Wkenl

Hoe om gewicht te verliezen met water

Drinkwater kan een nuttig instrument in een dieter's arsenaal zijn als gewichtsverlies is een doel. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe om gewicht te verliezen met water.

Stappen

Hoe om gewicht te verliezen met water. Drink water gedurende de dag.
Hoe om gewicht te verliezen met water. Drink water gedurende de dag.

Volg het water dieet

 1. 1
  Drink water gedurende de dag. Het drinken van water gedurende de dag kan helpen houden u volledig en zonder tijdrovende calorierijke koffie en snacks voelen. U kunt ook minder te eten als je een snack, zoals je moet al de sensatie van vol. Het consumeren van minder calorieën op een dagelijkse basis kan helpen de snelheid gewichtsverlies.
 2. 2
  Drink een glas water voor elke maaltijd. In verschillende studies van gewichtsverlies bij volwassenen met overgewicht, mensen die water dronk voor het eten van een maaltijd regelmatig verbruikt minder calorieën en zag verbeterd gewichtsverlies resultaten.
  • Het effect van water op een maaltijd calorieverbruik aangetoond effectiever bij ouderen dan bij jonge volwassenen. Ongeacht je leeftijd, als je water gebruikt voor de maaltijd om gewichtsverlies te verhogen, vergeet dan niet om toezicht te houden hoeveelheden en de calorie-inname van uw voedsel ook.
  • Sommige rapporten van het water dieet raden het drinken van een vol glas water voor, tijdens, en na een maaltijd om de spijsvertering en de snelheid gewichtsverlies uit het water te helpen.
 3. 3
  Vervang gezoete dranken met water. In plaats van het drinken van frisdrank, alcoholische dranken, smoothies, of andere calorierijke dranken, pak een glas of fles water.
  • Swapping in een zero-calorie drank voor calorierijke alternatieven kunt u sparen honderden calorieën per dag, verdere hulp bij gewichtsverlies.
 4. 4
  Drink koud water om de snelheid van uw stofwisseling. In een studie over water-geïnduceerde thermogenese, vonden de onderzoekers dat het drinken van water veroorzaakt een toename van de energie-uitgaven bij zowel mannen als vrouwen, waarschijnlijk veroorzaakt door pogingen van het lichaam om het water opwarmen tot lichaamstemperatuur.
  • In de studie, mannen namen vetten de energie aan het water warm en vrouwen verbrand koolhydraten.
  • Het effect van verhoogde stofwisseling begon ongeveer 10 minuten na het nuttigen van het water en piekte op 30-40 minuten na het drinken.
 5. 5
  Passende alcoholgebruik met gelijke hoeveelheden water. Dit geëvenaard vochtinname moeten niet meetellen voor uw dagelijkse inname van water, volgens de Water Dieet. Al het water dat je drinkt alcohol te passen moet worden in aanvulling op uw dagelijkse water doel.
 6. 6
  Drink water en snijd zoutinname te water gewicht te verliezen. Verminderen van de hoeveelheid zoutarm je verbruikt (door te snijden keukenzout, blik of diepvries, en lunch vlees uit je dieet) kan u helpen water snel gewicht te verliezen, vooral in combinatie met een toename van de dagelijkse inname van water.
 7. 7
  Volg een korte water detox dieet. Water detox en dieet plannen bevatten vaak korte periodes dat significante vochtinname betrekken om gifstoffen uit het systeem te spoelen en te verminderen opgeblazen gevoel.
  • Overweeg een plan als de Sassy Water anti-bloat dieet jumpstart, wat inhoudt dat het drinken van een hele pitcher van speciaal gekruide water per dag gedurende 4 dagen aan het begin van een dieet plan.
  • Water detox plan ook typisch bevorderen levensmiddelen die van nature rijk aan water, zoals watermeloen, soepen, en groene bladgroenten.
 8. 8
  Combineer een calorie-arm dieet en een water dieet. Drinken 16 liter water voor elke maaltijd en het beperken van de dagelijkse calorie-inname (1200 voor vrouwen en 1500 voor mannen) kan jumpstart gewichtsverlies en helpen lijners behouden gewichtsverlies succes voor maximaal een jaar.

