Wkenl

Hoe om depressie en eenzaamheid te bestrijden zonder hulp van buitenaf

Depressie en eenzaamheid gaan vaak hand in hand, en kan een negatieve neerwaartse spiraal te creëren. "Depressie" en "Eenzaamheid" zijn twee verschillende effecten op de geest, maar depressie resulteert vaak in eenzaamheid, en vice versa. Dat kan leiden tot het maar zal dit in twee secties, die hopelijk zal helpen bij het breken van de cycli. Dit werd geschreven in samenwerking met vroeger depressief, eenzaam, suïcidale mensen.
Overwegen om betrokken! Het is misschien niet prettig om te horen, maar "depressie en eenzaamheid" is gelijk aan "geen vrijwilligerswerk en ontkoppeld". U wilt het meest waarschijnlijk uw cake en eet het ook. Ga naar uw plaatselijke vrijwilliger clearing ~ huis, waarschijnlijk een Catholic Charities, ze niet schelen als je katholiek, of zelfs religieus bent. Stok lang genoeg om erachter te komen waarom de vrijwilligers zijn niet (altijd?) Ingedrukt. Deze mensen gaan raar om je op het eerste, maar ze zijn stabiel, betrouwbaar, en goed afgesteld.

"Al de grootste en belangrijkste problemen van het leven fundamenteel onoplosbaar... Zij kunnen nooit worden opgelost, maar alleen ontgroeid. Deze" uitgroeiende "bewees op verder onderzoek naar een nieuw niveau van bewustzijn nodig. Sommige hogere of bredere belangstelling verscheen op de patiënten horizon, en door deze verbreding van zijn of haar visie het onoplosbare probleem verloor zijn urgentie. Het was niet logisch opgelost in zijn eigen termen, maar vervaagd als ze geconfronteerd worden met een nieuwe en sterkere leven drang. "Carl Jung

Stappen

Hoe om depressie en eenzaamheid te bestrijden zonder hulp van buitenaf. Erkennen dat chronische depressie het gevolg van een aantal dingen kunnen worden, en dat suggereert dat een aantal dingen kan verlichten.
Hoe om depressie en eenzaamheid te bestrijden zonder hulp van buitenaf. Erkennen dat chronische depressie het gevolg van een aantal dingen kunnen worden, en dat suggereert dat een aantal dingen kan verlichten.

