Wkenl

Hoe om fit te blijven thuis

Maakt niet uit wat je graag doet, de mogelijkheden voor oefening thuis zijn eindeloos. Je hoeft niet per se te gaan naar sportscholen of YMCAs voor oefening, en door dit te doen, kunt u heel wat geld besparen.

Stappen

Hoe om fit te blijven thuis. Kijk rond en bekijk alle oefening die we konden krijgen meteen thuis.
Hoe om fit te blijven thuis. Kijk rond en bekijk alle oefening die we konden krijgen meteen thuis.
 1. 1
  Kijk rond en bekijk alle oefening die we konden krijgen meteen thuis. Echter, moeten we eerst te resetten onze geest, in om terug naar ons dagelijks leven - in plaats van zich te concentreren op naar de sportschool, of geld te besteden aan dure fitnessapparatuur.
 2. 2
  Terwijl we werken aan het veranderen van de manier waarop we denken, is het belangrijk dat we allemaal beseffen het belang van de manier waarop we eten. Hoewel er zijn zoveel nieuwe studies die ons elke dag iets anders over eten vertellen, kunnen we een aantal dingen uitzoeken voor onszelf, en vind een plan dat werkt voor ieder van ons als individu.
 3. 3
  Realiseer je dat het gek is de manier waarop TV portretteert dingen, zoals iemand die een grootte tien draagt, krijgt neer op een maat een... als een grootte van tien was te groot, niet! Dan toont ons iemand die beweert te zijn in een maat one om het af, wanneer het duidelijk is dat ze zijn veel groter. Maar natuurlijk, die krijgt de schuld op te zeggen TV voegt (tien tot vijftien) pond op je, en als dat het geval is, dan sommige mensen op tv kijken als spaghetti. Plus als dat het geval is, ook een deel van de Movie Stars, die beweren te zijn dan het gewicht zijn niet, het is gewoon tv... als ze bleven uit tv (ze dunner zou kijken), daarom zouden ze gewicht automatisch verliezen... en een carrière.
 4. 4
  Nu we klaar zijn resetten onze geest laat kijken naar eenvoudige (good old fashion) thuis klusjes om fit te blijven, zoals het vegen van de veranda, onkruid aan het wieden met de hand, het snoeien van heggen, vegen beneden de werkbladen in de keuken, het nemen van beneden gordijnen en ze te wassen, veer afstoffen de muren, afstoffen en polijsten meubels. Er is altijd iets te doen rond het huis, dat houdt je fit, dus je zult een schone omgeving om in te wonen, hebben... plus je gezond te blijven en er goed uitzien.
 5. 5
  Later dan tijdens het ontspannen (voor de buis) doen een paar simpele krullen met een kleine stomme klok, nu omdat je al uit te werken, waarom niet time-out van klusjes en hop op een hometrainer om jezelf te nemen voor een ritje... terwijl ze trots op alles wat je bereikt in een dag tijd.
 6. 6
  Als je video-game savvy en geniet van dans games, waarom dan niet kopen DDR (dance dance revolution) of de aanschaf van een Wii en Wii Fit? Deze werkwijze is een van de eenvoudigste manieren om gewicht te verliezen. Meestal zijn de meeste mensen de neiging om hun gewichtsverlies ervaring in plaats van dat het schadelijk is en periodieke routine te genieten.
 7. 7
  Als je hyper en verveeld en zitten thuis zijn, springen rond het huis. Letterlijk hop. Iets dat ervoor zorgt dat je zweet zal u helpen lichaamsvet omzetten in spieren of gewoon branden het af.
 8. 8
  Vergeet niet, als hoppen lijkt vreemd of saai, voeg een hoepel of springtouw! De hoelahoep zal werken je buikspieren en heupen, het springtouw is geweldig voor cardio. Alles wat je nodig hebt is 15 minuten, maar 20 tot 30 minuten een keer per dag echt zal je hartslag omhoog en die calorieën verbranden! Na het eten niet veel voedsel met calorieën.

Probeer voorbeeldoefening spelletjes

 1. 1
  Gebruik TV in uw voordeel door het creëren oefening games gebaseerd op uw favoriete programma's. Maak een lijst van dingen die vaak gebeuren in een episode, en ze koppelen met activiteiten. Elke keer als er iets op uw lijst gebeurt op de show, pauzeren en doen de bijbehorende oefening. Er zijn bijvoorbeeld spellen hieronder.Tips

 • luisteren naar muziek zal helpen oefening
 • Probeer het eten van minder vet en suiker en proberen lopen.
 • U kunt een hoop geld uitgeven aan een verblijf fit of blijven bezig met het verbeteren van uw leefomgeving... terwijl fit te blijven op hetzelfde moment... het is aan jou.
 • Houd in gedachten dat beweging is oefenen, zoals wanneer je vegen beneden een aanrechtblad... je hand en arm moet bewegen in een cirkelvormige richtingen... dat helpt om ze wapens in vorm te houden... voeg een paar elementaire armbewegingen in met het, en u bent op uw weg (aan het hebben van getinte armen).
 • In deze enorme wereld waarin wij leven is er genoeg ruimte voor alle soorten en maten van mensen, maar op hetzelfde moment, leeft zo gezond als we kunnen zullen onze tijd hier des te beter.
 • Wanneer weg van huis, uw auto parkeren op een afstand van waar dat je nodig hebt om te gaan, zoals de supermarkt, etc., elke stap is in de goede richting om fit te blijven.
 • Als je een Wii, proberen om de aankoop van de 'mijn fitness-coach' spel. Het levert u een persoonlijke fitness coach en stelt u in staat om toezicht te houden hoeveel calorieën je verbrandt tijdens het invullen van de cardio-oefeningen. bij de uitoefening zorg ervoor dat je niet eet.
 • Zorg ervoor dat u gefocust te blijven op dat oude gezegde dat "je bent wat je eet" vinden een levensmiddel plan dat voor u werkt... in de tijd zal het een manier van leven voor je wordt... u zult leren om het zelf houden -controle en verbeteringen die je hebt gemaakt.
 • Je hebt waarschijnlijk gehoord of kan iemand horen zeggen dat ze veel lopen, dan iemand anders zal langs komen en zeggen dat het niet het juiste type van het lopen dat ze aan het doen zijn, waarbij niet een hele hoop nergens op... is het algemeen bekend dat (lopen is nog steeds een voet zetten in de voorkant van de andere), dat is, tenzij er een nieuwe manier van lopen die net niet is gehoord nog.

Waarschuwingen

 • Blijf actief. Niet alleen thuis blijven de hele dag het eten van vet voedsel, het spelen van videogames, en een verblijf op de computer
 • Mensen moeten niet te leven na te denken over de uitoefening van de hele tijd, ontspan soms voor dat een gezond ding om te doen... en je nog steeds calorieën te verbranden... maar in een langzamer tempo.
 • Kom niet te vastgebonden-up op thuis te blijven, uitstappen en genieten van het leven ook... het houden van een balans zal een beter gelukkiger bouw je.