Wkenl

Hoe om georganiseerd te blijven

Als je uiteindelijk te organiseren, kan je niet voorstellen leven een ongeorganiseerde leven. Het duurde zo lang om je kamer te organiseren, en elk maar dan langzaam je terug keren naar uw oude gewoonten: Meeslepende de deur uit, je iets gooien in de lade, zweren om het later op de juiste plaats te zetten. De kinderen komen thuis van school en gooien hun kleren, aan de onderkant van de kast en op de vloer in plaats van hen opknoping up. Langzaam maar zeker, de boeken worden niet meer georganiseerd, of zelfs niet weg te zetten. Leren hoe om georganiseerd te blijven is een ding, maar de resterende georganiseerd is een geheel andere kwestie.

Stappen

Hoe om georganiseerd te blijven. Timing is alles - We weten allemaal dat tijd geld is, maar het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je de aanwijzing van de tijd adequaat.
Hoe om georganiseerd te blijven. Timing is alles - We weten allemaal dat tijd geld is, maar het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je de aanwijzing van de tijd adequaat.
 1. 1
  Timing is alles - We weten allemaal dat tijd geld is, maar het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je de aanwijzing van de tijd adequaat. De beste manier om tijd te vinden is om tijd als een budget te behandelen. Zoek uit wat je hebt, wat je nodig hebt en wat je wilt. Start een kalender en vullen met de behoeften, en dan potlood in en toewijzen van de tijd waar u voor wil, to-do, en andere taken.
 2. 2
  Taakbeheer - Of het nu voor persoonlijk of professioneel gebruik, er zijn veel gratis task managers die er zijn, evenals een aantal fantastische betaalde degenen zoals basecamp en actieve collab. Task managers zal u eraan herinneren wat te doen, wanneer het te doen en over het algemeen houd je een beetje meer gezond. Het kost tijd om zich aan te passen, maar zodra je dat doet, zult u des te meer georganiseerd vanwege het.
 3. 3
  Peer verantwoording - Het is gemakkelijk om bij te houden of beheren van jezelf te verliezen. Zelfs als je zelf gemotiveerd en hebben veel rijden, kan iedereen ter plaatse van het doel te verliezen op de hand-en uitstappen track, of ongeorganiseerd. Een gemakkelijke manier om dit op te lossen is het hebben van iemand of iets je herinneren aan je plannen of taken. Idealiter zijn best om een ​​zakenpartner, vriend, familie, of elk ander levend wezen spelen deze rol houdt je verantwoording hebt.
 4. 4
  Nota's te nemen, waar, wanneer - Dit is een must. We kunnen allemaal betrekking hebben op het hebben van een geweldig idee, of horen iets nuttigs, of iets wat we moeten doen later herinneren.. als je het niet noteer deze, toen en daar, je bent waarschijnlijk om het te vergeten. Duidelijk en eenvoudig, krijgt iets dat past in je zak om aantekeningen te maken op. Er zijn veel telefoons die geweldig voor het schrijven van notities of spraak opgenomen noten te werken. Als u liever pen en papier, pak een klein zakformaat kladblok van de dollar op te slaan of elders en neem het met u de hele tijd. Heck, zelfs een klein opgevouwen stuk papier dat u in uw portemonnee te houden werkt beter dan je geheugen soms.
 5. 5
  Denk het, schrijf het, zeg het - Start bloggen om meer georganiseerd te blijven. Als je een proces van leren, schrijven, en doet volg je zal het zich herinneren ten minste 10 keer makkelijker dan je zou hebben gewoon het vormen van de gedachte of het lezen van een artikel. Probeer een gewoonte van het gebruik browserbookmarks als een soort van "korte termijn" geheugen te maken, waarin je dingen van belang bladwijzer en verzamelen die gedachten en bladwijzers en schrijf ze op en deel ze in een blog post, en verwijder vervolgens de bladwijzer. Een geweldig hulpmiddel voor bookmarking is, als je eenmaal bladwijzer, kunt u ze vanaf elke browser via internet, en als je het vergeet, je gewoon zoeken op uw eigen account, en het is er, als het hebben van een tweede geheugen!