Wkenl

Hoe mentaal voor te bereiden voor een wedstrijd

Mentale voorbereiding is een van de belangrijkste onderdelen van de sportieve prestaties van een individu. Sommige spelers hebben alle vaardigheden in de wereld, maar als ze niet mentaal voorbereid zouden zij niet in staat zijn om hun vaardigheden toe te passen door de duur van de "wedstrijd". Een van de beste manieren om mentaal voorbereid is om visualisatie te oefenen.

Stappen

Hoe mentaal voor te bereiden voor een wedstrijd. Visualiseer het spel en dan replay het over in je hoofd.
Hoe mentaal voor te bereiden voor een wedstrijd. Visualiseer het spel en dan replay het over in je hoofd.
 1. 1
  Vroeg beginnen. Voorbereiden van een spel begint de avond ervoor.
 2. 2
  Visualiseer het spel en dan replay het over in je hoofd. Visualiseer jezelf raken van die homerun, of pitching dat no-hitter. Stel je stekelige dat volleybal of het doen van de perfecte flip turn. Zie jezelf dribbelen de bal en zwiepende een drie-wijzer, krijgt voor het eerst in de race, scoren dat touchdown, of het maken van de enorme hit.
 3. 3
  Houd je geest op hun gemak, en probeer niet te laat niemand je van streek.
 4. 4
  Blijf kalm en geconcentreerd te allen tijde.
 5. 5
  Praat met bemoedigende, positieve mensen, niet mensen die een negatieve houding hebben.
 6. 6
  Probeer niet te focussen op het spel te veel, want je fouten maken en je de neiging om boos en uw niveau van spelen verslechtert.
 7. 7
  Denken over succes, niet falen. Denk na over de beste momenten in je carrière en de goede dingen die je doet. Concentreer je op de positieve u tot stand, niet de negatieven te brengen. Je lichaam en geest zijn een eenheid. Wat je geest stuurt naar je lichaam, dat is hoe het zal reageren.
 8. 8
  Ontspannen en plezier hebben. Het is bijna onmogelijk om je best te doen als je extreem bent gestrest over het doen perfect. En het is niet leuk als je het, "vernietig het andere team ten koste van alles" houding niet. Vergeet niet hoeveel je hebt geoefend, en het beeld dat alles voor een bedrag van je doet het geweldig. Echter, krijgt niet zo ontspannen en vol vertrouwen dat je vergeet om hard te proberen.

Tips

 • Luister naar muziek die je kalm houdt en kalmeert je, en luister naar muziek die u op weg gepompt voor het spel dan.
 • Start een pre-game routine.
 • Zoek ontspannende technieken die voor u werkt in crisissituaties.
 • Wanneer je in de kleedkamer voor de wedstrijd te nemen 30-40 minuten om jezelf gewoon mentaal voor te bereiden door te denken over de wedstrijd. Niet praten, gewoon in een kamer met complete stilte. Op deze manier maak je jezelf gaan in het spel met de juiste houding.
 • Identificeer wat motiveert je en houdt je gefocust.

Waarschuwingen

 • Doe niets dat je niet meestal doen bijvoorbeeld niet doen, sommige mensen gaan en lopen voor een wedstrijd, of doe sprints. Maar dit zou alleen maar zorgen dat u meer moe. Je nodig hebt om al je energie te houden voor het spel.
 • Als je wakker wordt in de ochtend niet iets dat je niveau van spelen zal beïnvloeden doen.