Wkenl

Hoe om eruit te komen van een houdgreep

De Headlock is een zeer krachtige houdgreep. De beste oplossing voor de Headlock, zoals bij veel indiening bezit, is om nooit verstrikt raken in een. Als je aanvaller of tegenstander initieert een poging, moet u maximale inspanning om te ontsnappen uit te oefenen. Maar wees voorzichtig, om uit een hoofd sluis op een verkeerde manier kan leiden tot een resultaat van slechtere verwondingen.

Stappen

Hoe om eruit te komen van een houdgreep. Blijf zo kalm als je kunt, gewoon ademen.
Hoe om eruit te komen van een houdgreep. Blijf zo kalm als je kunt, gewoon ademen.
 1. 1
  Blijf zo kalm als je kunt, gewoon ademen.
 2. 2
  NIET proberen te persen uit. Dit kan pijn doen je nek.
 3. 3
  Als de headlocker is aan de linkerkant, met behulp van zijn rechterarm, dan zul je je linkerarm gebruiken om eruit te komen. Als de headlocker is aan uw rechterhand, met behulp van zijn linkerarm, dan zul je je rechterarm gebruiken om eruit te komen.
 4. 4
  Meestal, wie houdt de houdgreep op je zullen hun hoofd dicht bij jou te houden om ervoor te zorgen dat ze kunnen houden hun arm strak.
 5. 5
  Met behulp van welke arm # 3 zei dat je, houden van het recht, draai het langzaam naar achteren en duw. Dit moet van u af te duwen het lichaam van de ander, het breken van de headlock.
 6. 6
  Doe niets te snel of te schokkerig niet doen, neem het langzaam maar sterk zijn.

Als de persoon achter je...

 1. 1
  Blijf zo kalm als je kunt, gewoon ademen.
 2. 2
  NIET proberen te persen uit. Dit kan pijn doen je nek.
 3. 3
  Probeer dan om naar een verticale base (stand up).
 4. 4
  Als je in de buurt van een muur, een hard voorwerp, een spanschroef of een touw, langzaam achteruit lopen om het te.
 5. 5
  Probeer ze slam tegen. Ze zullen meestal veel van de druk die zij toepassen om je nek los, en je moet in staat zijn om eruit te komen.
  • Als stap 5 niet volledig werkt, proberen om hen om een ​​kant houdgreep te gebruiken. Volg daarna de bovenstaande stappen.

Tips

 • Als het een gevaarlijke houdgreep situatie, proberen om de hem / haar pijn in de prive-gebieden of de ogen. Doe dit niet, tenzij je in gevaar!
 • Probeer vloer hen door dichtslaande uw elleboog in hun maag. Dit maakt de houder te laten vallen terug en probeer te herstellen, zodat hun is uw kans om bij hen.
 • Houd je kin in, zodat je tegenstander een choke hold niet kan initiëren.
 • U kunt ook proberen ponsen zijn ribben en als je hem op de juiste plek te raken is het misschien laten gaan.
 • Ga naar beneden en pak hun benen en til ze op, in de inspanning om evenwicht te houden zullen ze meestal laten gaan.
 • Hebben een plan van tegenaanval of ontsnappen klaar voor gebruik het moment dat je bent vrij.
 • Als je op het worstelen team of worstelen waar je kunt een goed gevoel van dit moet en zal voelen zich meer comfortabel om voor de kentering op uw situatie past.

Waarschuwingen

 • Ontsnappen een houdgreep legt meestal een grote hoeveelheid spanning op uw hoofd en nek, die kan zeer gevaarlijk en pijnlijk. Als u de optie tik uit, serieus overwegen het.