Wkenl

Hoe maak je eenvoudig een nerf longshot wijzigen

Dit artikel zal je leren hoe je een Nerf N-Strike Longshot CS-6 lichtjes en heel eenvoudig wijzigen in deze eenvoudige stappen die bijna iedereen kan doen. De volgende zal bereik van je wapen, nauwkeurigheid en kracht te verbeteren door minstens 2-3x, afhankelijk van de leeftijd van je wapen.

Stappen

Hoe maak je eenvoudig een nerf longshot wijzigen. Verwijder alle darts en clip.
Hoe maak je eenvoudig een nerf longshot wijzigen. Verwijder alle darts en clip.

Steek het gat in de clip sleuf

 1. 1
  Verwijder alle darts en clip. Zorg ervoor dat er niets in het geweer geladen.
 2. 2
  Trek de staaf terug en dan naar voren. Dit is net hetzelfde als het herladen.
 3. 3
  Klap het pistool op zijn kop en kijk in de clip sleuf met een zaklamp. U zult een heel klein gaatje aan het uiteinde van de zwarte zuiger zien. Wanneer het pistool branden, dit gat laat een hoeveelheid lucht ontsnappen, invaliderende volledige potentieel vermogen van het pistool. (Dit is niet de restrictor, maar verlaagt wel de kracht van het pistool.)
 4. 4
  Leg een stuk van zeer sterke, dunne tape over het gat. Dit zal de lucht blokkeert ontsnapt, waardoor meer lucht om de dart te duwen uit het vat.
 5. 5
  Laad een clip en testbrand. De dart moet veel verder gaan nu.

Vervang de veer

 1. 1
  Draai de schroeven op je wapen. U moet toegang hebben tot de binnenkant van je wapen te hebben, dus verwijder de schroeven van de voorraad en het lichaam van het pistool.
  • De schroeven op de beurs zijn een ander formaat dan die op de rest van het pistool, dus zorg ervoor om ze te scheiden om het makkelijker als je het pistool weer in elkaar te maken te houden.
 2. 2
  Openstellen van het pistool. Je komt te werken in de eerste plaats met het deel van het pistool dat de veer bevat. Dit is het deel dat bestaat uit een cylindrische verbonden met een dunnere cilinder die langs het middengedeelte van het pistool. Het heet de plunjer buis.
  • Om dit stuk te verwijderen, moet u de interne schroef direct gelegen aan de rechterbenedenhoek van de grotere cilinder van de zuiger buis te verwijderen.
  • Zodra je dit belangrijkste stuk hebt verwijderd, afgesneden van de zwarte rechthoekig stuk plastic dat losjes is verbonden met de dunnere cilinder.
 3. 3
  Verwijder de schroeven om de openstelling van de plunjer buis. De bredere cilinder is afgesloten aan het einde van een zwarte kunststof. (Dit is het einde van het stuk waarrond de veer wordt opgerold in de cilinder;. Dit zal later komen) Verwijder de schroeven waarmee dit stuk houden, en trek vervolgens de lange stukje plastic met de veer eromheen. Zet dit werk rusten voor nu. Als je naar beneden kijkt de zuiger buis, moet u een ander stukje plastic dat je blokkeert het zien van de andere kant te zien. Het middelste gedeelte van dit stuk wordt op zijn plaats gehouden door 3 tanden.
 4. 4
  Verwijder de tanden. Het gebruik van uw tang (u langhalzige tang voor dit deel moet), snijd de drie tanden. Draai de plunjer buis ondersteboven zodat de losse stukken uitvallen. Nu zul je in staat om te zien door de hele buis, maar er zal nog een pin-vormig stuk plastic dat gedeeltelijk blokkeert de buis.
 5. 5
  Knock out de pin. Zet de schroevendraaier in de dompelbuis zodat het uiteinde van de schroevendraaier in het midden van de pen. Gebruik een hamer om het vet einde van de schroevendraaier slaan totdat je knock-out van de pin. Nu zul je in staat zijn om volledig te zien door naar de andere kant.
 6. 6
  Schakel uit uw lente.
  • Vind het stukje plastic dat dat de lente die je nam uit en zet opzij eerder houdt. # * Schroef het uiteinde, zodat u kunt de veer te verwijderen.
  • Opstijgen van de lente en vervangen door een meer krachtige veer.
  • Dan schroef het einde terug op het voorjaar op zijn plaats te houden.
 7. 7
  Zet de veer stuk terug in de zuiger buis. Schroef de schroeven die u eerder hebt losgedraaid, zodat de cilinder ziet er net als het eerder van buiten deed.
 8. 8
  Zet de zuiger buis weer op zijn plaats. Vervang de dompelbuis naar zijn oorspronkelijke positie. Er zijn een paar kleine onderdelen die je nodig hebt om line-up, maar dit mag geen probleem zijn.
  • Voor het sluiten van het pistool, zorg ervoor dat de zuiger metrolijnen up correct met het vat.
 9. 9
  Sluit het pistool. Vervang alle schroeven die u eerder hebt losgedraaid.
 10. 10
  Brand maar los. Je pistool moet nu worden krachtiger. Veel plezier, maar wees voorzichtig.

Tips

 • Een zaklamp helpt enorm!
 • Proberen om hulp te krijgen van iemand met kleine vingers want het is vrij moeilijk om tape te plaatsen op het gat.
 • Deze procedure werkt het beste met een pistool vers uit de doos.
 • Voordat u probeert om de tape op de zuiger, probeer dan om het gebied af te vegen met een doek om alle overtollige olie te verwijderen.

Waarschuwingen

 • Dit vergroot de macht van het pistool.
 • Iets dat projectielen uitgeworpen is niet iets om gewoon te gaan schieten mensen met en dragen in het openbaar! Gebruik uw gezond verstand en gebruik het veilig!
 • Meer schade kan worden gedaan om onschuldige omstanders na modificatie. Wees extra voorzichtig als u van deze wijziging.

Dingen die je nodig hebt:

 • Een Nerf Longshot

Methode 1

 • Sterke dunne tape, bij voorkeur Scotch
 • Een zaklamp of een felle lamp (optioneel, maar helpt veel!)

Methode 2

 • Schroevendraaier van de juiste grootte
 • Langhalzige tang
 • Vervangende veer (s) van meer macht
 • Hamer