Wkenl

Hoe maak je korte termijn doelen te bereiken

Ongeacht wat de taak is het noodzakelijk om te kunnen voldoen aan een korte termijn.

Stappen

Hoe maak je korte termijn doelen te bereiken. Zorg ervoor dat uw doelen zijn realistisch en tijdgebonden.
Hoe maak je korte termijn doelen te bereiken. Zorg ervoor dat uw doelen zijn realistisch en tijdgebonden.
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw doelen zijn realistisch en tijdgebonden. Realistisch betekent een aantal dingen zoals ervoor zorgen dat ze in werkelijkheid zijn op korte termijn, en niet ambitieus. Het is prima om ambitieuze doelen te hebben, maar voor een ambitieus doel, u eenvoudiger korte termijn doelen nodig. Geschikte betekent dat ze een bepaalde tijd. Dit is waar de meeste doel setters mislukken en procrastinators slagen. Procrastinators zullen vaak zeggen: "Ik zal het gedaan te krijgen," maar door simpelweg het toevoegen van een tijd en het houden van een belofte: "Ik zal het gedaan te krijgen door 08:00 op dinsdag of ik ben niet kijken Matlock." Het doel wordt automatisch realistischer.
 2. 2
  Houd uw doelen specifiek, vooral als ze op korte termijn. "Haal goede cijfers op school" is niet specifiek, noch wordt "Krijg goede cijfers in 2e semester Chemie." Vergeet niet, dit zijn korte termijn doelen, specifiek: "Op dinsdag 8-10 uur, studie en voltooi het huiswerk voor Chemie." In dit voorbeeld, elk doel op korte termijn van het bestuderen en het invullen van huiswerk opbouwt tot een grotere doel van het ontvangen van goede cijfers. Als u achterpoortjes voor jezelf om door te reizen, zul je merken dat je het maken van excuses om jezelf en met uitzondering van hen. De wet voorschrijven, gesp naar beneden en krijgen ze gedaan.
 3. 3
  Breng iets simpels met u om uw doelen te volgen. Sommigen gebruiken technologie, een Palm Pilot, een PDA, maar dit leidt vaak afhankelijkheden. Het is verleidelijk om de dure technologie u kan bezitten gebruiken, maar vaak is het makkelijker om een ​​index-kaart dragen in je portemonnee / tas met de doelen opgeschreven. De portefeuille / portemonnee wordt gebruikt als een suggestie, want het is iets wat mensen voeren rond met hen overal.
 4. 4
  Zorg ervoor dat je de merktekens van de doelen als ze worden volbracht. Dit kan in eerste instantie niet erg belangrijk lijken, maar de ontwikkeling van deze gewoonte verzekert jezelf dat je eigenlijk op zoek bent naar de lijst. Vaak zullen deze lijst schrijvers alleen kijken naar de lijst als ze aan toe te voegen.

Tips

 • Belangrijker is het ontwikkelen van je vermogen om je eigen beloften. Als je gaat om doelen te stellen voor jezelf, niet praten jezelf uit hen niet uit hoe onbeduidend het ook mag lijken. Zelfs als je niet denkt dat uitzicht op een doel of een belofte aan jezelf schadelijk zou kunnen zijn, de gewoonte die dit gedrag vormen zal zijn.
 • Houd in gedachten dat niets in deze tekst zal u een beter doel-setter te maken, het is allemaal aan jou.
 • Als de tips in dit artikel zijn niet van hulp, kunt u lijdt aan een vorm van uitstel die moet worden behandeld als een geestesziekte. Evalueren waarom en hoe je uitstelgedrag met gereedschap van de psychologie en / of, idealiter, een psycholoog.
 • Met een derde kan beoordelen u is erg handig. Sta open voor kritiek. Vaak derden zijn zich meer bewust van de fouten die houden je van het krijgen van uw doelen bereikt dan jij bent.