs de meeste kaas alternatieven bevatten caseïne, een melkeiwit? Doe je huiswerk en lees ingrediëntenetiketten om onbedoelde consumptie van niet-veganistisch eten te voorkomen.
 7. 7
  Beter leren toepassingen voor tofu (en sojaproducten in het algemeen). Het is een goede bron van zowel eiwitten en calcium, en je kunt het bereiden in een verscheidenheid van manieren, maar het is niet zo gezond als men zou denken. Het duurt een beetje wennen, vooral als je nog nooit hebt gegeten veel tofu voor, maar geef het een kans. Tofu, samen met soja of rijst melk en andere niet-vleesvervangers, kan je beste vrienden in de veganistische wereld.
 8. 8
  Maak tijd om te koken. De meeste bereide voedingsmiddelen gaan off-limits, dus of je nu wilt of niet, je gaat te hebben om te leren koken zijn. Het zal je een grotere verbinding met je eten te geven, omdat het spannend en zeer de moeite waard kan zijn. Erkennen dat de smaak en de ervaring van je eten is net zo belangrijk als de praktische uitvoering van het in uw levensstijl. Wees creatief en kies een verscheidenheid aan producten en producten om eentonigheid en verveling te voorkomen. Er zijn veel veganistische kookboeken en online recept websites tegenwoordig om u te voorzien van inspiratie. Investeren van uw beste energieën en mentale mogelijkheden om de dagelijkse taak van het koken veganistische maaltijden kan uw plezier en tevredenheid van omscholing uw smaakpapillen aan nieuwe, zelfs vreemde smaken te proeven verbeteren.
 9. 9
  Beloon jezelf. Na het leren hoe om te gaan met de extreme makeover in uw keuken, uw budget, je verleden tijd, je gezondheid en je uiterlijk, maken er een punt om jezelf te trakteren op een nieuwe garderobe, een vakantie, of een nieuwe keuken.
 10. 10
  Deel uw genot. Er is niets meer voldoening dan te worden erkend voor het behagen van iemand anders buik. Behandel wat familie of vrienden om een ​​gastronomische maaltijd die u zelf bereid met alles erop en eraan. Wees een veganistisch evangelist door positieve demonstratie en anderen te helpen ontdekken hoe ze kunnen ook die overgang te maken van het eten van vlees te genieten van verse, hele voedsel.

Tips

 • Geef niet op! Volhardend ondanks uw mislukkingen, afschuw, of de ontmoediging van anderen is de kracht van uw wil om te slagen en te voldoen aan wat je al weet om de beste voor u zijn. En heb geen hekel aan jezelf als je toevallig te vallen en vind jezelf schrokken neer een cheeseburger of twee. Vergeef jezelf en verwen uzelf regelmatig met een zondeloos dessert zoals heerlijke tofu cheesecake, garnituren en al!
 • Lachen om je fouten en overwegen het bijhouden van een dagboek van je nieuwe liefde.
 • Vergeet niet dat veel Aziatische voedingsmiddelen zijn vega-vriendelijk.
 • Bezoek vegetarische restaurants en daag uzelf op hun menu's te leren. Als ze hun geheime recepten niet zal delen met u, proberen na te bootsen wat je hebt genoten van het eten door te kijken naar het of iets dergelijks om het in boeken of online.
 • Begrijpen waarom je steeds veganistisch. Hoeft voor oppervlakkige redenen niet doen.
 • Bemonstering van een verscheidenheid aan verse groenten en fruit, noten, granen, graanproducten, etnische smaken, en eindeloze merken gewijd aan de wholefood ervaring zal je leren wat je kunt integreren in je dagelijkse scala aan heerlijke maaltijden.

Waarschuwingen

 • Zijn nuttig om te onthouden dat niet iedereen die je zal ondersteunen in uw beslissing om veganist te worden. Sommige familieleden die genieten van het eten vlees misschien niet steunend van uw keuze. Laat niet hun gedachten invloed hebben op uw beslissing omdat haar je dat je verandert, niet hen.
 • Heb veganisme niet gebruiken als een manier van maskeren anorexia of andere eetstoornissen. Net als elk dieet, kan veganisme worden misbruikt. Leer wat uw lichaam nodig heeft om gezond te zijn, dan bieden jezelf met die voeding.
 • Wees ervan bewust dat de meeste artsen krijgen verbazingwekkend weinig instructie in voeding tijdens de medische school. Bovendien hebben de meeste artsen vandaag ontvangen dat het onderwijs terwijl veganisme werd grotendeels belachelijk gemaakt door de reguliere westerse samenlevingen. Als uw arts verzet zich tegen een veganistisch dieet voor ogenschijnlijk ideologische redenen, raadpleeg dan een diëtist (RD), zoals ze meestal worden getraind in een plantaardig dieet.
 • Omdat een veganistisch betekent niet noodzakelijk dat men gezonder is, zorg voor voeding grondig te bestuderen van onpartijdige bronnen voordat u verder gaat.
 • Wees op uw hoede van te veel soja, soja bijwerkingen onderzoek, zoals recente studies hebben aangetoond dat het schadelijk kan zijn (door het knoeien met je hormonen). Als u uw dieet te baseren op hen, zou tofu en soja snel veranderen in je ergste vijanden voedingswaarde.
 • Niet overdrijven het dessert en taart vervangers. Zelfs als veganist, kunnen ze nog steeds maken u te zwaar als je toegeeflijk. Alles met mate.
 • Als het nemen van omega-3-supplementen, in gedachten houden dat de meeste zijn gemaakt van visolie, en zijn niet veganistisch. Veganistische bronnen van Omega-3 vetzuren zijn lijnzaad, lijnzaadolie en walnoten. 1 theelepel lijnzaadolie voldoet aan uw dagelijkse behoeften.
 • Wees voorzichtig met snoep, zoals velen bevatten honing of gelatine.
 • Als u bestaande speciale medische aandoeningen, altijd eerst uw arts te raadplegen voordat u begint aan een drastische verandering in uw dieet en levensstijl. Ga voorzichtig te werk, en luister naar je lichaam. Dit geldt voor elk dieet.
 • Aangezien de meeste planten niet een betrouwbare bron van B12, kan een deficiëntie. Wilt u misschien overwegen om een ​​B12 supplement. Deficiëntie in de beste gevallen kunnen aanzienlijke vermoeidheid / zwakte veroorzaken. In het ergste geval kan het hart-en vaatziekten risico en bloedarmoede verhogen en kan ook leiden tot ernstige onomkeerbare schade aan het zenuwstelsel. Een goede tip is om twee glazen nondairy melk (1 beker heeft 50% van de aanbevolen B12-inname) te drinken. Vleesvervangers bevatten ook veel B12.

Dingen die je nodig hebt

 • Transitional voedingsmiddelen (vegetarische hamburgers, pre-en-klare veggie burrito's, of andere pre-en-klare levensmiddelen), als u besluit om ze te gebruiken.
 • Veganistisch voedsel, zoals vers en onbewerkt mogelijk (veel veganisten pleiten ook biologische voedingsmiddelen).
 • Veel water te hydrateren en ontgiften van het lichaam.
 • Geduld en de bereidheid om te blijven leren.