Depressie

 1. 1
  Erkennen dat chronische depressie het gevolg van een aantal dingen kunnen worden, en dat suggereert dat een aantal dingen kan verlichten. Open je voor deze, en niet koppig worden depressief, vastgesteld dat er niets kan helpen. Erkent dat dit (het openstaan ​​voor een aantal dingen die niet kan zinvol voor u proberen) is de gemoedstoestand die het meest bevorderlijk is voor tillen depressie is een belangrijke eerste stap, de meeste mensen de chronische depressie wordt pas opgelucht als ze proberen gooien de pillen- -en beslissen ze hebben genoeg van depressief gehad.
  • Bent u gewoon verlangend wat aandacht? Dit is volkomen normaal, en kan in een aantal verschillende manieren worden behandeld, maar waarschijnlijk het beste advies hier is dat om kwalitatief goede zorg te krijgen, je ergens moet het geven van kwalitatief goede zorg. Bezig jezelf in een omgeving waar je het meest geleid, dit heeft het extra voordeel van het veroorzaken van u om uw zegeningen te tellen, als je werkt met mensen die minder bedeeld zijn dan jij.
 2. 2
  Zien dat, terwijl voeding en leefstijl enkele nuttige aanwijzingen kan bieden, depressie is vaak een signaal dat je vastzit. Hoewel dit lijkt misschien vanzelfsprekend, de menselijke natuur heeft de neiging om te willen ontkennen, en zich afkeren van, elk probleem geacht "te veel te behandelen".
  • Hoewel het misschien moeilijk voor u om te "horen", op het moment, dit vaak betekent dat je wat rijpen om te doen, en kan zijn slecht uitgerust om dat te doen, maar kan iemand anders het advies (inclusief ons) gewoon lijken afgezaagd, of formulaire. Begrijpen dat we er geweest zijn - en u bent uw beste "arts".
  • Hoewel dit misschien een slecht uitgangspunt zijn, overwegen, en houden in de rug van je geest, als u zich niet bewust van de manier waarop je zou kunnen "worden geplakt". Als dit het geval is, zal het vaak de "olifant in de kamer" zijn.
 3. 3
  Controleer uw suiker inname. Talrijke studies schetsen het belang van een lage glycemische dieet in het algemeen, en in het bijzonder voor depressie. Europeanen verbruiken 5 tot 10 keer meer suiker dan veilig wordt beschouwd, en als je "medicatie" met suiker, kan uw depressie net chronische suiker crashen zijn.
 4. 4
  Doe iets. Elke lichamelijke activiteit zal endorfine, en het is vrij moeilijk om depressief in dit scenario. Probeer het breken van een goede zweet, twee of drie keer per week. Als je een totaal couch potato, heeft uw depressie misschien vond een belangrijke oorzaak, het menselijk lichaam is gewoon niet bedoeld voor zo veel inactiviteit. Hebben we al gevonden uw olifant?
 5. 5
  Krijg wat zonlicht. Het is ook vrij moeilijk om laag blijven op een mooie, zonnige dag. Blootstelling aan zonlicht zal ook het verhogen van uw vitamine D-spiegel, een andere belangrijke depressie vechter. Meer daarover in een minuut. Als een alternatief dat kan worden handiger, volledige spectrum lampen zijn ook erg goed. Deze worden vaak gebruikt bij de behandeling van seizoensgebonden depressie stoornissen.
 6. 6
  Verander je gedachten. Het kan gemakkelijk te fixeren op een probleem te zijn, het is ook mogelijk, hoewel misschien een beetje moeilijker als je depressief bent, om je stemming te kiezen. Mensen kiezen vaak een depressie in een poging om aandacht te krijgen, zien dat dit zelfvernietigend.
 7. 7
  Controleer uw dieet. De typische Europese dieet is deprimerend, helemaal zelf! Lees Vermijd ziekte of afnemende gezondheid met betere voeding, met speciale aandacht voor de Omega 369 deel, waar het wordt beschreven als het gevoel alsof het nemen van snelheid (het label zelfs zegt het niet te laat op de dag te nemen), en de vitamine D-gedeelte, die fungeert als een hormoon in je lichaam, en is bekend om depressie te verlichten alle door zelf.

Neem ze samen voor max. opname van de vitamine D, die wat olie in je darmen voor de beste absorptie nodig. Merk op dat als je dieet gaat 's avonds laat cocaïne of andere endorfine-afbrekende eetbuien, gevolgd door een dag van tv-kijken, uw depressie is gewoon zichzelf te wijten.

 1. 1
  Lachen is het beste medicijn. Lachen zorgt voor een endorfine vrijkomen op zich. Natuurlijk, als je in de diepten van depressie, is dit waarschijnlijk niet zal werken helemaal zelf, maar het vinden van de humor in een slechte situatie kan omdraaien dingen, er is altijd een "zonnige kant".
 2. 2
  Geeuwen kan een zeer positief effect hebben. Voor sommige mensen is het misschien het gevoel helemaal dom, maar in ieder geval eens te proberen. Als je denkt dat het is onbeleefd om dat te doen in de voorkant van vrienden, kan je alleen oefenen. Er is onderzoek dat geeuwen ontspant en koelt je hersenen. Het lijkt een sociale functie hebben, ook. Als een persoon begint, meestal anderen zal het gedrag imiteren.

