Wkenl

Hoe maak je een voetbal te vangen

Het vangen van een voetbal op de juiste manier is iets wat weinig mensen kunnen doen. Beheersen het en je zult vangen ballen als de profs in plaats van te kijken als een dwaas in een van beide recreatieve of competitieve situaties. Om daadwerkelijk goed zijn in het ontvangen van je hebt ook te maken over hoek terug, linebackers en de safeties.To krijgen in een goede positie om de bal te vangen, natuurlijk moet je in de voorkant van de persoon trailing u.

Stappen

Hoe maak je een voetbal te vangen. Houd je ogen op de bal te allen tijde.
Hoe maak je een voetbal te vangen. Houd je ogen op de bal te allen tijde.
 1. 1
  Houd je ogen op de bal te allen tijde. Een goede manier om te verblijven op nul gezet op de bal is aan het uiteinde van de ball.Every keer dat u uw ogen op de bal vergroot u uw kansen op het laten vallen hem te bekijken. Als u niet gericht op de bal als het je raakt in de handen, het vangen wordt het puur geluk.
 2. 2
  Strek je armen in de richting van de bal, als de bal nadert, zodat je handen ontmoet het op de verste mogelijke punt. Loop niet met je armen verlengd. Strek je armen vlak voor de bal die je bereikt.
 3. 3
  Maak een driehoek met beide handen, handpalmen weg van uw lichaam. Duimen wijzend naar elkaar, alle andere vingers die omhoog wijst. U wilt dat de punt van de bal op weg naar de open ruimte tussen je twee handen. Als de bal onder de taille, handpalmen nog steeds geconfronteerd met uit, maar zet je pinken bij elkaar, als u werkt en de bal komt dan moet je ook zet je samen pinken.
 4. 4
  De bal vangen, te laten krijgen ongeveer halverwege tussen je handen voordat klemmen neer op het met al uw vingers. Houd je ogen op het de hele tijd. (Als de pas is onder de taille laat de bal dia via de binnenkant van uw handpalmen ongeveer halverwege en vervolgens klem op het)
 5. 5
  Ga door de bal te wegstoppen, onder je arm aan de andere kant van elk verdedigers.
 6. 6
  Nu dat de bal wordt gevangen, lopen mee (voetbalspel), gooi het terug (speelvangst), of wat het spel je speelt moet je doen.
 7. 7
  Zorg ervoor dat u in uw gedachten vangen van de pas. En in geen geval denken over het niet vangen van het. Vergeet niet bij het voetbal raakt je handen of een deel van uw armen proberen te smullen inch
 8. 8
  Afgewerkt.

Tips

 • Houd je ogen op de bal te allen tijde. Sommige mensen denken dat ze houden hun ogen op de bal en ze zijn echt niet. De meer gericht bent op de bal, de betere baan je zal doen van het vangen met je handen.
 • Heb vertrouwen in uw vermogen om de bal te vangen. Als u denkt, "ik kan niet vangen van deze hoek" of gewoon na te denken over hoe moeilijk het gaat worden om de vangst te maken, dan is de kans groot dat u niet vangen het. Het begint allemaal met het geloven in uw vermogen om de bal te vangen, ongeacht de omstandigheden.
 • Een boor aan te moedigen om de bal in je handen vangen: op je rug liggen en gooi de bal in de lucht 4-5 meter boven je. Kijk naar de bal helemaal in je handen, vangen het weg uit je lichaam en knijp het voor twee seconden voordat u deze opnieuw te gooien. Voor meer handigheid, vangen met een hand met elke hand.
 • NIET te vangen met je lichaam. Dat is verkeerd. Het kan pijn doen, het verhoogt uw kansen op het geklungel het, en als je het dragen van pads die u zal laten vallen een hoop. Kan me niet schelen wat je zag Joe Pro doet op tv, want Joe Pro draait een 4.2 40 meter sprint en de mensen zijn meer bezig met wat hij doet nadat hij de bal vangt. Zelfs zo, zijn coach waarschijnlijk nog vertelt hem te vangen met zijn handen.
 • Oefen de bal op de vlucht vangen.
 • Negeer de rest van de wereld en de focus op de bal. Er is geen hemel, geen grond, niemand anders bestaat nog. Het enige ding is dat bal en je handen.
 • Oefenen, oefenen, oefenen. Je kunt niets beheersen door het te lezen in een boek (of online). Je moet er even uit en de praktijk.
 • Let op de rotatie van de bal. De rotatiesnelheid van invloed op uw vermogen om het te vangen. Hoe sneller de spiraal hoe harder je zal hebben om het te grijpen. Als de pas is een gewonde eend (de rotatie is helemaal over de plaats, want het is een lelijke pas) dan moet je je handen aan te passen om een ​​goede grip te krijgen wanneer je het te vangen.
 • Probeer het oefenen met een eenvoudige voetbal in plaats van een ambtenaar een.
 • En niet duwen op de bal, laat het op je afkomen.
 • Als je niet goed in een voetbal vangen, beginnen met een Nerf voetbal. Op die manier als je whiff bij de bal te vangen en haringen u in het hoofd, kan het geen kwaad zo slecht.

Waarschuwingen

 • Als Jerry Rice aanpassen om ballen door Joe Montana (rechtshandig) en Steve Young (lefty) gegooid. Vanwege de tegengestelde rotatie op de bal en andere effecten, moet je dienovereenkomstig aan te passen.
 • In tegenstelling tot de dagen van Fred Biletnikoff, Stick-Em's of iets dat je helpt grip en de bal vangen beter is verboden. U kunt handschoenen gebruiken hoor.

Dingen die je nodig hebt

 • voetbal
 • meer dan een persoon
 • een handschoen met een goede grip (optioneel)