Wkenl

Hoe om in vorm te krijgen

Veel mensen willen in vorm te blijven en het verbeteren van hun gezondheid, maar hebben een moeilijke tijd handhaven van een regime dat werkt voor hen. Deze eenvoudige stappen helpen u een workout programma dat werkt voor je begint en stelt u in staat om door te gaan, zelfs als je geen zin hebt waardoor het naar de sportschool.

Stappen

Hoe om in vorm te krijgen. Drink niet je calorieën.
Hoe om in vorm te krijgen. Drink niet je calorieën.
 1. 1
  Drink niet je calorieën: Dit is de belangrijkste regel om te volgen. Probeer niet om iets dat calorieën heeft drinken, alleen water drinken! Een goede vuistregel voor hoeveel water je moet drinken is om uw gewicht in de helft en dat aantal in gram is de aanbevolen dagelijkse inname van water te verdelen. Daarom, als je weegt ongeveer 200 pond., Moet je drinkt ongeveer 100 gram. per dag.
 2. 2
  Natuurlijk zijn: Dit betekent dat alleen eet natuurlijk voedsel. Raak niet in paniek nu! Natuurlijke of natuurlijk voorkomende levensmiddelen of levensmiddelen zijn die welke minimaal worden verwerkt en blijven zo dicht mogelijk bij hun geheel oorspronkelijke staat. Natuurlijke voedingsmiddelen zijn veel beter en in het algemeen meer voedzamer dan hun verfijnde tegenhangers.
 3. 3
  Plan uw porties: Als je honger hebt niet willekeurig snack, zul je uiteindelijk het eten van te veel. Neem de tijd om zorgvuldig te selecteren een maaltijd die u tevreden zal verlaten en op hetzelfde moment is niet groot genoeg om u toestaan ​​om uw punt van volheid overtreffen. Het beste is om kleine porties te eten vijf keer per dag op een hoog metabolisme te handhaven.
 4. 4
  Thuis eten: Uit eten is geweldig, maar doe het niet de hele tijd! Hoewel dit moeilijk kan zijn als je veel reist, als je uit eten gaan, probeer je best aan de stok met de bovenstaande regels.
 5. 5
  Suiker is je vijand: Zeker u hebt dit al duizend keer gehoord, maar het is waar. Als u houdt van snoep, koekjes en snoep, moet je je best doen om ze op te geven - althans voor een korte tijd. Blijf weg van de snoepjes, zeker totdat je op je streefgewicht. Het kan echt gebeuren!
 6. 6
  Blijf weg van zoute voedingsmiddelen: Als je eet zoute voedingsmiddelen, zoals chips, je natuurlijk dorst krijgen. Echter, is het water dat je drinkt om jezelf te hydrateren opgeslagen in je lichaam als water gewicht (dit wordt vooral veroorzaakt door voedsel dat veel zout bevat). Wilt u een paar kilo te verliezen, vermijd voedsel dat veel zout heeft.
 7. 7
  Eet meer magere eiwitten: De meest vaak over het hoofd macro voedingsstoffen, eiwitten, zal je enorm helpen voor het krijgen in vorm. Met dezelfde hoeveelheid calorieën als koolhydraten, eiwit wordt gebruikt voor het bouwen en herstellen lichaamsweefsel name spier. Niet alleen zal het toegevoegde eiwit je stofwisseling te verhogen (en dus calorieën te verbranden), zal het ook helpen om spierpijn te verslaan na een goede training. Zorg ervoor dat u uw eiwitten toenemen met uw niveau van de oefening om jicht of andere urinezuur gerelateerde aandoeningen te voorkomen.
 8. 8
  Stel uw gewicht doel: Je moet doelen om succesvol te zijn in iets. Stel een streefgewicht, maar NIET een datum doel! Het is niet belangrijk hoe snel u uw gewicht te bereiken, zodat data zijn niet van belang. Gezondheid is altijd beter dan snelheid!
 9. 9
  Opstaan ​​en bewegen: De oefening is een zeer belangrijk onderdeel van het krijgen in vorm, maar soms moet je misschien een training missen. Zelfs als dit gebeurt, zou je kiest wat beweging, zoals push-ups, en doe dat consequent ongeacht wat interfereert met de rest van je training plannen. Probeer het doen 20 push-ups elke ochtend voordat je in de douche. Maak het onderdeel van uw dagelijkse routine. Het lijkt misschien onbelangrijk, maar na enige tijd je daadwerkelijk ziet een significante verandering in uw lichaamsvorm.
 10. 10
  Beginnen met sporten: Neem wandelingen, lid worden van een sportschool, joggen, of neem een dansles - wat u maar wilt. In plaats van het maken van het uw New Year's Resolution elk jaar om meer te bewegen, maken elke maandag een nieuwe kans te krijgen op het goede spoor.
 11. 11
  Zoek een partner: Studies tonen aan, als je iemand anders duwen je en het doen van de oefeningen met u, dan dat het gaat om gemakkelijker op koers te blijven liggen hebben.
 12. 12
  Ontspan op het weekend: Het is belangrijk dat de bovenstaande regels te volgen. Echter, het is goed om te ontspannen in het weekend. Dit betekent, weet sta jezelf toe om uit te gaan eten en te eten wat snoep in het weekend. Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar het is de real deal. Als u een verlangen, go for it. Anytime u een verlangen naar iets dat niet echt voldoen aan uw regels dieet - zoals pizza, snoep of gebraden kip - wachten tot het weekend om ze te hebben, maken ze je weekend behandelt. U kunt nog steeds de regels volgen, maar ze een beetje aan te passen in uw cravings te wijzigen. Een dag of twee van de meer eet dan je bent verondersteld om daadwerkelijk kan uw stofwisseling kick in en leiden tot een netto wegen verlies. Echter niet, gebruik dit als een excuus om binge eten, of anders zult u al uw harde werk ongedaan te maken.

