Wkenl

Hoe om gemotiveerd te raken

Motivatie is de kern van alle actie. Of een persoon slaagt, mislukt of leidt hangt af van deze variabele. Kennismaking met de fijne kneepjes van uw eigen motivatie weet kan blijvende gevolgen hebben. Door het begrijpen en handelen op de dingen die je motiveren begint men te begrijpen wat het betekent om een ​​gezond, gelukkig leven te leiden. Dit concept zal worden onderzocht in de onderstaande stappen.

Stappen

Hoe om gemotiveerd te raken. Krijgt de ondersteuning die u nodig hebt.
Hoe om gemotiveerd te raken. Krijgt de ondersteuning die u nodig hebt.
 1. 1
  Gelukkig zijn. Een groot deel van de motivatie komt van het begrijpen van iemands staat van geluk. Echter, geluk, net als de meeste andere oh-zo-belangrijke concepten in het leven, is een glibberig begrip. Hoe zou men gaan over het veranderen van hoe gelukkig ze zijn? Heel simpel gezegd, geluk en controle zijn causaal, wat betekent dat wanneer u weg te nemen controle van iemand, zijn ze minder tevreden. Logica zou dus aangeven dat door het geven van jezelf wat controle, je bent over het algemeen gelukkiger en meer gemotiveerd om iets te doen. Het is de reden dat er controle-freaks in de wereld, en het is de reden dat video games zo populair zijn geworden. Enige controle-gebaseerde activiteiten zijn:
  • Video Games
  • Wandelen (voornamelijk alleen al)
  • Schaken
  • Lezing
  • Schrift
 2. 2
  Meer energiek. Veel mensen onderschatten het belang van hun eigen energie-niveau, en helaas, ze alleen herinneren nadat ze trekken dat de hele nacht. Het is niet een gebrek aan motivatie, per se, maar een gebrek aan energie waargenomen. Er zijn verschillende factoren die iemands niveau van energie beïnvloeden:
  • Dieet: Begrijp dat je lichaam heeft behoefte ook, en als je negeert die de behoeften van uw lichaam zal u vertellen. Kortom, begrijpen wat je lichaam je vertelt.
  • Als je hoofdpijn hebt, voordat je die pillen grijpen in uw medicijnkastje, probeer dan wat water in uw systeem. Drink een glas of twee, wacht vijftien minuten, en zien of de hoofdpijn is verdwenen.
  • Een goede les te leren is dat cafeïne niet daadwerkelijk helpen je energie op te doen, het is gewoon vermindert het effect van het zijn moe. Denk aan het vervangen van uw cafeïne met vitamines B6 en B12. Vitamine B is gezonder, gemakkelijker en goedkoper.
  • Als je energie nodig hebt, zoek het uit, omdat het zeer moeilijk om gemotiveerd te blijven zonder het zal zijn.
  • Slaap is de natuur downtime. Zorg ervoor dat je genoeg van, en een voldoende hoge kwaliteit van krijgen.
   • Zorg ervoor dat uw slaapkamer is volledig donker 's nachts.
   • Zorg ervoor dat er geen geluid houdt je wakker.
   • Zorg ervoor dat uw slaapkamer is koud 's nachts, idealiter 65 graden (18 graden Celsius).
   • Poging om niet acht, maar negen uur slaap elke nacht.
 3. 3
  Efficiënt. Efficiëntie is zeer belangrijk. Zonder de efficiëntie van een persoon zal hebben nul motivatie om iets te doen. Efficiëntie is het vertrouwen dat men heeft in de eigen persoonlijke vaardigheden. Zonder dat vertrouwen kan men gemakkelijk geven in immobiliteit. Manieren om de efficiëntie te vergemakkelijken worden hieronder besproken.
  • Ervaring: Ben je goed in iets? Dan wees niet bang om het te doen. Bent u gemiddeld op iets? Bedenk dan wel dat oefening kunst baart. Behoudens een soort van vreemde neurologische aandoening, talent van de good guy is altijd bereikbaar door te werken op het. Vergeet niet het verhaal van Abraham Lincoln, en hoe hij werd geboren in een blokhut en maakte zijn weg naar het Witte Huis.
  • Compete: Zo veel van de efficiëntie wordt getrokken uit referentie, voor een hoge zelf-waarde moet men het te tekenen vanaf een referentiepunt of een andere persoon. Met andere woorden, neem dat goede kerel als een vriendelijke rivaal! Concurrentie is een krachtige muze, mijn vriend.
  • Trein: Zoek tijd om nieuwe vaardigheden die je trainen en te ontdekken. Bijvoorbeeld, leren beide handen of hoe goed typen op een toetsenbord te gebruiken zijn beide bereikbaar talenten, en beide zijn goed de tijd waard.
 4. 4
  Krijgt de ondersteuning die u nodig hebt. Uw steun zijn de fundamenten voor uw persoonlijkheid en uw waarden. Ondersteuning kan worden onderverdeeld in twee gebieden, intern en extern:
  • Intern: Uw interne steunen zijn de kleine realisaties die uw potentiële voeden. Goede realisaties hebben niet altijd waar te zijn, en waar realisaties hebben niet altijd goed te zijn. Bijvoorbeeld, denken dat sinds de tijd is zo kort dat er iets niet de moeite waard is een echte-maar-nutteloze interne ondersteuning. Zoveel van motivatie komt niet van het erkennen van wat waar is, maar geloven in wat de moeite waard is te geloven inch Andere goede interne steunen worden hieronder opgesomd:
   • Sublimatie is alles, Zet al je gebreken rond in iets productief en bewonderenswaardig. Agressie in ambitie, arrogantie in efficiëntie, immobiliteit in geduld.
   • Beslissingen zijn alles, Zorg ervoor dat je waarderen en geven veel aandacht aan uw beslissingen, het is de enige echte controle je hebt.
  • Externe Ondersteunt: Externe ondersteunt zijn mensen, plaatsen of dingen die uw potentiële voeden. Externe dragers variëren, maar het is altijd belangrijk om ze te hebben. Goede ondersteuning zal worden hieronder opgesomd:
   • Good Friends: Blijf in goed gezelschap. Vergeet niet de "Ladder Scenario": Als u beklimmen van een ladder, en je vriend houdt kloppen je naar beneden als je eindelijk beginnen met het krijgen naar de top, doe jezelf een plezier volgende keer: houd uw voet op de ladder, en als hij gaat te schoppen je naar beneden, grijp zijn been en gooi hem naar beneden, en met die, uit je leven.
   • Goede Familie: Helaas, je kunt niet echt kiezen voor je familie, behoudens wanhopige maatregelen. Maar als ze de mensen aan de top van de ladder, misschien is het beter om een ​​andere ladder te klimmen vinden, wordt het een beproefde, of een nieuw en ongekend.
 5. 5
  Voelen voldaan. Fulfillment is een zeer cruciaal onderdeel van het verblijf gemotiveerd. Wetende dat je doet de dingen die je wilt doen kunt u zich meer dan elke andere variabele duwen.
  • Neem de tijd om achterover te leunen en genieten van wat je hebt gedaan. Zien hoe ver je bent gekomen geeft je een gevoel van doel.
  • Schaam u niet om krediet te nemen in wat je hebt gedaan. Je weet dat je hebt hard gewerkt, en het krijgen lof van andere mensen kunnen je op te lossen te versterken bij het duwen op.

