Wkenl

Hoe maak je een vuurwapen in Michigan kopen

De procedure voor het kopen van een vuurwapen in Michigan afhankelijk van of u wilt een pistool of lange pistool. U moet voldoen aan de leeftijd eisen en slagen voor een antecedentenonderzoek naar een lange pistool te kopen. Om een ​​pistool te kopen, maar u moet ook gelden voor een aankoop vergunning, terug een ondertekende verkoop-record aan de politie en presenteer uw pistool voor inspectie.

Stappen

Hoe maak je een vuurwapen in Michigan kopen. Voldoen aan de leeftijdsvoorwaarden.
Hoe maak je een vuurwapen in Michigan kopen. Voldoen aan de leeftijdsvoorwaarden.

Het kopen van een pistool

 1. 1
  Voldoen aan de leeftijdsvoorwaarden.
  • U moet minstens 18 jaar zijn om een ​​pistool te kopen van een particuliere verkoper. U kunt een pistool niet kopen van een dealer, echter.
  • U moet 21 jaar of ouder zijn om een ​​pistool te kopen van een federale vuurwapens licentie dealers.
 2. 2
  Verkrijgen van een aankoop vergunning, ook wel een licentie aan te schaffen, om een pistool te kopen.
  • Vul het aanvraagformulier voor een pistool aankoop vergunning bij uw plaatselijke politie bureau. Als u woonachtig bent binnen de gemeentelijke grenzen, ga dan naar je stad politie. Als u woont in een landelijk gebied of buiten de gemeentelijke grenzen, ga dan naar afdeling uw provincie sheriff.
  • Laat een geldig legitimatiebewijs. Je moet de politie aanwezig zijn met een huidige ID die je foto toont.
  • Wacht tot 24 uur terwijl de politie zoeken in uw strafblad.
  • Passeren de Basic Pistol Safety Questionnaire. U zult deze test is alleen toegestaan ​​wanneer het zoeken van uw strafblad is duidelijk. U moet correct beantwoorden 70 procent van de vragen.
  • Een eed voor een notaris. Je moet zweren dat u voldoet aan de toepasselijke federale wetten en Michigan staatswetten voor het bezitten van een pistool in Michigan. De wetten bepalen talrijke omstandigheden die aanvragers verbieden van het ontvangen van een aankoop vergunning. U kunt de volledige lijst op de website van de Politie Staat van Michigan op www.michigan.gov / msp zien.
 3. 3
  Verzamel uw goedgekeurde aankoop vergunning op het politiebureau. U kunt meestal de vergunning de dag nadat u van toepassing. De politie kan de vergunning weigeren als je al veroordeeld voor een misdrijf of een geschiedenis van gewelddadig gedrag hebben getoond.
 4. 4
  Gebruik de aankoop vergunning voor een pistool in Michigan kopen. De vergunning is geldig voor 10 dagen.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u en uw pistool dealer de vergunning te ondertekenen. Dit zal gebeuren wanneer u het pistool te kopen. De dealer zal een exemplaar behouden.
  • Bewaar een kopie van de ondertekende aankoop vergunning voor uw administratie.
  • Geef 2 exemplaren van de ondertekende aankoop vergunning aan uw lokale politie. U moet dit doen binnen 10 dagen na aankoop van het pistool.
 6. 6
  Presenteer het pistool dat u hebt aangeschaft om de politie voor een veiligheidsinspectie en certificaat. U moet dit doen binnen 10 dagen van te kopen, volgens Michigan pistool wetten.

Het kopen van een lang pistool

 1. 1
  Voldoen aan de leeftijdsvoorwaarden.
  • U moet 16 jaar of ouder zijn om een ​​lange pistool kopen van een particuliere verkoper te zijn.
  • U moet minstens 18 jaar zijn om een ​​lange pistool te kopen van een federale vuurwapens erkende handelaar.
 2. 2
  Passeren een antecedentenonderzoek. U kunt een lang pistool niet kopen als daarmee wordt verboden als gevolg van uw geestelijke gezondheid achtergrond of criminele geschiedenis.

Tips

 • U hoeft niet een aankoop vergunning nodig om een ​​lang pistool te kopen.
 • U hoeft niet een aankoop vergunning nodig als u al een van Michigan vergunning om een ​​verborgen pistool dragen. U hoeft alleen de Pistol Sales Record, die u online kunt krijgen op de website van de Politie Staat van Michigan op www.michigan.gov / msp krijgen.