Eenzaamheid

 1. 1
  Beseffen dat, hoewel het klinkt misschien contra-intuïtief, je kunt eenzaamheid "vechten" zonder hulp van buitenaf. Veel mensen zijn volkomen tevreden om alleen te zijn voor een periode van tijd, maar het is zeker waar dat de best-aangepaste degenen genieten kwaliteitsbedrijf op keer, ook. Hoe komt het dat ze lijken een keuze hebben? Hoewel dit onderwerp kan grotendeels buiten het bereik van een kort artikel kan enkele aanwijzingen worden verkregen door zich op drie van de sleutelwoorden hierboven kwaliteit, tevreden en keuze.
 2. 2
  Weten dat veel mensen de strijd of depressie te voorkomen door het vermijden van "eenzaamheid". Dit meestal doen ze door het uitvoeren van een publiek-echter, zoals je misschien al hebt ervaren, dit is meestal een slechte keuze, in het beste geval-je over het algemeen gewoon jezelf te omringen met andere mensen op zoek naar eenzaamheid en depressie te vermijden, hetgeen waarschijnlijk zal leiden tot andere slechte keuzes in de loop van een avond... alleen het behandelen van een symptoom, in wezen, en het duwen van uw echte probleem op de weg naar "closing time".
 3. 3
  Cultiveren vriendschappen. Dit betekent niet dat gaan ontmoeten elkaar "fair weather vriend" - dit betekent erkennen dat een vriend te hebben, moet je een vriend te zijn. Dit duurt een beetje werk, en enige tijd, je hoeft niet een kwaliteit vriend totdat ze beseffen dat je er voor hen, zelfs als het regent aan hun kant van de straat. Merk op dat het perfecte niet bestaat, en geen van beide zal je in een. Erkennen dat echte vrienden hebben nog steeds meningsverschillen, maar beseffen dat hun vriendschap is belangrijker dan een argument. Dit vraagt ​​om vergeving, en het kan een beetje oefening nemen.
 4. 4
  Te zoeken. Dit kan de langste tijd te begrijpen, en het meest werk te nemen, maar het zal u helpen met zowel depressie en eenzaamheid. Als je niet van jezelf houdt, verwacht niet dat iemand anders aan. Herken je goede punten en daarop voort te bouwen, stop de zelfvernietigend taal, en zien dat alles wat je nodig hebt in je is.
  • Als dit laatste beetje klinkt afgezaagd, is het omdat je het niet begrijpt, het heeft te maken met het waarderen wat je al hebt, dat is veel meer dan je denkt.
   1. Herkennen wat een zoeker weet, dat dat wat je jagen na de hardste kan lopen van u het snelst een duidelijke, maar moeilijke optie hier is om volledig rond te draaien, mentaal, en zoeken het in de andere richting. Weten dat zelfs als je moet "omcirkelen de aarde 'voordat je het weer vinden, in ieder geval zal het smakken zijn dat je in het gezicht!
  • Een eenvoudige en gemeenschappelijke uitoefening van de waarheid-zoekers is om hun leven 'van alles kwijt, behalve vitale benodigdheden voor een tijd, een weekend, misschien, om te beginnen met, de meest radicale, doe-staat gedachte die bij me opkomt zou zijn om een pak liter water en gaan, bij voorkeur in de natuur, maar een verlaten garage zal werken, en het beton wordt hier eigenlijk meer nuttig zijn voor uw doeleinden, een slaapzak zou een luxe optie.
   1. Gaan waar? Wat doen? Dat is aan u, maar een zoeker zou u vertellen om naar binnen te gaan, en zoeken niets. Bedenk dat u waarschijnlijk helemaal geen ervaring met "niets", en niets kan een vrij koele hand zijn. En vervoering in een koude kan van iets wat je normaal niet zou eten zelfs; Bij uw terugkeer, zal u een geweldige vreugde in je eerste glas sap, maar zich in het gras vinden.
    Voordat u deze out-of-hand-te ontslaan, zijn van mening dat mensen omkomen bij gebrek aan een visie, en, als je weigert om dit te proberen, omdat je "niet willen", je bent vrij veel tot beschuldigingen van, "Ik denk dat je wordt depressief ".
    • Dit kost veel kracht, en je kan hebben om te bouwen tot het, een paar uur de eerste keer, zelfs. Een minder goede werking van de blijdschap in die eerste hap, of wat dan ook, want dat is waar uw kuur is ondergedoken. Het is het proberen waard, althans, zou je dan niet eens? Het enige wat je hoeft te verliezen is uw depressie, en je eenzaamheid. Good luck.

