Wkenl

Hoe om avontuurlijk

Moe van het doen van het zelfde oude ding? Wil kruid dingen? Er is meer voor nodig om avontuurlijker dan reizen en bergbeklimmen. De formule voor het avontuur is eigenlijk heel simpel: Nieuwheid + moed = avontuur. Dus waar wacht je nog op? Lees deze en aan boord van uw eigen zeer memorabel avontuur!

Stappen

Hoe om avontuurlijk. Zet een nieuwe twist op het zelfde oude ding.
Hoe om avontuurlijk. Zet een nieuwe twist op het zelfde oude ding.
 1. 1
  Zet een nieuwe twist op het zelfde oude ding. Komen in je huis door je raam in plaats van uw voordeur. Neem de lange weg naar huis. Bestudeer de kama sutra. Kook een exotische maaltijd. Draag iets totaal uit karakter. Ga naar een film in uw middelbare school prom dress. Leer een nieuwe taal en fluisteren lieve woordjes in het oor van je geliefde, of de hottie aan de bar. Wat het ook is dat je doet, vraag jezelf af: "Hoe kan ik dit anders doen? ' Zelfs iets alledaags als tandenpoetsen kan nemen op een geheel nieuw niveau van plezier als je de praktijk een tapdansen routine of buikdans op hetzelfde moment!
 2. 2
  Verover je angsten. Je weet wat ze zijn, en zodra je ze te overwinnen, die de deur naar een hele reeks nieuwe avonturen zult openen. Of het nu gaat hoogten, spreken in het openbaar, karaoke, je moeder-in-law... eerlijk zijn. Vergeet niet dat de angst is een biologische reactie op zorgen over de dood. Als de situatie dat je schrikt is niet levensbedreigend, is er geen enkele reden om bang te zijn!
 3. 3
  Praat met vreemden. De beste manier om nieuwe avonturen te vinden is via nieuwe mensen. Iedereen heeft verschillende ervaringen en een andere achtergrond, elke persoon kan je iets nieuws te leren. Misschien is die vent zit tegenover je bij de koffieshop kunt laten zien hoe je een berg te beklimmen. Misschien is de oude dame in de bibliotheek kan je leren hoe tot vijftig kilo tomaten te bewaren. Misschien is de stille meisje aan de bar kunt u een plek om met haar neef logeren in Buenos aires, of Boedapest, of Bolivia. Get over je aanpak angst en begin te praten met mensen! Who cares als ze poetsen je af? Wat is de big deal? Het is niet van plan om je te doden, toch? (Nou ja... zie onderstaande waarschuwingen.)
 4. 4
  Kijk enge films. Dat is de echte kwaliteit van een avontuurlijk persoon. Wees niet bang van iets dat zal je geest kijken gek.
 5. 5
  Nieuwe dingen te proberen. Altijd op zoek naar nieuwe dingen te doen. Lees de lokale kranten, en mensen vragen (nu dat je aan het chatten bent van een storm met vreemden) wat ze doen in hun vrije tijd. Ga naar een lokale boerderij en vragen of je kunt een koe melken. Filmen van een documentaire. Neem een ballet of salsa dansles. Mediteer met boeddhistische monniken. Wat het ook is, benaderen met een en een goede houding, en dank mensen voor het geven u de kans om iets nieuws te proberen.
 6. 6
  Krijg verloren! Ontdek nieuwe grondgebied. Eens in de zoveel tijd, een dagje uit gewoon rondrijden willekeurig en zien wat je tegenkomt. (Als je een kaart en zijn niet te geïsoleerd, moet u in staat om uw weg naar huis te vinden.) Als je de middelen om dat te doen, bezoek een ander land. Zelfs als je niet kunt reizen, kunt u de boom in uw achtertuin te beklimmen - dat is nieuw territorium, en je zult waarschijnlijk genieten van het uitzicht!
 7. 7
  Maak een verlanglijstje. Een bucket list is een lijst van dingen die je wilt doen voordat je "het loodje". Zeker, wil je niet om te sterven hebben gevolgd dezelfde oude routine, dag in, dag uit, denk je? Dus schrijven die lijst - compleet met doelen groot en klein, zoals in Peru, en fluiten met een grasspriet - en dan aan!
 8. 8
  Leven in het moment. Avonturiers zijn experts in het richten op de reis en niet de bestemming. Ja, ze hebben meestal een doel voor ogen, maar als je nieuwe dingen probeert, plannen altijd veranderen en uw route ook zullen doen! Je moet vindingrijk zijn en, nog belangrijker, een goede sport. Als het fout gaat (wat ze wil, of anders je bent niet ver genoeg buiten je comfort zone te duwen) krijgt niet humeurig en radeloos; schetsen van uw opties, kies er een, en opladen vooruit met je leven. En veel plezier!
 9. 9
  Heb je zijde. Wees niet bang om het te laten onthullen, en krijg je vrienden, familie en iedereen die je kent om te springen in de geest van naar hun angsten en hebben avonturen met je.

Tips

 • Vele avonturen vereisen fysieke inspanning, dus terwijl je hoeft niet te kijken als een supermodel, moet je in staat om een ​​paar trappen te beklimmen zonder verlies van uw adem.

Waarschuwingen

 • Wees niet zo avontuurlijk dat je je gezond verstand laat aan de deur. Niet kletsen de biker kerel die boos en dronken lijkt. Niet cliff duik in wat een zeer ondiep meer zijn. Deze dingen zijn niet avontuurlijk, ze zijn idioot!
 • Aarzeling is de vijand van het avontuur... dus leren hoe om te stoppen aarzelen!