Wkenl

Hoe om de bloedstroom te verhogen

Slechte bloedsomloop en de doorbloeding veroorzaken vaak een tintelend gevoel in de handen en voeten. U kunt ook merken dat je voeten en handen in slaap vallen vaak. Om bloedtoevoer naar het hele lichaam en deze uiteinden te verhogen, is het belangrijk om een ​​paar dagelijkse activiteiten die gemakkelijk kunnen zuurstof efficiënter door het lichaam stromen voeren. Volg deze tips om slechte bloedsomloop verminderen en daarmee de doorbloeding.

Stappen

Hoe om de bloedstroom te verhogen. Deelnemen aan regelmatige lichaamsbeweging minstens 4 tot 5 dagen per week.
Hoe om de bloedstroom te verhogen. Deelnemen aan regelmatige lichaamsbeweging minstens 4 tot 5 dagen per week.

Activiteit

 1. 1
  Deelnemen aan regelmatige lichaamsbeweging minstens 4 tot 5 dagen per week. Maak er een gewoonte van het vinden van activiteiten die je graag doet. Elk type van fysieke activiteit die je bloed krijgt pompen is ideaal. Als het uitvoeren van dagelijkse taken, zoals stofzuigen, dweilen, afstoffen of schrobben tellers helpt je verbrandt calorieën en maakt je zweet, doet deze activiteit tot 3 keer per week. Voor de andere 2 of 3 dagen, vinden andere activiteiten zoals wandelen, joggen, hardlopen of aerobics om u in beweging. Wandelen in een winkelcentrum kan handig zijn.
 2. 2
  Lopen in plaats van rijden naar winkels in de buurt van uw huis. Terwijl het hebben van een auto is handig, kan dit leiden tot beperkte activiteit. Als u nodig hebt om boodschappen te doen, lopen naar de dichtstbijzijnde winkel in plaats van rijden. Dragen de zakken van boodschappen met u, die u zal helpen meer calorieën te verbranden.
 3. 3
  Weersta de auto parkeren in een parkeerplaats bij de ingang van de winkel. Elke stap telt. Parkeer de auto verder weg van de ingang van de winkel en krijgen in een aantal ernstige wandelen.
 4. 4
  Neem de trap vóór en na het werk, plus de lunch. Neem een ​​lift deel van de weg, indien nodig.

Warmte

 1. 1
  Vul het bad met dampende water. Controleer het water voordat u probeert te krijgen inch Het water moet warm zijn, maar moet niet worden gloeiend heet. Warm water helpt om gespannen spieren te ontspannen, om de bloedcirculatie te verhogen. Het verhoogt ook de bloedcirculatie en kunnen zuurstof soepeler stromen door het lichaam.
 2. 2
  Schakel het warm water in de douche. Controleer de temperatuur van het water voordat je in de douche. Adem de stoom van de douche. Problemen met sinussen en borst congestie kunnen ook interfereren met zuurstof in het lichaam. De stoom helpt om files los, open neus en stelt u in staat om beter te ademen, die helpt met zuurstof flow en bloedcirculatie.
 3. 3
  Massage gebieden van het lichaam die zijn strak of gespannen. Ontstekingen van deze spieren kan de paden die zuurstof gebruikt om te reizen binnen het lichaam te blokkeren. Dit interfereert vaak met de bloedsomloop en de doorbloeding. Door het masseren van deze spieren, zal je natuurlijk voorkomende giftige stoffen vrij in het lichaam en het bereiken van een betere doorbloeding.

Tips

 • Uien en knoflook is aangetoond dat niet alleen de bloedstroom, maar ook ontspannen de spieren in het lichaam.
 • Eet kruidig ​​voedsel, die capsaïcine bevatten van hete pepers (bijvoorbeeld cayennepeper) in hen. Deze chemische verhoogt de bloedstroom door het hele lichaam. Dit is waarom veel mensen worden doorgespoeld wanneer ze eten bepaalde kruidig ​​voedsel.
 • Specerijen en kruiden zoals cayennepeper, gember en knoflook allemaal helpen om de bloedcirculatie te verhogen. Deze kruiden bevatten ook tinctuur die gemakkelijk wordt geabsorbeerd in het lichaam. Tinctuur helpt het cholesterolgehalte te verlagen, reinigt het bloed, voorkomt hart-en vaatziekten en vecht tegen atherosclerose.
 • Vraag uw arts hoeveel niacine hij kan aanbevelen, het is een heel onschuldig B-vitamine, krijgen de versie die veroorzaakt blozen en vereist steeds grotere hoeveelheden zoals u gewend geraakt aan het (te beginnen met 250 mg tablet - of 500 mg als het wordt geregistreerd release) te zijn kunnen spoelen. Er is, ook, een voorgeschreven medicijn met niacine met een gecontroleerde hart medicatie die wordt genoemd heet Niaspan (Trademark), maar het heeft een aantal ernstige waarschuwingen.