Wkenl

Hoe om gezond te eten als een vegetariër

Vaststelling van een gezond vegetarisch dieet is niet alleen het nemen van vlees op je bord en het eten van wat er over is. Moet u extra stappen om ervoor te zorgen dat je voldoet aan uw dagelijkse voedingsbehoeften te nemen. Een goed uitgebalanceerd vegetarisch dieet bestaat voornamelijk uit plantaardige voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten, volle granen, peulvruchten, noten en zaden.

Stappen

Hoe om gezond te eten als een vegetariër. Zoek alternatieven voor eieren en zuivelproducten als je na een veganistisch dieet.
Hoe om gezond te eten als een vegetariër. Zoek alternatieven voor eieren en zuivelproducten als je na een veganistisch dieet.
 1. 1
  In plaats van de standaard voedselpiramide, met behulp van een vegetarische voedselpiramide kan nuttig zijn. Dit voedselpiramide schetst de verschillende groepen voedingsmiddelen en voedsel keuzes die helpen vormen de basis van een gezond vegetarisch dieet.
 2. 2
  Kijk in vleesvervangers, zoals tofu, soja, of tempeh. Deze producten zijn nu vaak te vinden op de reguliere supermarkten. Sommigen van hen daadwerkelijk hebben dezelfde smaak en textuur als vlees, terwijl andere alleen de voedingswaarde.
 3. 3
  Zoek alternatieven voor eieren en zuivelproducten als je na een veganistisch dieet.
 4. Milk - Drink verrijkte sojamelk, rijstmelk of amandelmelk in plaats van koemelk. Sommige van deze melk kunt proeven flauw, maar sommige bedrijven smaak hen met vanille en ze kan heel goed. Kokosmelk wordt ook steeds populairder, en heeft 50 procent meer calcium dan gewone volle melk.
Boter - Bij saute doet, gebruik extra vergine olijfolie, water, plantaardige bouillon, wijn of vetvrij koken spray in plaats van boter. Voor gebakken producten, gebruik koolzaadolie. cheese - Gebruik soja kaas eieren - Voor gebakken producten, kunt u ei vervanger, dat is een droog product meestal gemaakt van aardappelzetmeel gebruiken.
4
Ervoor zorgen dat u alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. De restrictiever je dieet, hoe moeilijker het is om alles wat je nodig hebt. U moet zich bewust zijn dat u alle benodigde vitaminen en voedingsstoffen.
 • Eiwit - eieren en zuivel, soja producten, vleesvervangers, peulvruchten, linzen, noten, zaden en volle granen (zie voor meer details)
 • Calcium - donkergroene groenten (spinazie, raapstelen, boerenkool, boerenkool en broccoli), tofu verrijkt met calcium en verrijkte sojamelk, vruchtensappen
 • Vitamine B-12 - melk, eieren en kaas, verrijkte ontbijtgranen, verrijkte sojaproducten, een vitaminesupplement
 • Ijzer - gedroogde bonen en erwten, linzen, verrijkt granen, volkoren producten, donker groene bladgroenten, gedroogde vruchten
 • Zink - volle granen, sojaproducten, noten, tarwekiemen
5
Begin met vegetarische gerechten waarmee u al vertrouwd bent. Maak een lijst van enkele vleesloze maaltijden die je al voor te bereiden, zoals spaghetti met tomatensaus en een eiwitrijk pasta sommige bedrijven maken nu. Een pasta merk, de spaghetti is gemaakt met linzen en kikkererwten. Plantaardige roerbak is ook goed, en men kan bonen in plaats van vlees te vervangen voor extra eiwit. (Check out: Hoe Eiwitrijk Vegetarisch Rijst Salade maken hier op Google)
6
Maak vleesloze vervangingen. Kies maaltijden die gemakkelijk kunnen worden vlees-vrij met een paar vervangingen. Veel gerechten mag alleen verlangen een of twee vervangingen!
7
Experimenteren met nieuwe maaltijd ideeën. Kijk omhoog vegetarische recepten online of kijk door vegetarische kookboeken voor een aantal ideeën. Hoe meer variatie je hebt in je vegetarisch of veganistisch dieet, hoe makkelijker het zal zijn om uw voedingsbehoeften te voorzien
8
Zoek uw lokale boeren markt. Door het kopen van dicht bij huis je helpt lokale boeren, kopen verser voedsel, niet te betalen voor het vervoer uit het buitenland die kunnen leiden tot pesticiden die zijn verboden in de VS. De kans groot dat ook goed ze zijn niet bedekt met wasachtige residu om zodat ze er glanzend en niet kunstmatig gerijpt. Vuil op je groenten is geen slechte zaak!
9
Eet je groenten! Groenten en fruit leveren voedingsstoffen en vitaminen. Proberen te kopen van lokale boerenmarkten en biologisch indien mogelijk. Voor de beste resultaten, de groei van uw eigen. Donker, bladgroenten zoals spinazie en zijn gelijkgestemde collega's hebben de neiging om genoeg ijzer hebben. Eet groenten die zijn kleurrijk en fris. Hoe meer kleur en variatie de meer vitaminen en voedingsstoffen die u inname. Aangezien de meeste mensen in meer eiwitten dan nodig je hoeft geen zorgen te maken over het vervangen van alle eiwitten die je opgeven met vlees.
10
Zoek eiwitten en vezels in peulvruchten. Bonen zijn goedkoop, hele jaar door beschikbaar en gemakkelijker te bereiden. Linzen zijn misschien wel de perfecte voedsel als ze bevatten meer eiwitten pond voor pond dan biefstuk, niet vet en veel vezels. Ze zijn ook verkrijgbaar in diverse varianten.
11
Volle granen zijn essentieel voor een dieet en bij elke maaltijd worden genuttigd. Eet veel korte korrel bruine rijst, wilde rijst en voorkomen dat de smaak en de par gekookte rijst mixen. Noten en zaden ook toevoegen in uw dieet. Ze bieden gezonde vetten. Niet te verwarren met "gemengde granen" en et cetera omdat het een kleine steekproef van gezondere granen vermengd met verwerkte meel slechts kunnen bevatten. Lees de etiketten en kijk in de organische of gezond eten gedeelte van de winkel. De kans groot dat de gekoelde broden hebben minder conserveringsmiddelen en chemische stoffen.
12
Vermijd verwerkt voedsel. Zelfs voedingsmiddelen die zeggen dat ze zijn verrijkt komen niet in de buurt van de oorspronkelijke voedingswaarde van het voedsel. Het betekent gewoon de voedingsstoffen werden genomen en slechts enkele werden terug in latere zetten.
13
Heb frisdrank, zelfs dieet niet drinken. Sommige mensen geloven dat frisdrank zijn gevuld met chemische additieven die je hersenen en lichaam en dat Nutra-sweet is zeer ongezond en kan epileptische aanvallen en de symptomen van multiple sclerose veroorzaken beïnvloeden. Splenda is niet zo "natuurlijk" als het label inhoudt. Doe je onderzoek. Als je moet zoeten je moet gebruik maken van natuurlijke en biologische suiker of Stevia.
14
Drinken soja, rijst of andere niet-koe melk. Koemelk is ongelooflijk vet en meestal geladen met steroïden en antibiotica.
15
Eet een goed ontbijt. Probeer smoothies, warme of koude volkoren granen, fruit en een kopje groene thee of biologische koffie. Granen moeten weinig suiker, en opnieuw hoog in volkoren en gemengde granen.
16
Plan uw lunches en diners en niet het gevoel alsof je moet salades eet de hele tijd. Als je eet salades proberen weg te vertakken van de ijsberg salades en meer exotische salades met peperige greens, gedroogd fruit, kaas en noten.
17
Kijk naar de deli van uw lokale health food winkels voor grote ideeën. Het is een geweldige manier om zeegroenten en vegetarische producten kunt u comfortabel koken niet met als een beginner proeven.

