Wkenl

Hoe om gewicht te verliezen van je wangen

Ben je moe van het hebben van chipmunk wangen? Hoewel de makkelijkste manier om gewicht te verliezen van je wangen is aan de totale gewicht te verliezen, dan kunt u ook het afvallen van je wangen door het invullen van een reeks van gezichts-oefeningen en het aanpassen van uw dieet. Als u wilt weten hoe om gewicht te verliezen van je wangen, volg deze stappen.

Stappen

Hoe om gewicht te verliezen van je wangen. Doe het rustig op het zout en de suiker.
Hoe om gewicht te verliezen van je wangen. Doe het rustig op het zout en de suiker.

Pas je voeding

 1. 1
  Veel water drinken. U kunt lijden aan bolle wangen omdat je lichaam is het behoud van te veel water omdat je niet genoeg van drinkt. Als je lichaam zorgen dat je niet genoeg water drinken, het slaat overtollige water in je wangen en ogen, waardoor uw gezicht kijken gezwollen. Het drinken van minstens negen 8-ounce glazen water per dag zal uw lichaam te houden uit te drogen en zal uw wangen er minder mollig.
 2. 2
  Doe het rustig op het zout en de suiker. Als je ook te veel zout en geraffineerde suiker in uw dieet, dan is je lichaam heeft meer kans om water vast te houden. Net zoals niet genoeg water drinken, zal dit uw gezicht en wangen op zoek gezwollen van al die vastgehouden water te houden. Hoewel je niet kunt opgeven op zout en suiker volledig, probeer het snijden zilte of suikerhoudende voedingsmiddelen uit uw voeding en het eten van voedsel dat laag in zout of suiker zijn.
  • In plaats van zoute vleeswaren, ga dan voor mager vlees.
  • Als je trek snoep, genieten van de natuurlijke zoetheid van rijp fruit in plaats van de suiker in een cookie of cupcake.
 3. 3
  Vermijd alcohol. Het vermijden van alcohol kan een aantal voordelen voor de gezondheid hebben naast het helpen je verliest gewicht van je wangen, zoals het verhogen van uw energie en het verlagen van pijn en helpen hoofdpijn te voorkomen. Het drinken van alcohol kan je uitgedroogd te maken, wat kan leiden tot het vasthouden van water en gezicht wallen. Het kan ook je gewicht over je hele lichaam, waardoor je gewicht in je wangen.
  • Het drinken van alcohol maakt je nemen in vele lege, suiker gevulde calorieën. Vervang de alcoholische dranken die je drinkt met natuurlijke fruit smoothies of kruidenthee.
 4. 4
  Eet meer groenten en fruit. Niet alleen zal het toevoegen van meer groenten en fruit aan uw dieet helpen onderhouden van meer gezonde eetgewoonten, maar het zal ook helpen gewicht te verliezen van je wangen. Fruit en groenten zitten vol met water, wat betekent dat zij zullen u helpen hydrateren en houden u van het behoud van het water in uw wangen. Ze zijn ook rijk aan vezels, dus ze zullen je een vol en minder kans om ongezonde snacks hunkeren voelen.
 5. 5
  Eet meer calcium-rijke voedingsmiddelen. Consumeren meer calcium uit zuivel bronnen zoals kaas of yoghurt daadwerkelijk kan helpen gewicht te verliezen. Het eten van meer calcium kan ook helpen minder water in je gezicht te behouden, zodat u niet hoeft die gezwollen wangen. In plaats van het eten van een carb-zware maaltijd zoals romige pasta of pizza, te bereiken voor een magere kwark.

