Wkenl

Hoe normaal

Dus je wilt zijn normaal? Hier is hoe het te doen als een pro!

Stappen

Hoe normaal. Houd je huis schoon en netjes, maar niet perfect.
Hoe normaal. Houd je huis schoon en netjes, maar niet perfect.
 1. 1
  Houd je huis schoon en netjes, maar niet perfect. Als uw huis is een totale puinhoop, reinig het op. Just er zeker niet te overdrijven, je hoeft niet te zorgen dat elke centimeter van uw huis is brandschoon de hele tijd. Een paar rommelige gebieden zoals sommige gerechten in de gootsteen of een jas gegooid op de bank zijn nu en dan prima.
 2. 2
  Koop praktische kleding. kleren hoeven niet te worden fancy en duur, maar ze moeten verstandig zijn. Als u wilt een casual outfit te dragen, gewoon op een eenvoudige rode of witte top die zal overeenkomen met de rest van je outfit. Als u wilt maken je outfit opvallen een beetje, draag een ketting of voeren rond een kleine handtas of portemonnee. Nooit over-accessoires. De meeste normale mensen houden met de trends, dus je zult waarschijnlijk willen sommige nemen in uw stijl. Maar zorg ervoor dat niet aan een fashion victim te worden!
 3. 3
  Probeer niet te overreageren op triviale gebeurtenissen. Streven ernaar om uw gevoelens te uiten op een constructieve manier. Als je boos gemakkelijk, of je hebt emotionele stress, het zien van een therapeut helpt meestal. Zorg ervoor dat u vriendelijk voor inwoners. Als iemand je lastig valt, probeer dan niet om hem of haar te stoppen met schreeuwen. In plaats daarvan, laat de persoon weet dat hij of zij is vervelend en vraag hen beleefd om te stoppen met wat ze doen.
 4. 4
  Zorg goed voor je lichaam. Als je voelt dat je nodig hebt om een ​​gezonder leven, onthoud dit advies:
  • Eet gezond voedsel. Koop biologische voedingsmiddelen zonder kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen. Je hoeft niet naar een gezondheids-freak! (Gezondheid freaks zijn niet normaal.) Het is prima om een ​​enkel ijsje of een zak eten Lays chips elke keer in een tijdje. Gewoon niet te verwennen, het helpt niet op de lange termijn.
  • Zorg voor voldoende lichaamsbeweging. Als je zit thuis tv kijken de hele dag, stapt uit de bank en in een aantal frisse lucht! Rijd uw fiets, zwemmen, of maak een wandeling. Iets actief doen zal helpen houden u gezond en in vorm. Verspil geen tijd zittend op een bank. Sta op en oefenen.
 5. 5
  Hebben een sociaal leven. Als je niet veel vrienden hebben, proberen meer te maken! Gewoon zeggen "Hallo!" naar iemand op school of op het werk kan een goed gesprek te beginnen. Zodra u aan een persoon beter te leren kennen, je handelen en voelen zich meer op hun gemak. Wees niet bang om de eerste stap te zetten. Wie weet? Die jongen je blijft staren, maar kan niet opstaan, het lef om mee te praten kan je beste vriend worden!
 6. 6
  Stop met jezelf af te vragen wat anderen denken over jou. Stoppen met denken te veel over alles en gewoon proberen om het beste wat je kunt doen op het werk, op school en sociaal.
 7. 7
  Maak een lijst van dingen die je wilt veranderen in je leven. Je moet realistisch zijn, maar je kunt denken groot, ook. Zorg ervoor dat u specifieke bent. Onder elk item laat minstens 5 of 6 regels te noteren van de stappen die u van plan te nemen om elk doel te bereiken. Wanneer u klaar bent met uw lijst, ga terug en noteer de stappen die nodig zijn om een ​​specifiek doel onder het doel te bereiken. Wil je een diploma? Bel een community college en vragen om een ​​ontmoeting met een adviseur. Vraag naar financiële hulp, werk opleidingen, enz. Wil je om gewicht te verliezen? Wees echt. Zoek niet naar een snelle of snelle fix diëten. Beginnen rond uw buurt lopen voor 5 tot 10 minuten per dag. Als je dat kunt doen zonder te zweten of zware ademhaling, bewegen tot 20 minuten per dag. We besteden uren en uren op de computer en op het werk zitten. Lopen voor een uur per dag moet onze minimale doelstelling zijn. Haat uw baan? Wat wil je doen? Zoek uit wat certificeringen, diploma's, etc. kan u helpen om in een baan die je graag en dan zorg ervoor dat je ze hebt verworven. Onderneem actie op alle dingen die op uw lijst een voor een of een paar kleintjes tegelijk. Good luck!

Tips

 • Vergeet niet, het zijn normale betekent niet verandert elk ding over jou. Zorg ervoor dat u uw persoonlijkheid en unieke kenmerken te houden! Vergeet niet de waarde van het zijn een leuke en trouwe vriend. Laat geen mensen die je veranderen.
 • Wees niet te gewoon. Als iedereen hetzelfde waren, zou het leven saai zijn.

Waarschuwingen

 • Niemand is normaal. Iedereen is gek op hun eigen manier (en), dus wees niet ontmoedigd als u niet kunt schijnen normaal te zijn. Ieders definitie van normaal is anders.
 • Laat niet iemand anders te veranderen wie je bent! Vermijd het maken van veranderingen in uw levensstijl, tenzij, bij nader inzien, je besluit ze zijn helemaal ok met jou.
 • Als u niet echt willen zijn "normale", het is oke! "Normaal" is slechts een woord. Als je echt wilt zijn raar, laat anderen niet u neer! Je bent perfect zoals je bent.
 • Zijn wie je wilt zijn! Als je niet van eventuele wijzigingen die u hebt gemaakt, niet vasthouden aan hen.
 • Bij het afspelen van taboe, als aanwijzing is "Staking," nooit-ooit zeggen: "A POSE." U bent niet Madonna.