Volg een water snel

 1. 1
  Probeer het vervangen van een enkele maaltijd met zuiver water. Als je nog nooit hebt gevast, neem kleine stappen om je lichaam voor te bereiden op de uitdaging van het vasten.
  • Overweeg overslaan lunch en gewoon water of ongezoete, unflavored Seltzer water drinken in zijn plaats.
 2. 2
  Probeer een 24-uurs water snel. Bereid je voor 7 dagen voor een 24-uur snel. Begin met het verwijderen van voedingsmiddelen en dranken met veel suiker, vet, en cafeïne 7 dagen voordat u van plan bent om je water snel beginnen.
 3. 3
  Vervang ongezonde voedingsmiddelen met magere eiwitten, salades en verse producten. Verhoog uw inname van water per dag totdat u vertrouwd bent consumeren minstens een halve liter per dag.
 4. 4
  Overweeg het nemen van kruiden-supplementen of het vinden van een veilige water additief aan evenwicht elektrolyten. Hoewel het water snel geen zoetstoffen of vast voedsel toe tijdens het vasten, beveelt zij vaak snoeien supplementen of natuurlijke zouten om water intoxicatie te voorkomen.
 5. 5
  Sip ongezoete groene thee voor het ontbijt en Seltzer water voor de lunch. Elke keer dat je een onaangenaam gevoel of hongergevoel, drink extra water. Voeg een scheutje vers limoensap aan de groene thee of glaasje water om wat smaak toe te voegen indien gewenst.

Tips

 • In plaats van het werken water dieet technieken in je dagelijkse routine om gewicht te verliezen, overwegen na een water snel. Hoewel water vasten controversieel en zelfs gevaarlijk kan zijn wanneer niet zorgvuldig worden bewaakt, veel mensen die een water hebben geprobeerd snel beweren dat het nuttig bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam, reguleren van het spijsverteringskanaal, het herstellen van energie, en het snel opstarten van significant gewichtsverlies. Juiste waterbalans in het menselijk lichaam is essentieel voor de stroom van elektrolyten in celbegrenzingen, circulatie van zuurstof en voedingsstoffen in het bloed, het verwijderen van afval en giftige stoffen door de lever en de nieren, het spijsverteringskanaal regelen en reguleren lichaamstemperatuur. Zonder voldoende hydratatie van het lichaam weefsels, cellen en organen kunnen niet adequaat functioneren en kan gewichtsverlies remmen. Ernstige uitdroging kan orgaanfalen en overlijden veroorzaken. Logeren goed gehydrateerd met water is essentieel voor een goede gezondheid en eenvoudige gewichtsverlies.
 • Als alternatief kunt u een water dieet dat een aanzienlijke stijging van waterinname benadrukt zonder noodzakelijkerwijs te oefenen of voedsel veranderingen vereisen om gewicht te verliezen volgen. Hoewel deze diëten kan riskant zijn als je niet over voldoende mineralen en inname van elektrolyten hebben, ze zijn anders gratis en makkelijk te volgen. Voor sommige mensen, kunnen ze leiden tot aanzienlijk gewichtsverlies.
 • Als u een duursporter, vraagt ​​een gezondheidswerker over geschikte hoeveelheden water te drinken tijdens het sporten, hij of zij afwisselend water kan aanbevelen met een sportdrank met elektrolyten.
 • Onderzoek heeft aangetoond dat de relatieve en absolute toename van de hoeveelheid gedronken water elke dag gewichtsverlies resultaten onder de lijners kan verbeteren. Probeer het verhogen van uw dagelijkse inname van water te voldoen aan of iets meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden. Typische dagelijkse inname van water aanbevelingen zijn 3,7 liter per dag voor volwassen mannen en 2,7 liter per dag voor volwassen vrouwen, uit alle bronnen (drinkwater, andere dranken en voedingsmiddelen).
 • Toenemende inname van water of water dieet zal het meest effectief in het stimuleren van gewichtsverlies in combinatie met een oefening plan en een gezonde, evenwichtige voeding zijn.

Waarschuwingen

 • Het is mogelijk om te veel water, dat een elektrolyt onbalans, nierbeschadiging, en de dood kunnen veroorzaken drinken. Geen water maaltijden niet drinken om het overtollige of te vervangen met water zonder een zorgvuldige vervanging van elektrolyten.
 • Het verhogen van uw vochtinname kan ook zorgen dat je meer frequente reizen naar het toilet moeten, dus plan voor regelmatige toegang.