Wkenl

Hoe maak je rode vlekken op je gezicht te verbergen

Iedereen heeft dagen wanneer ze ziet er geweldig uit, maar er zijn ook enkele dagen waar mensen uiteindelijk het vinden van een grove rode vlek op hun gezicht! Heeft dit er met je gebeurd, en je weet niet wat te doen? Bent u bij ons aan het juiste adres. Lees verder om erachter te komen hoe je die lelijke rode vlek te verbergen! Een tip: krijg concealer 2 tinten lichter is dan je huidskleur. Groen is ook goed voor puistjes!

Stappen

Hoe maak je rode vlekken op je gezicht te verbergen. Nadat u alle producten die u nodig hebt, schar een kleine hoeveelheid van de moisturizer hebben gekregen op de plek die u wilt verbergen.
Hoe maak je rode vlekken op je gezicht te verbergen. Nadat u alle producten die u nodig hebt, schar een kleine hoeveelheid van de moisturizer hebben gekregen op de plek die u wilt verbergen.
 1. 1
  Nog wat olie-vrije moisturizer, groene concealer, en tan concealer. Zorg ervoor dat u een goede kwaliteit huidverzorgingsproducten te kopen! Een aantal fantastische kwaliteit cosmetica te vinden, ga dan naar een warenhuis en praat met de mensen die er werken. Ze weten precies wat wel en niet werkt voor uw huid toon.
 2. 2
  Nadat u alle producten die u nodig hebt, schar een kleine hoeveelheid van de moisturizer hebben gekregen op de plek die u wilt verbergen.
 3. 3
  Dep een kleine hoeveelheid van de groene concealer ter plaatse. Schar, niet wrijven. Als je wrijft, wordt deze niet goed mengen. De groene en rode tinten zullen elkaar zelfs, en het zal veel natuurlijker uitzien. Niet meer dan je absoluut nodig toe te passen!
 4. 4
  Als je die draagt ​​stichting, dit is het moment om deze toe te passen.
 5. 5
  Doe een klein beetje van de tan concealer. Nogmaals, niet te veel! En vergeet niet te deppen, niet wrijven.

Tips

 • Belangrijk: ALTIJD DAB, en nooit wrijven!
 • Niet wit of "onder de ogen" concealers gebruiken op je neus, wangen, kin of het voorhoofd. Hier krijg je een concealer die overeenkomt met uw natuurlijke huid-tone. Als u een onder de ogen concealer gebruiken op een smet, zal zij het groter lijken!
 • Als u wilt meer aandacht af te leiden van de vlek, dan gelden felle oogmake-up (niet aanbevolen voor mannen). People's ogen zullen worden getrokken daar, in plaats van naar uw plek.
 • De plek waar je bent verbergt misschien niet eens zo groot, of merkbaar! Als je een aardig persoon met een grote persoonlijkheid, mensen die het meest waarschijnlijk zullen niet eens weten dat het er is! In feite is de beste manier voor mensen om mensen te negeren het is om zijn aanwezigheid zelf te negeren.
 • U vindt altijd de beste kwaliteit producten tegen warenhuizen! Vergeet niet, de kwaliteit, niet kwantiteit.

Waarschuwingen

 • Het belangrijkste onderdeel van dit hele gids is niet te veel toe te passen. Als je rommel de spullen op, het zal de aandacht vestigen op de plek, in plaats van weg.
 • Een van de genoemde producten kan irritatie veroorzaken aan de rode vlek of uw huid in het algemeen veroorzaken. Vermijd goedkoop en vervallen producten, en blijf op de kijk uit voor hypoallergene producten!

Dingen die je nodig hebt

 • Vloeibare groene concealer (van goede kwaliteit)
 • Vloeibare tan concealer (van goede kwaliteit)
 • Vetvrije moisturizer
 • Foundation (opt.)