Wkenl

Hoe maak je wensen op een ster

Wij willen voor dingen die we niet hebben. We gooien centen in een fontein, en hopen dat de wens zal uitkomen. We kijken op naar de hemel, en zie de Poolster, onze ogen sluiten en wens voor iets speciaals. Toen we de kaarsjes uitblazen op de verjaardagstaart, moeten we een speciale wens te maken, en mag niemand vertellen of de wens zal niet uitkomen. Er zijn zo veel manieren om een ​​wens te doen en misschien zullen we nog een manier vinden van iemand die we ontmoeten langs de weg.

Stappen

Hoe maak je wensen op een ster. Denk aan alle dingen die je wilt wensen.
Hoe maak je wensen op een ster. Denk aan alle dingen die je wilt wensen.
 1. 1
  Denk aan alle dingen die je wilt wensen. Denk aan de dingen die je niet hebt, als een miljoen dollar, een huis, een jumbo sized vanilla shake. Het kan van alles zijn!
 2. 2
  Sluit je ogen en wensen voor dingen die je niet kunt leven zonder, of dat je diep wilt, of dingen die je eigenlijk zou kunnen hebben die onmogelijk lijken te krijgen, zoals een cent geslagen tijdens dit kalenderjaar, een datum om de prom of om vind een beste vriend.
 3. 3
  Een beperking van uw wensen, om misschien net een of twee bijzondere. Houd het elimineren wensen, en vind maar twee die het meest belangrijk is, en dat echt dat kon uitkomen. U kunt het gevoel dat ze zijn even belangrijk, en zo ja, dan wens voor de beide of hen, of slechts een.
 4. 4
  Kijk omhoog naar de hemel, en op zoek naar een heldere ster, als je niet kunt vinden een vallende ster. Sluit je ogen, en maak uw wens. Om veilig te zijn, maken dezelfde wens als je naar het winkelcentrum en zie de fontein. Sluit je ogen, maak uw wens en gooi een stuiver in het water.
 5. 5
  Schrijf uw wens op papier, dan tape of elastiek aan een 1/2 dollar munt. Gooi dit in het dichtstbijzijnde waterlichaam, en wacht op uw wens te laten uitkomen.

Tips

 • Sluit altijd uw ogen, en denk echt moeilijk als je het maken van uw wens.
 • Als je een wens doen, nooit iemand vertellen wat de wens is!
 • Soms wensen hulp nodig hebt, om voor hen te laten uitkomen.
 • Wees voorzichtig met wat je wenst!
 • Help je wens uitkomen door dingen werkelijk te doen. Als u wensen voor een echt goede vriend, proberen een vriend te vinden als je bent op een feestje, of in het park.
 • U kunt iemand vertellen uw wens nadat het al is uitgekomen!

Waarschuwingen

 • Verder zou je eigenlijk krijgt wat u wenste. En soms is dat niet werkt zoals je gepland.
 • Niet wilt dat iets teveel uit van de normale, omdat het niet waar dat weg kan komen.
 • Probeer uw wens zorgvuldig te kiezen, want je kon gewoon hebben verspild een cent.