Wkenl

Hoe maak je een visfuik maken

Fuiken worden gebruikt om aasvis voor zoutwater vissen vangen, en in delen van het zuiden. Ze zijn legaal voor "non game" vissen zoals meerval en sukkels vangen. Hier volgen enkele instructies voor het bouwen eenvoudig.

Stappen

Hoe maak je een visfuik maken. Beslis over de afmetingen die u nodig hebt voor het type en formaat vis je gaat val.
Hoe maak je een visfuik maken. Beslis over de afmetingen die u nodig hebt voor het type en formaat vis je gaat val.
 1. 1
  Beslis over de afmetingen die u nodig hebt voor het type en formaat vis je gaat val. Minnows of pan vissen aas kan in een val 12 centimeter diameter worden gevangen door 24 centimeter in lengte, grote meervallen, karpers, en sukkels vereisen een veel grotere valkuil.
 2. 2
  Kies een vorm voor uw val. Velen zijn rechthoekig, met een 1:02:04 hoogte, breedte en lengte verhouding, maar cilindrische valstrikken goed werken als er geen stroom in het water om ervoor zorgen dat ze te rollen en vervuild raken.
 3. 3
  Selecteer het materiaal dat u zal de val te bouwen uit. In Alabama, waar trapping meerval is een lange traditie, worden de fijnste valkuilen gebouwd door ambachtslieden met behulp van witte eik strips, samen met verzinkt staal of koperdraad geweven. Want dit kost veel vaardigheid en tijd, zullen we kijken naar het bouwen van een val met een gaas stof of gevogelte netten. De keuze is dan de maaswijdte, bepaald door de grootte vis die u trapping. Voor aas witvissen, een hardware doek in 1/4 of 1/2 inch mesh is prima, voor uitlopers of karper, pluimvee-netten is minder duur.
 4. 4
  Snijd het gaas groot genoeg op te vouwen in een "doos" en waardoor overlap bij de naad. Een 12 inch X 24 cm X 48 inch val zal een vel draad weefsel 6 meter lang en 4 meter breed nodig.
 5. 5
  Markeer de stof over de breedte bij 12 inch, 36 inch, 48 inch en 72 inch en met een lengte van rechte hout, voudig bij elk teken 90 graden, om een doos te vormen. Bind de laatste bocht met plastic "snap banden" of light gauge draad.
 6. 6
  Snijd een ander stuk draad doek 12 x 24 cm voor het einde van de doos, en maak het vast met dezelfde banden of draad je gefelst de doos in de vorige stap.
 7. 7
  Vormen een trechter met de draad stof voor het einde van de doos die je nog niet gesloten. De trechter opening moet groot genoeg zijn om de vis zwemmen in, taps toelopend naar de opening gericht naar de box te verlaten. Beveilig dit stuk op zijn plaats met draad die later kunnen worden losgemaakt om uw vangst vrijgeven of verwijderen.
 8. 8
  Plaats een "ui zak", of gaas fruit zak gevuld met uw aas in de val, samen met een grote steen of een stuk van baksteen aan het gewicht van de val naar beneden, das de trechter in, en je bent klaar om "" de val zijn.
 9. 9
  Bind een sterke lijn naar de val, zodat je kunt trekken uit het water wanneer u klaar bent om het te controleren zijn, neem het hele apparaat aan het water, kies je "vissen gat", en laat deze in.
 10. 10
  Trek de val in langzaam wanneer u besluit om het te controleren, rekening houdend met je weet nooit wat er zal worden erin.

Tips

 • Controleer de val dagelijks om ervoor te zorgen dat er geen schildpadden, otters of andere roofdieren hebben ontdekt en of beschadigd is, of gekregen gevangen in het.
 • Hoeft niet in de steek uw val als u opgeven deze inspanning. Verwijder het en gooi het weg als u klaar bent.
 • Gebruik een geschikte aas voor de vissen die u trapping. Konijnenvoer pellets, kattenvoer pellets, katoenzaad maaltijd gebak, maïsbrood, of limburger kaas komen vaak val aas.
 • Gebruik een gaas dat is stevig genoeg om te vormen naar de vorm die u kiest en dat rigide blijft met een substatial gewicht van de vis erin.

Waarschuwingen

 • Markeer de locatie waar u uw val te zetten. Sommige rechtsgebieden zal toestaan ​​om vis vangen, maar vereisen ofwel uw licentie gegevens of naam, adres en telefoonnummer te worden gelabeld op je val.
 • Staat wetten variëren van de grootte vallen, vergunningseisen en soorten vis die je kunt vangen. Neem contact op met uw lokale vis en wild afdeling voor specifieke regelingen waar je vissen.

Dingen die je nodig hebt

 • Gaas stof.
 • Blikschaar om weefsel te snijden.
 • Kunststof banden.
 • Meetlint.
 • Rechte rand.