Wkenl

Hoe maak je quarterback voor een voetbalteam

Quarterback is het een van de grootste positie te spelen. Je om met de bal bijna elk spel, en elk spel begint met jou. Het is ook een moeilijke positie, want er is zo veel om te onthouden. Hier zijn enkele tips om u te helpen meer touchdowns te gooien.

Stappen

Hoe maak je quarterback voor een voetbalteam. Ontwikkel uw leiderschapskwaliteiten.
Hoe maak je quarterback voor een voetbalteam. Ontwikkel uw leiderschapskwaliteiten.
 1. 1
  Studeren up. Strategen moeten slim zijn op het veld. Een quarterback heeft te onthouden elk spel in de playbook en correct doen.
 2. 2
  Ontwikkel uw leiderschapskwaliteiten. Strategen moeten het spel te besturen. Er is geen ruimte voor fouten in een voetbalwedstrijd dus strategen nodig hebben om hun hoofd te houden. Zorg ervoor dat u een leider te zijn tijdens de trainingen. Uw team zal u niet respecteren als u alleen niksen tijdens de trainingen en dan proberen en hen te vertellen wat te doen in het spel.
 3. 3
  Bouw je arm kracht - je nodig hebt om de bal ver te gooien.
 4. 4
  Doe je huiswerk op verdediging ook. Je moet in staat zijn om dekkingen te lezen, en zie mismatches.
 5. 5
  Werk aan je timing. Je moet je worpen te maken voordat de receiver maakt zijn break / snijden, zodat de bal krijgt om de ontvanger zodra hij open is.
 6. 6
  Leer om ruimte voor uw ontvangers te maken door te kijken van de veiligheid en niet telegraphing wie je bent gooien om.
 7. 7
  Volg progressies en hebben bailout opties in het geval van een blitz of gebroken bescherming. Als je niet zo snel als Michael Vick, probeer niet om rond te dansen in de zak. Raak de open receiver of te ontdoen van de bal.
 8. 8
  In de QB positie, moet u beschikken over sterke benen. Hoe sterker been je hebt, betere voetenwerk, meer nauwkeurigheid passeren, en nog meer te gooien macht.
 9. 9
  Raak niet in paniek en gooi een voor het grijpen wanneer de bescherming breekt, gooi het weg naar een veilige ruimte, of gewoon wikkel de bal en neem de zak. Soms is het beter om gewoon de 5-10 verlies werf neem dan een kans en krijg onderschept.
 10. 10
  Kijk naar de verdediging, en als je niet ziet iedereen geopend, gewoon proberen te lopen, omdat het beter om 3-5 yards winnen dan om te onderscheppen
 11. 11
  Praktijk nauwkeurigheid. Het gooien door banden of op bepaalde voorwerpen kan echt helpen uw nauwkeurigheid.
 12. 12
  Snelheid is niet kritisch, maar is nuttig. Soms is een QB zal een grote defensieve kloof vinden en besluit om te draaien in plaats van pas. Maar als je nauwelijks kan lopen, zal dit heel weinig hulp zijn. Oefen door het uitvoeren van ladders of het doen van een dagelijkse oefening. Het zal uw vermogen op te bouwen zeer snel.
 13. 13
  Wees je bewust van je omgeving. Bij het spelen van een spel, is het belangrijk om te weten wie er open of als je moet lopen. Je kunt je bewustzijn op te bouwen op veel verschillende manieren. Omdat op een team of oefenen met vrienden kan nooit kwaad.
 14. 14
  Verwachten slechte passes hebben. Geen QB is perfect. U zult missen sommige of zet een aantal over. Het is prima, het gebeurt. Gewoon verder gaan en houd je de moed erin.
 15. 15
  Kunnen lezen blitz of een verdediging. Je moet in staat zijn om een ​​verdediging te lezen. Op die manier krijg je niet ontslagen voor een verlies of zelfs morrelen.
 16. 16
  Leer wanneer en wanneer een hoorbaar niet te bellen. Als u aan de verdediging pre snap luisteren, dan kunt u luisteren naar aanwijzingen dat als hun ga blitz. Als uw lopende het dan moet je het veranderen in een pass. Maar als ze een hoorbaar noemen, zien wat vorming zijn ze inch Als ze in een nikkel en je doorgeeft, verander het in een run te spelen.

Tips

 • Werken in buiten het seizoen. Krijgen veel herhalingen in buiten het seizoen, zodat je beter dan ooit het volgende seizoen zijn. Bouw je uithoudingsvermogen en je kan excelleren op elk niveau. Ikzelf heb geen sterke arm (eerlijk zwakste in mijn klas), maar ik ben nog steeds een quarterback. Je moet in staat zijn om snel en goed na te denken. Een verkeerde beslissing kan leiden tot een totale mislukking.
 • Wees niet bang om een ​​hit te nemen.

Waarschuwingen

 • Voetbal is een zeer ruwe sport. Dat is wat maakt het geweldig. Als u het even welk type van extra vulling zeggen als een kogelvrij vest / rib vest nodig, draag het omdat als je naar beneden te krijgen in de loopgraven en een kerel raakt dat deel van je lichaam haar pijn doen voor een lange tijd.