Wkenl

Hoe maak je een WIC cheque gebruiken

U bent nu op de WIC programma en uw eerste bundel van hebben gekregen. Dit artikel leidt u door de verschillende onderdelen van de controle en hoe men in een winkel te gebruiken.

WIC (een afkorting voor Vrouwen, Zuigelingen en Kinderen) is een federaal programma voor bijstand in de VS die voedings-en aanvullend voedsel aan pasgeborenen en kinderen tot de leeftijd van 5 jaar die op een niveau van voedings-risico, evenals low- inkomen zwangerschap, borstvoeding, en non-lactatie postpartum vrouwen. Het programma is beschikbaar in alle 50 staten, 34 Indiase Tribal Organisaties, Europa Samoa, het District of Columbia, Guam, het Gemenebest eilanden van de Noordelijke Marianen, Puerto Rico en de Maagdeneilanden.

Stappen

Hoe maak je een WIC cheque gebruiken. Kijken naar de verschillende secties.
Hoe maak je een WIC cheque gebruiken. Kijken naar de verschillende secties.
 1. 1
  Kijken naar de verschillende secties. Elke sectie heeft zijn eigen gebruik en eisen.
  • De belangrijkste is de "First Date te gebruiken" en de "Last Date te gebruiken". Deze twee data zijn gedefinieerd als de tijd die je mag de controles te gebruiken en wanneer ze aflopen. Als de "Last Date te gebruiken" is geslaagd met de check ongebruikte, terug te sturen naar uw lokale kantoor of WIC.
  • Eten lijst: De lijst eten is belangrijk, want het vertelt je precies wat je kunt kopen en het bedrag van elke post. Er zijn geen vervangingen toegestaan ​​en elk voedsel brand item, of het nu ontbijtgranen, eieren, of, moet op de WIC Lijst van het Voedsel - de brochure krijg je met je controleert of de aanvaardbare merken, maten en smaken geeft.
  • "Data Use" en "Bedrag": The Date kan worden ingevuld door u of de winkel, afhankelijk van de staat, het bedrag is voor de winkel caissière in te vullen.
  • WIC ID of Client ID: Deze moet het nummer overeenkomt op uw WIC map. Zorg ervoor dat u dubbel te controleren voordat u het verlaten van het WIC-kantoor, zodat u uw voordelen, en niet ontkennen andere familie hun voordelen.
  • Signature: Je moet dit gedeelte ondertekenen (en wellicht datum) aan de voorkant van de kassier. Niet ondertekenen voordat u deze gebruikt.
 2. 2
  Kijk naar de lijst met voedsel. De beschrijvingen zal je specifiek vertellen wat je kunt krijgen. Als het zegt "24-36 oz - Dry Cereal", kunt u elke combinatie van goedgekeurde granen die leidt tot ten minste 24 doch niet meer dan 36 gram te krijgen. De meeste items, echter, moeten exact overeenkomen de vermelde hoeveelheid, de grootte en type. Bijvoorbeeld, "1 dozijn grote" moet zijn 12 eieren, niet 6, 8, of 18, groot, niet medium of jumbo, en wit, niet bruin of biologisch. U kunt ook minder items dan er op de cheque, maar de controle zal niet naar u terug worden gegeven aan de resterende items later te kopen.
 3. 3
  Gescheiden WIC items uit gewone aankopen. Plaats uw WIC items eerst op de transportband en plaats de specifieke WIC controle op de top van de items. Dit is om de kassier dat het een WIC aankoop waarschuwen; enkele supermarkt kassa moet rinkelen WIC aankopen in een aparte modus. Zet een kruidenierswinkel divider na iedere WIC aankoop als u gebruik maakt van meer dan een cheque. Ook plaatst een scheidingslijn tussen de WIC items en uw andere boodschappen.
 4. 4
  Presenteer uw WIC map (of ID) aan de kassier. De kassier zal moeten controleren of uw handtekening op het in om het WIC aankoop te starten. U kan nodig zijn om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto dat, als goed.
 5. 5
  Meld je WIC cheque. Dit is hoe de winkel krijgt betaald voor de WIC aankoop. Sommige staten kunnen eisen dat u een ontvangstbewijs te ondertekenen, als goed. Je kan wel of niet krijgen van een (tweede) ontvangstbewijs voor uw eigen administratie, afhankelijk van de staat en de winkel-beleid. Zal je waarschijnlijk niet terugkeren het voedsel naar de winkel (en in sommige staten, is het illegaal om te proberen om dit te doen), dus met een ontvangstbewijs maakt meestal niet uit.

Tips

 • Aan de andere kant, laat niet de onwetendheid van anderen intimideren. Het WIC-programma is er om u te helpen de uw gezin nodig heeft om gezond te blijven en je hebt alle recht om ze te gebruiken.
 • Sommige winkels die WIC Controles accepteren zijn het labelen van de producten die in aanmerking komen voor aankoop met WIC vouchers. Tijdens het winkelen, houden een oog voor een gekleurde sticker op de plank die zegt "WIC Goedgekeurd".
 • Totdat je vertrouwd winkelen met WIC hulp die u wilt bezoeken de winkel in de late avond of vroege ochtend wanneer het niet zo druk. Heb je de tijd om aan de eisen te bestuderen en zorg ervoor dat uw aankopen te passen. Proberen om de kinderen thuis te laten met een of een andere verantwoordelijke volwassene en neem de tijd om vertrouwd te raken met het proces te worden.
 • De WIC lijst regels voor wat is toegestaan ​​en wat niet hangt af van de overheidsinstellingen. Dus het kan verschillen van staat tot staat.
 • Als u een vraag over een product moet u een winkelbediende of een manager vragen voordat u de cheque uit te reiken lijn.
 • Pleegkinderen in aanmerking komen voor WIC. Vaak pleegouders / adoptieouders zich niet bewust zijn van deze.
 • Houd rekening met anderen als je winkel. Uw check out proces zal langer duren. Probeer naar de winkel in off piekmomenten bezoeken en controleer de artikelen die u krijgt met de WIC-programma voldoen aan de grootte en het merk eisen voordat je in de rij. Worden georganiseerd voor het versnellen van de check out proces. Door te gaan op piekmomenten kunt u de check out lijn vertragen en anderen veroorzaken een ongemak.
 • Besef dat sommige mensen hebben een lage dunk van de WIC gebruikers en zijn verdachte ze zijn het manipuleren van het systeem. Wees je bewust van het beeld dat u projecteren in de winkel. Als iemand vermoedt u zijn die misbruik maken van het systeem dat ze kunnen bellen en melden u. Winkelen in een nerts jas, met een designer tas of laden van uw boodschappen in een luxe auto zijn rode vlaggen.
 • De maandelijkse toelage voor elke leeftijdsgroep is. Wanneer u of uw kind verhuist naar een ander niveau, bijvoorbeeld, pasgeboren (0 tot 3 maanden) op het kind (4 tot 12 maanden), moet u wellicht een nieuwe vorm over diëten, gewichten, medische informatie en documenten in te dienen, en andere vereiste gegevens.

Waarschuwingen

 • U zal uw WIC folder (of ID) elke keer dat u een cheque te gebruiken moet. Als je dat niet doet, moet de verkoper of winkel niet accepteren van uw aankoop.
 • Gebruik nooit uw WIC cheques voor iemand anders. Deze controles zijn bedoeld voor het kind of de moeder wiens naam op de cheque, en de mensen toegewezen op uw WIC lijst.

Dingen die je nodig hebt

 • WIC cheque (s)
 • WIC voedsel lijst
 • WIC map of ID