Tips

 • Never give up op het leven.
 • Ontwikkelen van een niet-defaitistische houding tegenover het leven, gaan kijken naar je leven als je alles onder controle heeft, maakt niet uit hoe uit de hand je leven echt is, alsof het is allemaal aan jou, gebruik je fantasie... niemand is het regelen van uw lot u uw eigen lot u bent de meester van je leven, en alles hangt af van je te prijzen of beschuldigen. Het is heel gebruikelijk voor mensen om onbewust het ontwikkelen van een defaitistische houding tegenover het leven en op te geven of dingen zeggen als "het is allemaal in Gods handen", of het is genetica, of het is het lot, karma, enz., of om zijn gekleineerd door anderen te laten geloven er zijn dingen die men niet kan doen, is het makkelijker om een ​​defaitistische houding op basis van slecht, pech, of onnauwkeurige ervaringen en onbewust en automatisch veronderstellen we kunnen niets doen waarom proberen in de toekomst te nemen, is dit een goede manier om te besparen onnodig inspanning die we waarnemen te verspillen basis van onze ervaring weet leren en het bespaart tijd en energie als dit de houding men wil.
 • Pas op voor geniesoldaten, of mensen die niet graag zien dat anderen vooruit te komen. Zij zijn de mensen die komen rond in een poging om de controle over je heen laten gelden tijdens een van deze activiteiten. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat iemand ziet u leest en vraagt ​​dan om het gazon te maaien. De meeste mensen, het argument voorkomen, gewoon gaan en doen wat ze wordt verteld, Er zijn momenten maar als dat is een slecht precedent. Het zegt dat wanneer uw taak is plezier, iedereen kan rond komen en overschrijven die taak. Niet alleen kan dat leiden tot wrok, maar het is ook het begin van de gewone ongeluk.

* Erken wat maakt je ongelukkig en proberen te achterhalen waarom.

 • "Geloof in jezelf", hele boeken kunnen worden samengevat in die woorden... De "kracht van het geloof", of "kracht van het gebed" of "placebo-effect" zijn allemaal woorden die dezelfde algemene betekenis hebben, en alle wetenschappelijk kan worden aangetoond dat een reëel effect (positief of negatief) over het leven van mensen hebben. In principe is het gebruik van een tot de verbeelding om zichzelf of de wereld om hen heen te manipuleren, en hoe langer en meer men gelooft dat iets waar is hoe groter het effect en of waarschijnlijkheid. En ook geloven in anderen een beetje, waardoor anderen om gratis te kunnen zichzelf soms bevrijden.

Waarschuwingen

 • Laat je niet in de gewoonte van het leven het leven ten koste van je geluk.
 • Weet vooruitgang naar geluk niet verkeerd, want ze zijn twee verschillende dingen.