Wkenl

Hoe om het bewustzijn meditatie doen

Bewustzijn meditatie is een ontspannen en rustige manier om te mediteren en zich meer bewust van de wereld om je heen en je plaats daarin. Adem diep in en voor te bereiden op uw rustige en vredige reis naar ontspanning en bewustzijn.

Stappen

Hoe om het bewustzijn meditatie doen. Zitten ofwel in een comfortabele stoel of in kleermakerszit op de vloer met een kussen of een opgerolde handdoek onder je sit-bone.
Hoe om het bewustzijn meditatie doen. Zitten ofwel in een comfortabele stoel of in kleermakerszit op de vloer met een kussen of een opgerolde handdoek onder je sit-bone.
 1. 1
  Zitten ofwel in een comfortabele stoel of in kleermakerszit op de vloer met een kussen of een opgerolde handdoek onder je sit-bone. Zittend in een lotushouding is meestal vrij nadruk op je benen, tenzij je weet hoe het moet heel goed.
 2. 2
  Het is ook een goed idee om een timer voor 10 tot 20 minuten in te stellen.. Het alarm kan een rustige klankreeks, chant, klassieke muziek van uw keuze, gewoon niets schokken) zijn
 3. 3
  Laat je handen, handpalmen naar boven op je schoot of knieën.
 4. 4
  Adem iets dieper dan normaal
 5. 5
  Wees je bewust van je adem.. hoe het voelt komen in door je neus, het vullen van uw longen en buik, en dan verhuizen uit door je mond.
 6. 6
  Als je merkt dat je denkt, erken je gedachte. Laat het dan verdwijnen door het inleveren van uw aandacht naar je ademhaling.
 7. 7
  Als je adem raakt ontspannen en regelmatig, wilt u misschien beginnen met het herhalen van een mantra. Je kunt gewoon denken dat het, fluister het of zeg het hardop. Voor uw mantra kun je een betekenisvol woord of een zin zoals "vrede", "voel de rust" of een betekenisloos 'woord', zoals 'sharof "te gebruiken.
 8. 8
  Sta jezelf toe om verder te gaan in stap 6 voor zo lang als je wilt.. misschien te beginnen met 10 minuten en werk je weg tot 20 minuten, die wordt beschouwd als een optimale hoeveelheid tijd.
 9. 9
  Wanneer de timer afgaat, langzaam open je ogen en breng jezelf terug in de kamer. Ga rustig zitten en nemen in uw omgeving. Dan, als je verder met je dag, probeer je vreedzame gedachten en gevoelens mee te nemen... Hebben deze stappen of twee keer per dag (TM meditatie (transcendentale) suggereert twee keer per dag)

Tips

 • Meditatie kan het gebed zijn, en je mag geloven in mediteren of bidden, "door," misschien urenlang te vinden, "vrede" (een rustige plek).
 • De voordelen: U wordt rustiger, je kan inzicht hebt, je kunt opschieten met mensen gemakkelijk.
 • Met meditatie kun je leren te laten alle spullen die andere volkeren frustraties en problemen over je heen en stop die je omdat je je bewust bent van de kern centrale persoon die je bent, met al de vreemde gevoelens die dit meebrengt. Deze gevoelens zijn allemaal over je een mens in plaats van als gevolg van externe factoren, is het over het kennen van jezelf. Probeer te onthouden dat anderen zich gedragen volgens hun interne verhalen en daarom is het niet noodzakelijk om met u te doen, zelfs als het lijkt te zijn gericht op jou. Bovenuit stijgen. niet bezighouden met dit lik op stuk soort stuff.you kan worden erboven. Het loslaten van dit bevrijdend en dit is wat meditatie biedt. Ga voor het niet uit wat je religieuze stand punt is op dit moment, zijn geen andere dan het leren over de centrale menselijke zelf.
 • Charisma is afkomstig van het wezen comfortabel met jezelf, het komt van meditatie. Uit de wetenschap en het accepteren van de fundamentele mensen feilbaar en kinderlijke deel van je dat je verbindt met de hele mensheid. Het komt uit het loslaten van alle 'chatter' dat we leren in ons leven, van hoe we zouden moeten zijn en wat we zouden moeten zijn. Het is over het feit dat in het moment en het loslaten van alle externe dingen.
 • Als je telt je ademhaling voor de eerste paar pogingen zal het gemakkelijker geworden om te denken van niets. Beginners moeten proberen in voor de telling van 5 hold voor 5 en in 5. Langzamer als je gaat, maar slechts tot 7.
 • Als je problemen hebt met het ontspannen van je lichaam of wensen te benadrukken punten beter te identificeren op je lichaam tijdens het mediteren, sluit je ogen en visualiseer zitten voor jezelf. Vervolgens, tijdens het kijken naar de weerspiegeling van je door je innerlijke oog, stel gloeit rond gebieden van je reflectie waar je je voelt zelfs de geringste spanning, ongemak of zelfs pijn. Laat het gloed bestrijken het hele gebied aangetast, daarna met elke uitgaande adem, laat de gloed afm.
 • Wanneer u het doel mediteren wordt bestemmingsplannen uit. Om praktisch in slaap vallen terwijl nog verblijft bewust of focussen op bepaalde punten. Dit laat je geest om terug te keren naar dat ontspannen, zonder stress mentale toestand tijdens stressvolle situaties (IE belastingen of werk). Dus als je een sessie doen, altijd kiezen echt warm gedachten die je zone te helpen. Je zult dieper gaan wanneer je comfortabeler!
 • Dat woord is afgeleid van het Griekse charis ("genade") en charizesthai ("om gunst te tonen"), connoteren een spirituele genade voor redding door genade verleend door het geloof voor het inschakelen van goede werken.
 • Het wordt aanbevolen dat u directe instructie krijgen van een meditatie leraar.
 • Charisma heeft een attribuut van de onzichtbare leiding van de Heilige Geest in de persoonlijke relatie met de Vader (het onderscheiden van de Geest).
 • Sommigen geloven in een onbekende meditational taal, "glossolalie" - lingua - tong (of toon) waarmee de "Heilige Geest" kan zuchten naar de hemelse Vader in "charmistic" meditaties.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je genoeg tijd. Ware meditatie maakt de tijd lijkt te versnellen, en je zou niet merken de uren verstrijken.
 • Val niet in slaap, vooral in een grote menigte.
 • Niet instorten (indien staand), vooral in een grote menigte.

Dingen die je nodig hebt

 • Een open en kalme geest
 • Een rustige of als u liever luidruchtige omgeving