Wkenl

Hoe om bredere schouders krijgen

Moe van het krijgen van zand geschopt in je gezicht op het strand? Wil je lang en trots staan? Wil je groot en buff kijken met een shirt aan? U wilt bredere schouders Om ze te krijgen, probeer dan de volgende technieken.

Stappen

Hoe om bredere schouders krijgen. Doe gewicht en krachttraining.
Hoe om bredere schouders krijgen. Doe gewicht en krachttraining.

Methode een: het verdienen

 1. 1
  Doe gewicht en krachttraining. Richten op de schouders door middel van militaire persen, Arnold persen, anterieure en laterale zijde verhoogt, push-ups, en rotator cuff oefeningen met roeimachines.
  • Niet alleen gericht op uw schouders-gericht op uw rug en borstspieren ook, om proportioneel groeien.
  • Wees niet bang om klein te beginnen. Een recente studie heeft gesuggereerd dat doet meer herhalingen met minder gewicht kan net zo nuttig als het gebruik van zware gewichten.
 2. 2
  Zwemmen. Zwemmen werkt bijna elke spier in je lichaam, maar als u het juiste formulier, kunt u zich richten op uw schouders en het bovenlichaam voor een geweldige workout. Begin met de schoolslag, dan is het weer een beroerte, toen de vlinderslag.
 3. 3
  Voeren schouder stukken. Houd je schouders uitgerekt en lenig niet alleen moet deel uitmaken van uw training regime te worden, maar kan ook uw bovenlichaam kijken meer expansief. Elke gerichte spiergroep moet worden uitgerekt voordat u aan een training regime.
 4. 4
  Het verbeteren van je houding. Houd je rug recht, schouders naar achteren, en gut bedrijf kan een groot verschil in de manier waarop je kijkt te maken. Voor een double-whammy, gebruiken om uw houding te verbeteren, dit kan bulk toevoegen en verbeteren van uw formulier op hetzelfde moment.

Methode twee: kopen!

 1. 1
  Spullen je schouders. Misschien kun je niet lijken te bulk up maakt niet uit hoeveel je eet, en er zo mager als een half-gevulde vogelverschrikker, of misschien bent u een van de mensen die willen kijken slank en u last heeft van uw zware frame. Met een paar dressing pointers, kunt u de V-vorm impliceren dat de meeste mannen werken hard voor, en vrouwen houden.
 2. 2
  Vermijd wijde kleding. Blijf weg van de spandex, ook. Kies kleding die is aangepast zodanig dat het snijdt in in de taille en uit bij de schouders.
 3. 3
  Kies het juiste T. Kiezen van de juiste t-shirt is belangrijk. Pick shirts die kokers hoger op de arm te hebben en past strakker dan normaal. Losse mouwen zal benadrukken knokige armen!
 4. 4
  Draag v-hals shirts en truien. De natuurlijke lijn van de V zal helpen scheiden van je schouders visueel, waardoor ze breder lijken.
 5. 5
  Dragen schoudervullingen. Iets schoudervullingen zal benadrukken wat je hebt, waardoor je breder lijken. Niet overboord te gaan, of het zal de illusie te breken en je zult kijken als je het dragen schoudervullingen die te groot zijn.
 6. 6
  Draag het met vertrouwen tegemoet. Of breedgeschouderde of niet, lopen en het dragen jezelf met vertrouwen-hoofd omhoog, schouders naar achteren-zal de indruk van een man van stof te verlaten, fysiek.

Tips

 • Heeft trainingen die je een geeft kleinere taille. Net zoals bredere schouders maken je taille slanker lijken, een slankere taille maakt uw schouders kijken breder.
 • Om een ​​kleine taille te benadrukken, zorg ervoor om.

Waarschuwingen

 • Overdrijf het niet bij het opstarten uit op uw oefening plan. Het is beter om geduldig te zijn dan uit te branden of verwondt.
 • Voordat u aan lichaamsbeweging proberen, is het raadzaam om uw arts te raadplegen. Ook, zorg ervoor dat je altijd gebruik maken van de juiste vorm, vraag een deskundige op uw sportschool of informatie krijgen over techniek uit andere betrouwbare bronnen.