Wkenl

Hoe maak je een zeer gezonde persoon te worden

Wil je een gezonder persoon te worden? Het draait allemaal om het maken van geleidelijke veranderingen. Naar aanleiding van de tips in dit artikel bieden verschillende voordelen voor u: minder risico op verschillende vormen van kanker en ziekten, een eventueel slankere frame, en de kans op een lang en gelukkig leven te leiden.

Stappen

Hoe maak je een zeer gezonde persoon te worden. Lachen en glimlachen!
Hoe maak je een zeer gezonde persoon te worden. Lachen en glimlachen!
 1. 1
  Krijg veel. Om een ​​gezond lichaam te behouden, moet u 8-10 uur slaap per dag. Dit houdt je wakker en alert, zodat u niet hoeft te cafeïne en suiker-geladen energiedranken te drinken. Als je een kind en hebben schooluitval keer, ga vroeger slapen op school-avonden.
 2. 2
  Lachen en glimlachen! Lacht veel maakt je gezicht er jonger en het voelt geweldig. Als je veel lachen, het is wetenschappelijk bewezen dat je gezonder te houden.
 3. 3
  Doe niets. Logeren in een donkere, rustige plek zonder enige stressvolle gedachten voor ongeveer tien minuten laat je verfrist gevoel. Als je gewoon te ontspannen, zal je beter voelen en waarschijnlijk houdt goede doorheen de dag voelen. Gewoon doen dit een paar keer per dag.
 4. 4
  Eet meer groenten en fruit. Groenten en fruit zijn een essentieel onderdeel van een gezonde voeding. Probeer ten minste 5-9 porties per dag te krijgen.
 5. 5
  Drink water! Goede oude H2O is de sleutel in het maken van je loopt de hele dag door. Probeer het drinken van 8 acht-ounce glazen water per dag. Het helpt u nieuwe energie en blijven gaan. Niet drinken van voldoende zoet water leidt tot acne, hoofdpijn, en zelfs uitdroging. Doe dit en je zult in goede conditie blijven.
 6. 6
  Rekken! Het voelt geweldig! Vanaf wanneer je wakker wordt in de ochtend, om uw gymles, dit eenvoudig vorm van spier oefening warmt je op en maakt je flexibeler. Als je continu rek elke dag, zul je uiteindelijk op een echt flexibel en wendbaar. Het houdt je langer loopt en geeft je kracht.
 7. 7
  Lopen en joggen! Dit betekent niet per se lopen vijf mijl elke ochtend, maar joggen of hardlopen gedurende ongeveer 10 minuten in een rustig tempo zeker zal u in vorm te houden. Probeer joggen voor ongeveer 10 minuten 2 keer per week. Het zal je spieren sterk te houden en fit elke dag. Niet ooit lopen voor een uur en dan plotseling stoppen en zitten op de bank nog een uur. Dit zal je vreselijke krampen geven en zal het dus het doet pijn om de volgende dag te lopen. Langzaam kickdown het tempo te wandelen, en neem diep adem. Loopt, zal je dat A in de gymles, geloof me!
 8. 8
  Daag jezelf uit. Als je echt 10 push-ups als je maximale, probeer dan voor 12! Weinig uitdagingen als deze houd je lichaam mooi en fit.
 9. 9
  Doe iets wat je liefde. Spelen met een huisdier, gaan zwemmen, of springen op een trampoline! Het doen van dingen die je graag doen houden je in een goede stemming, en maak je gelukkiger. Als je had een slechte dag op school, fietsen en neem je boosheid. Niet alleen is dit leuk, maar het laat je jezelf te zijn voor een tijdje. Probeer het!
 10. 10
  Voel je goed over jezelf! Er zal altijd iemand in de kamer die minstens een ding beter dan jij doet, dus niet jezelf te vergelijken met andere mensen! Zoek dingen die je goed in bent, en gebruik je talenten!
 11. 11
  Iets te bereiken. Dit maakt je overwinnaar voelen! Het uitvoeren van een lied of het gebruik van uw talenten aan iemand anders verbazen maakt je een goed gevoel!
 12. 12
  Krijgen een kleine oefening elke dag. Dit zal niet alleen zorgen dat u zich beter voelt, en maak je er beter uitzien, maar helpen u om de dag door.
 13. 13
  Be cool - Niet dingen te serieus! Wees relaxt en open minded, verkennen van nieuwe dingen, bijvoorbeeld nieuwe culturen.

Waarschuwingen

 • Houd in gedachten dat het veranderen van uw levensstijl vergt veel geduld. Je zou willen opgeven, maar doen dat niet.