Wkenl

Hoe maak je een vreugdevuur hebben

Vreugdevuren zorgen voor een geweldige sfeer voor outdoor evenementen, zoals feesten. Hier is hoe te hebben een leuke vreugdevuur iedereen zal onthouden.

Stappen

Hoe maak je een vreugdevuur hebben. Pak een stelletje droge takjes, bladeren, stokken en ongewenste hout.
Hoe maak je een vreugdevuur hebben. Pak een stelletje droge takjes, bladeren, stokken en ongewenste hout.
 1. 1
  Kies een plek. Het zou kunnen zijn in uw achtertuin of achtertuin van een vriend. Het zou kunnen zijn op een strand of op een camping.
 2. 2
  Pak een stelletje droge takjes, bladeren, stokken en ongewenste hout. Zorg ervoor dat u voldoende grote stukken brandhout hebben, zoals takjes en bladeren verbranden zeer snel.
 3. 3
  Graaf een ondiepe kuil. De put moet de omvang van de brand die u wilt hebben; ergens tussen de 50 cm x 50 cm en 1 meter x 1 meter is redelijk.
 4. 4
  Omringen de put met bakstenen of stenen. Dit zal uw vuur houden zich verspreidt buiten uw put.
 5. 5
  Plaats de brandstof bossen. Schik het bos, takken of houten stokjes staan ​​als een pyramide en leg de bladeren onder.
 6. 6
  Ontsteken van de bossen. Gebruik elke brand ontsteker, zoals aanmaakblokjes en beginnen met de bladeren onder.
 7. 7
  Zetten enkele ligstoelen. Staan rond een vuur is oke, maar mensen zullen waarschijnlijk willen uiteindelijk zitten. Het is altijd goed om een ​​paar picknick tapijten grijpen, en misschien een dag tent te zitten inch Dit is extra goed als je op een strand.
 8. 8
  Hier krijg je een koeler. Er is niets beter dan het genot van een ijskoud biertje, energy drink, warme chocolademelk of een blikje cola tijdens de vergadering rond een kampvuur. De beste manier om de rest van het bier koud is een koeler met veel ijs in te brengen. Dit zal van pas komen later, wanneer je de brand te blussen.
 9. 9
  Koken wat eten in het vuur. Ontdooid hotdogs zijn goed, evenals snoepjes die u en uw vrienden graag. Marshmallows zijn een klassieke aanvulling op elke vreugdevuur.
 10. 10
  De brand te blussen. Wanneer u klaar bent om terug te gaan in, dumpen het resterende ijs en water uit je koeler boven het vuur, gooi zand erop, stamp erop, of anders volledig blussen. Tegen de tijd dat u vertrekt, moet het koel aanvoelt.

Tips

 • Breng muggenspray als u niet wilt dat levend worden gegeten (let op: muggenspray is ontvlambaar).
 • Als het maken van de vreugdevuur op het strand of camping, moet u contact op met de bevoegde instanties om toestemming om uw vreugdevuur te maken krijgen.
 • Als het maken van de vreugdevuur op uw eigen platteland land, zou er geen sprake zijn van beperkingen die u zou moeten maken over.
 • Als het maken van de vreugdevuur op woningen in een stedelijk gebied, moet u controleren met uw stad om ervoor te zorgen dat ze laten buitenbranden. Zij kunnen hebben beperkingen op hoe groot de brand kan zijn.
 • Gebruik VEILIGHEID lucifers om het vuur aan te steken.

Waarschuwingen

 • Vonken kunnen losse voorwerpen en kleding.
 • Zorg ervoor dat er minstens 1 persoon blijft nuchter om een ​​oogje houden op het vuur en zorgen voor het niet krijgen.
 • Gebruik geen ontvlambare sprays of vloeistoffen het vuur een "kick start" te geven, maar het kan onveilig zijn en het vaak zet ze uit.
 • Brand verlichting kan gevaarlijk zijn. Wees voorzichtig niet te laten verbranden.
 • Gemorste spiritus op kleding zal ontsteken.