Wkenl

Hoe maak je een wake veroorzaakte lucide droom (WILD)

Een wake veroorzaakte lucide droom, aka WILD, is wanneer u getrokken in een droom terwijl ze volledig bij bewustzijn en bewust je bent er. Dit maakt het u onbegrensde mogelijkheden te verkennen en te leven uit fantasieën u alleen hebt gedacht!

Stappen

Hoe maak je een wake veroorzaakte lucide droom (WILD). Stel een wekker om je wakker wordt na ongeveer 5 uur slaap.
Hoe maak je een wake veroorzaakte lucide droom (WILD). Stel een wekker om je wakker wordt na ongeveer 5 uur slaap.
 1. 1
  - NB - WILDS worden uitgevoerd door wakker jezelf in de nacht, dan is het vallen geregeld in slaap weer als het gebeurt met je volle bewustzijn. Het is ook mogelijk om de WILD techniek te gebruiken, wanneer je gaat naar bed en je bent niet te slaperig (Stap 3, het ontspannen, is harder), en als je van nature bent wakker 's nachts of in de vroege ochtend.
 2. 2
  Stel een wekker om je wakker wordt na ongeveer 5 uur slaap. Dit wordt gedaan om je wakker in een latere REM (Rapid Eye Movement) droom cyclus waar WILD is aangetoond dat vaker dan vroeger in de nacht werken.
 3. 3
  Ontspan. Onmiddellijk na het ontwaken u volledig ontspannen moet zijn als je niet beweegt, maar loslaten van alle spierspanning. Focus op elk deel van je lichaam te beginnen met je voorhoofd en verplaatsen naar je tenen. Enige spanning of ongemak in je lichaam zal je afleiden van Wilding.
 4. 4
  Daarna moet u beginnen met vreemde patronen en kleuren of vervormde afbeeldingen knipperen in je ogen zien. Ook dit is normaal, maar we zien dit niet als we normaal slapen, omdat we niet in een REM periode. Richten zich niet op deze beelden, en probeer niet om ze te bestrijden.
 5. 5
  Binnenkort zul je beginnen om meer visuele beelden, zoals plaatsen en gebeurtenissen te zien. Probeer niet om actief te controleren deze. Alleen passief kijken en blijven je bewustzijn dat je droomt. Wat je ziet is hypnogogic beeldspraak, dat is het beeld direct zien alvorens een droom en is hoe de droom vormen.
 6. 6
  Uiteindelijk de beeldspraak zal lijken zeer reëel. U zult waarschijnlijk ook merken dat je niet kan bewegen, of hoort een brommend of zoemend geluid. Het ervaren van deze vertelt je dat je bent dicht bij de luciditeit. Dit is het moeilijkste moment om lucide te blijven, maar je moet blijven jezelf te vertellen dat je droomt en zich bewust zijn dat je alleen maar dromen. Uw zintuigen zullen een deel van je droom en je kunnen voelen, ruiken, proeven, horen, enz. Op dit moment bent u nu droomt zal zijn, en hopelijk, helemaal helder.

Tips

 • Probeer ook spinnen zodra je lucide bent. Het zal je bewustzijn te verhogen en krijgen je evenwicht.
 • Herinneren jezelf van uw voornemen voor het slapen gaan zal meestal krijg je lucide dromen vaker voor te komen.
 • Onmiddellijk na het invoeren van de droom is het vaak nuttig om niets voor een korte tijd te controleren, omdat het laat je hersenen voer de droom.
 • Je handen wrijven is een effectieve manier om de droom stabiliteit te geven en maken het realistischer onmiddellijk na het invoeren van het.
 • Een snelle manier om de grens tussen bewustzijn en slaap is het lezen van een boek of het luisteren naar muziek. Dan, net zoals je je voelt super moe, stoppen. Probeer dan te bedenken wat je wilt dromen.
 • Terwijl in een droom kun je niet in paniek raken of je zal weer wakker worden in een zweet. Rustig blijven is de sleutel.
 • Rustgevende muziek of vrijgeven van de spanning in de spieren voordat u naar slapen kan je lichaam sneller in slaap vallen, het induceren van lucide dromen sneller.

Waarschuwingen

 • Weet koffie of frisdrank of iets dat je wakker houdt voordat een lucide droom niet drinken. Dit mag alleen worden gebruikt als u niet kunt schijnen om bewust te blijven want je bent te moe.

Dingen die je nodig hebt

 • Wekker
 • een iPod-alarm is zeer nuttig als het alarm wordt uitgeschakeld snel wat betekent dat u niet hoeft te alle spieren te bewegen om het uit te schakelen. Dit zal uw kansen van slaapverlamming verhogen
 • Geduld