Tips

 • Dingen zoals squash of tomaten kunnen eenvoudig worden toegevoegd met wat noedels en een beetje saus en kaas in een crock pot de hele dag naar een lekkere ovenschotel te maken. Bereiden met een kleine salade en een andere groente zoals broccoli of sperziebonen.
 • Veel water drinken.
 • Opbouwen van een groot aanbod van squash, tomaten, paprika's, komkommers, wortelen, aardappelen, spinazie en groene salades en fruit. Neem niet meer dan je kunt eten als je het kopen van verse kopen.
 • Om geld te besparen, koopt produceren dat in het seizoen is. Deze zijn vaak goedkoper en van betere kwaliteit zijn.
 • Onder meer Omega-3 vetzuren in uw dieet. Een goede manier om dat te doen is om geaard lijnzaad toe te voegen aan uw ontbijtgranen of smoothie. Lijnzaad is een rijke bron van omega-3 vetzuren (ALA, die kan worden omgezet in EPA en DHA). Het beste is de zaden zelf te aarden met een mixer een portie per keer.
 • Overwegen om een ​​multi-vitamine als je een kieskeurige eten vegetarisch.
 • Praat met uw arts over uw dieet en zorg ervoor dat u de juiste eten voor je gezondheid behoeften
 • Besteden een groot deel van je voedsel uitkering op verse voedingsmiddelen uit de producten sectie of een boerenmarkt. (Steun uw lokale economie!)
 • Check out de Meatless maandag recept archief voor gezonde vegetarische recepten.

Waarschuwingen

 • Lees etiketten. Vele malen, producten die niet lijken alsof ze vleesproduct in hen daadwerkelijk doen. Plantaardige soepen worden vaak gemaakt met kip of rundvlees voorraad.
 • Gelatine wordt gemaakt van botten. Vermijd marshmallows en gelatine desserts.
 • Leren om bepaalde E-nummers te vermijden. Soms zelfs brood is niet te vertrouwen! Neem bijvoorbeeld M & Ms Het bevat E120 voor het kleuren van een aantal van de M & Ms rood. Dit wordt gedaan door kneuzingen veel insecten.