Wkenl

Hoe maak je het lichaam van een danser te krijgen

Ooit afgevraagd hoe al die meisjes krijgen supermodel lichamen? Of waarom ze hebben buff-stoere benen? ook hebben ze niet gebeuren 's nachts! ze zijn waarschijnlijk dansen al hun hele leven, altijd gegeten hebben een evenwichtige voeding (zonder zelf verhongeren,) en deed het allemaal met een glimlach op hun gezicht! Maar hoe doe je dat als je niet dansen?!

Stappen

Hoe maak je het lichaam van een danser te krijgen. Proberen om een evenwichtige voeding te houden.
Hoe maak je het lichaam van een danser te krijgen. Proberen om een evenwichtige voeding te houden.
 1. 1
  Strekken. Krijg je lichaam opgewarmd, dit moet worden uitgevoerd vóór en na het sporten. Experimenteer met verschillende trajecten om te zien wat het beste werkt voor jou.
 2. 2
  Proberen om een evenwichtige voeding te houden. Dit betekent niet gaan zonder snoep of suiker, maar deze items moet zeker niet een alledaags ding zijn! Probeer een beetje van alles hebben, want het houdt uw dieet evenwichtig en een beetje leuker.
 3. 3
  Langzaam beginnen te oefenen. Doe dit consequent elke dag, voor de opbouw van spieren, de oefeningen moet niet alle push-ups en sit-ups - ze leuk moet zijn! Een aantal leuke en effectieve ideeën zijn uitgevoerd met vrienden, of fietsen op een plek met veel heuvels (voor meer intensieve training), en genieten van het landschap.
 4. 4
  Probeer deze oefeningen en tips in huis voor het roken benen en 6-pack abs:
  • Kalf oefenen: vind een richel als een trap, en zet je voeten op de rand, met je voeten opknoping uit. Begin duwen je hielen omhoog in half-teen, dus je staat op de bal van je voeten, dan zakken naar beneden. Blijven deze oefening voorvormen voor ongeveer 5 minuten per dag. Als je kuiten beginnen te branden, dat is een goed teken! Binnenkort kunt u hebt afgeslepen benen.
  • Ab oefening: eenvoudige been liften kan pijnlijk zijn, maar u het effect zien en voelen na slechts een week van te doen. Eerste, liggen op je rug en leg je handen onder je kont. Til je benen ongeveer 6 centimeter van de grond, en vasthouden. Dan, langzaam lager uw benen op de grond. Terwijl je benen zijn verhoogd, kunt u proberen verschillende bewegingen, zoals fiets-benen of freestyle schopt om de intensiteit van de oefening. Voer deze taak continu gedurende vijf tot tien minuten, en als je voelt een lichte brandwond, betekent dit dat de oefening is effectief. Stoppen als de oefening wordt pijnlijk.
 5. 5
  Studie-up. Kijk naar kookboeken die leuke en gezonde manieren om van een maaltijd te genieten zonder over-overgeeft bieden. Ook, kijk oefening video's die sommige gelijkaardige oefeningen suggereren als vermeld voordat degenen! Vinden degenen die werken voor u, omdat bepaalde oefeningen gevarieerde effecten op de gebruiker kan hebben.
 6. 6
  Zoek een vriend om mee te werken-out met je. Dit is zeer effectief, omdat je elkaar gemotiveerd kunt houden, je kunt samen joggen en fietsen, kun je elkaars voortgang te volgen, en elkaar steunen.

Tips

 • Leer te luisteren naar je lichaam, als je dorst hebt, drink, en als een oefening is pijnlijk, stop en neem een ​​pauze!
 • Begin uw oefening routine langzaam en maken het meer en meer intens als je sterker!
 • Veel plezier! Als je niet echt het lichaam dat je werkt om te willen, dan zal het nog moeilijker zijn jezelf gemotiveerd om je doel te bereiken te houden.
 • Krijg alle suikerhoudende en zoute voedingsmiddelen uit het huis, zodat je niet in de verleiding om over-verwennen.
 • Houd een uitgebalanceerd dieet dat veel verschillende groepen levensmiddelen omvat.
 • Oefening met een vriend dus je kunt elkaar gemotiveerd te houden en je kunt samen pronken met je superster lichamen.

Waarschuwingen

 • Als een stuk of oefening pijnlijk is, dan stoppen meteen omdat een pijnlijk traject zal ertoe leiden dat uw spieren te contracteren, waardoor vervolgens het tegenovergestelde effect dat ze nodig hebben om sterker te worden.
 • Begin langzaam dan werk je weg tot meer intense stretch. Als je springt in en uit te oefenen dat je niet klaar voor, kan je jezelf verwonden.