Wkenl

Hoe maak je muziek voor een gymnastiek vloerroutine bewerken

Moe van het horen optionele-niveau vloerroutine muziek van je kind wordt gebruikt door de helft van de andere meisjes op de meets? U kunt uw eigen! Met een paar eenvoudige computer gereedschappen, oefenen in het gebruik van de software, en de tijd om deze te bewerken tot in de perfectie, kunt u een originele muzikale selectie te maken dat er geen andere turnster in de wereld wordt gebruikt!

Stappen

Hoe maak je muziek voor een gymnastiek vloerroutine bewerken. Identificeer de muziek die je wilt.
Hoe maak je muziek voor een gymnastiek vloerroutine bewerken. Identificeer de muziek die je wilt.
 1. 1
  Identificeer de muziek die je wilt. De beste zal beschikken over veranderingen in tempo en intensiteit. Het kan geen teksten. Zelfs een woord, zoals "go!" resulteert in een automatische inhouding uitschakelen elke routine. Wees je bewust van de stijl en voorkeuren van de turner, ook. Zij zullen beter presteren om iets dat ze genieten en zijn comfortabel met.
 2. 2
  Hier krijg je een muziek-editing computer programma en leren hoe het te gebruiken. Er zijn enkele echt goede freeware software programma's beschikbaar om gratis te downloaden voor individuele, non-profit gebruik.
 3. 3
  Zet uw muziek naar het juiste bestandstype voor het bewerken met welk programma je ook kiest. Er zijn vele freeware programma's beschikbaar dat dit voor u zal doen.
 4. 4
  Vaststellen van de specifieke gedeelten van de muziek die u wilt gebruiken voor de routine en de notitie waar ze binnen de muziek. U kunt dit doen eerst gewoon op papier, wijzend op de tijd binnen het stuk, en "benoemen" van de verschillende secties, zodat u later verwijzen naar hen en niet krijgen ze door elkaar. Bijvoorbeeld:: 00 -: 23 Intro,:52-1: 02 langzamere overgang, 1:02-01:15 vaten, enz.
 5. 5
  Gebruik deze onderdelen een 'ruwe schets' of 'storyboard' van wat je wilt dat het is als je klaar bent te maken. Zorg ervoor dat u verschillende secties die geschikt zijn voor tumbling pasjes of meer "dancey" secties van een routine zou omvatten.
 6. 6
  Bewerk weg! Zorg ervoor dat uw overgangen zijn glad en dat de muzikale timing is niet veranderd. Luister naar het vaak als je verder gaat en u zult de plaatsen waar het gewoon niet goed klinkt vangen. Zoals met alle soorten editing - audio, video, tekst - het is ook zeer effectief te "lopen" voor een tijdje. Laat uw werk te zitten 's nachts en luister naar het met vers oren de volgende dag. Zult u merken dingen dan dat je niet vangen nadat je hebt gewerkt met het voor een tijdje.

Tips

 • Vloeroefening muziek kan niet langer zijn dan 1 minuut 30 seconden, en het is veiliger om het een paar seconden tekort dat om ervoor te zorgen dat niemand vragen de lengte houden. Een lager niveau Optionals routine hoeft niet eens te zijn dat lang, en je kon het snijden zo kort 01:10.
 • Dit is een langzaam proces. Verwacht niet te gaan zitten met geen ervaring en bewerk-up een stuk muziek van professionele kwaliteit. U moet de tijd nemen om te oefenen, te leren, en dan eindelijk je gekozen muziek te bewerken tot in de perfectie.
 • Bewerken tussen de vijf en tien verschillende stukken van verschillende stijlen te presenteren aan uw coach en / of sporter en laat ze kiezen tussen hen.
 • Bespreek met je coach en ontdek wat ze liever in de muziek: lengte, stijl, tempo, enz.
 • Wees bereid om te accepteren dat een coach / turnster niet mag als enige van wat je te bieden hebben - zelfs nadat u besteed 100 uren bewerken het allemaal samen! Dit is niet noodzakelijkerwijs een kritiek op uw redactionele vaardigheden, maar een deel van het proces van het kiezen van de perfecte vloer oefening muziek voor een specifieke turner.