Doe gezichtsoefeningen

 1. 1
  Kauwgom kauwen. Niet alleen kan kauwgom uw zenuwen te kalmeren en verfrissen uw adem, maar het kan ook helpen gewicht te verliezen van je wangen. Het repetitieve kauwen beweging zal helpen versterken van uw kaak. Het beste deel is, je niet eens het gevoel dat je een oefening te doen. U kunt een doel van kauwgom voor slechts een paar minuten na elke maaltijd.
  • Maar zorg ervoor dat niet om kauwgom kauwen zo veel dat het begint kwetsen van uw kaak.
 2. 2
  Doe de "xo" oefening. Diep spreek "XO" minstens vijftien keer. Neem een ​​pauze en herhaal de oefening drie keer. Dit is een eenvoudige manoeuvre die u zullen helpen uw kaak bewegen op twee verschillende manieren, waarop je kaak zal versterken en vet te verbranden uit je wangen. U kunt deze oefening doen elk gewenst moment - zelfs wanneer u op uw bureau op het werk.
 3. 3
  Doe de kaak opener. Open je mond rond en breed en houd deze pose voor een paar seconden. Vervolgens ontspan je kaak en herhaal deze beweging negen keer, voor een reeks van tien herhalingen. U kunt deze stap herhalen drie keer per dag. Als je dat te veel van deze oefeningen in een keer, kan uw kaak te pijnlijk.
 4. 4
  Doe de wang lift. Til je wangen richting je ogen zo hoog als je kunt. Gebruik de hoeken van je mond te helpen tillen je wangen. Je moet voelen als je probeert om een ​​gespannen, onhandige glimlach te vormen. Je kunt zelfs je ogen dicht strak te helpen tillen je wangen.
  • Houd elke wang lift gedurende tien seconden en herhaal deze oefening meerdere keren.
 5. 5
  Maken "vis lippen." Teken in je wangen totdat je het maken van vis lippen door tuiten uit uw boven-en onderlip. Houd deze positie als je probeert te glimlachen. Houd de glimlach voor tien seconden en herhaal de positie voor tien telt.
 6. 6
  Maak gezwollen wangen. Sluit je mond en vul je wangen en mond met lucht. Vervolgens verplaatst de lucht van de ene wang naar de andere zo langzaam als je kunt. Verplaats de lucht van de ene wang naar de andere ten minste tien keer, en neem de tijd om je wangen weer vullen met lucht indien nodig. Herhaal deze oefening drie keer per dag.
 7. 7
  Maak gezwollen wangen met getuite lippen. Om deze oefening doen, gewoon portemonnee uw lippen en zuigen in je wangen. Houd deze houding voor een paar seconden en dan bladerdeeg uit je wangen zo ver ze zullen gaan. Houd de gezwollen wangen voor een paar seconden en dan blazen ze opnieuw Herhaal deze oefening tien keer per serie en drie keer per dag.
 8. 8
  Smile. Glimlachend oefent ook uw gezichtsspieren en zal je verliest die bolle wangen. U kunt enkel glimlach op uw eigen, houden elkaar glimlach voor tien seconden en het herhalen van deze actie tien keer, of je kan een doel van meer glimlachen in je dagelijks leven te maken. Niet alleen zal dit je gewicht van je wangen te verliezen, maar het kan u helpen zich meer positief over de dag.
 9. 9
  Masseer je wangen na het sporten. Na het voltooien van een reeks van gezichts-oefeningen, zachtjes je vingers over je wangen en kaken in een cirkelvormige beweging te wrijven. Dit zal helpen verlichten van spanning en pijn na het sporten.

Andere strategieën voor het verliezen van gewicht van je wangen

 1. 1
  Afvallen. De eenvoudigste manier om gewicht te verliezen van je wangen is aan de totale gewicht te verliezen. Als je afslanken, wil je afslanken op je gezicht ook. Veel mensen beginnen aan gezicht gewichtsverlies te zien na het bijschaven van slechts een paar kilo. Als u zich verbinden tot het verliezen van gewicht, moet u uw voeding te verbeteren en te overwegen het starten van een nieuwe oefening routine.
  • Werken aan het eten van drie gezonde en evenwichtige maaltijden per dag. Eet meerdere porties fruit en groenten per dag, evenals gezonde koolhydraten en eiwitten.
  • Ontwikkelen van een gezonde oefening routine. Uit te werken voor slechts dertig minuten per dag kan een dramatische impact op je geestelijke en lichamelijke toestand hebben.
  • Voor serieuze resultaten, kunt u zich snijdt 250 calorieën uit je dieet en branden 250 calorieën per dag.
 2. 2
  Doe krachttraining. Ga naar de sportschool en het gebruik van machine gewichten, halters, of zelfs je eigen lichaamsgewicht te houden van uw lichaam mager spierweefsel. Doe krachttraining helpt u de spieren te behouden over je hele lichaam, inclusief het gezicht. En hoe meer spieren je hebt, hoe makkelijker je vet te verbranden.
 3. 3
  Praat met uw arts over uw voorgeschreven medicijnen. Sommige medicijnen kunnen ertoe leiden dat u meer water vast te houden. Als je serieus bent over het verliezen van gewicht van je wangen bent, overleg dan met uw arts over te schakelen naar een recept dat niet je gezicht gezwollen zal maken. Maar zorg ervoor dat je niet de nodige medicijnen te offeren voor je uiterlijk.

Tips

 • Voor een tijdelijke oplossing, kunt u blush toepassen op uw wangen om ze dunner lijken.
 • Soms als je kauwt teveel kauwgom je tandvlees pijn gaat doen. In dat geval moet u absoluut stoppen. Of anders, na het echt zal veel pijn en je kan hebben om een ​​bezoek aan de tandarts te betalen...

Dingen die je nodig hebt

 • Kauwgom