   Tips

   • Om het bovenstaande advies over pesten elkaar gezet, kan je het meest constructieve, als je niet in staat bent om gewoon jezelf te verwijderen uit de aanwezigheid van een herhaling bully's, om de volgende te proberen, erkennend dat een pestkop wordt meestal "afstappen" op je mentale pijn, weigeren ze elk te geven - als je in staat bent om te presenteren aan de pestkop van de houding van: "He, ik heb meer moeite voeden mijn kat dan geef je mij, breng het, het is geen probleem", wordt u ontkennen ze wat ze zijn na, en zij zullen snel (vaak onmiddellijk) laten een verandering in hun aanpak. Merk op hoe ze onmiddellijk zouden kunnen verliezen wat stoom, en lijken opeens onzeker over hun volgende stap. Een goede stille antwoord op een dreiging van geweld (het besef dat je opgewonden reactie op de dreiging is het grootste deel van wat ze zijn na), is het rustig, en het denken van hen als waren zij een in het nauw gedreven, wilde kat, die, op een manier Zij zijn. Pestkoppen buitenissige toen getoond medelijden, je bent onderworpen aan een letterlijke "jump", en een aantal verbale uitbarsting, in reactie te zien - als je in staat bent om uw koele houding, ook na deze te houden, zullen ze niet snel weer benaderen u. Als ze dat doen, kan je hier terug te komen en post het, we wachten nog steeds op die post. Oefen dit met een vriend eerste, als je moet, het werkt geweldig meeste>!.
   • Uw depressie of niet een chronische gedragspatroon (zoals een gewoonte). Denken of het wordt meestal veroorzaakt door een niet-afgehandelde, raadselachtige situatie - of een persoon die je niet kunt staan ​​- dat je deprimeert. Onder ogen te zien dat zo goed mogelijk. Zijn actiegericht. Misschien, probeer dan het helpen van iemand die in slechtere staat, en een goed gevoel over.
   • === Gezicht een pestkop ===
   • Een beetje oefening die kan betalen u dividenden, als je het serieus neemt - deze zin afmaken: Mijn hond is gelukkiger dan ik het grootste deel van de tijd, omdat ______. Wat je in het lege is waar uw hond heeft het voordeel van u, en alleen u kunt dit veranderen. Krijgen, of zich te ontdoen van, wat je in de blanco. Zeg niet dat je "kan niet". Progress is het succes, in elke bit en pakketdiensten als het leven vordert, als een vorm van vooruitgang mogelijk is, is wat telt.
   • Als u liever niet onder ogen te zien dat de situatie, dan gewoon hem / haar uit te sluiten van je leven zo veel mogelijk.
   • Als het een persoon / pesten op school: het gezicht die persoon op een veilige plaats, zoals in de schoolkantine - terwijl die naast een leraar. Zorg ervoor dat de leraar aandacht en zeggen:
    "U bent het meest problemen met het maken persoon die ik ooit ontmoet heb. Denk je dat dit echt pesten is leuk en slim? Nou, het is niet leuk of slim."
   • Zorg ervoor dat je niet eens doen alsof je gaat slaan, duwen of gebruik godslastering. Laat die persoon zie je onder controle en koel.
    • Als u schudden: Dat is oke. Het schudden is gewoon de vecht-of vluchtreactie veroorzaakt door adrenaline (het is je eigen natuurlijke stimulant vrij in het bloed door een klier genaamd de bijnierschors). Het kan je sterker en sneller te maken, maar het is ook wat waaghalzen te halen uit het doen van gevaarlijke dingen, of helaas sensatie betekenen pestkoppen en strijders, ook.

   • Als het echt misbruik, te melden aan een politieagent voor mishandeling. Die echt nodig zijn, of je wilt of niet.

   Waarschuwingen

   • Het vergt wel tijd om volledig te genezen, geef niet op. Vervulling, in deze vooruitgang boekt dag - plaats in een "event".
   • Terwijl gaat het alleen en "bemanning-up" kan een beroep op u, soms vragen om hulp kan het verschil tussen leven en dood betekenen.
   • Dit is niet voor psychologische of medische verzorging of advies. Dit is niet voor diagnose of behandeling van iedereen. Dit zijn suggesties die kunnen helpen.
   • Hoe verleidelijk het ook is, geef niet toe aan het gebruik van snij-of drugs mee te nemen uw verdriet. Dit zal alleen maar verergeren uw situatie.
   • Als u nog een suïcidale gedachten of handelingen iemand vertellen meteen.
   • Zie een counselor, maatschappelijk werker of andere dergelijke persoon onmiddellijk, als de symptomen verergeren.
   • U bent uw grootste vijand! We hebben allemaal blinde vlekken waar onze eigen zelf betreft, en u eventueel te maken met de jouwe. Wat er gaande is in je hoofd, misschien niet wat feitelijk is.