Tips

 • Tijdens het werk uit, vergeet dan niet om uw lichaam te hydrateren. Ga niet te vaak zonder het nemen van een slok water.
 • Als u niet hebt (of wilt!) Andere mensen om te oefenen met, probeer dan een iPod en luisteren naar pod-werpt tijdens het trainen. Dit maakt de oefening tijd voelen zich minder als 'verloren tijd' en meer als 'productieve tijd', omdat je nu leren of worden vermaakt terwijl u uit te werken.
 • Begrijpen wat vet is. Als je iets eet, het is opgebouwd uit veel verschillende dingen (eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen, enz.). Voedsel wordt gemeten in calorieën. De calorieën zijn eenheden van energie, die krijgen opgeslagen als vet in je lichaam voor noodgevallen. Afhankelijk genetica vet krijgt opgeslagen in bepaalde gebieden (waarschijnlijk dijen, billen, buik, armen, enz.).
 • Stel doelen. Bijvoorbeeld: verliest een centimeter van je taille, passen in een maat 8 jurk, enz. Als de doelstelling wordt voldaan, te vieren door te gaan naar het diner als een groep (geen kinderen!), Een dag in de spa, of het plannen van een dagje winkelen samen. Dit geeft je iets om naar uit te kijken.
 • Probeer niet om elke dag van de week uit te werken. Je moet ten minste 2-3 rustdagen. Geef je lichaam de tijd om te rusten! Uw rust is essentieel.
 • Bij de uitoefening, vergeet dan niet eerst te rekken.
 • Weet dat "in vorm" betekent niet dat het verliezen van gewicht, tenzij dat is uw persoonlijke doel. Een goede doelstelling voor u kan algehele conditie zijn, en om dat te bereiken, zul je oefenen en verbeteren van uw voeding.
 • Vind andere gelijkgestemde mensen uit werk of uw gemeenschap. Het hebben van een steungroep is een vorm van 'peer pressure'. Je zult meer geneigd aan de stok met het programma wanneer je anderen te vertrouwen op je te laten zien hebben. Bepaal waar en wanneer je zal ontmoeten uit te werken (een sportschool zou kunnen zijn, iemands huis, enz.).
 • Start een fitness blog - Terbeschikkingstelling updates en in kaart brengen van uw eigen reis kan een grote motivatie hulpmiddel zijn. Het delen van uw verhaal en het verkrijgen van volgelingen kan een grote steun voor het houden van uw doelen op het goede spoor te zijn.
 • Als je workout met een vriend, wilt u misschien iets als trading workout schoenen doen. Door het doen van deze kleine stap, zal je dwingen jezelf om naar de sportschool - of je vriend zal shoeless zijn!

Waarschuwingen

 • Altijd warm-up voordat u een oefening.
 • Nooit direct na het hebben van uw maaltijden slapen.
 • Met een training regime, begin langzaam en bouwen als je voelt dat je kunt. Beginnen met te inspannend een workout plan kan leiden tot pijnlijke spieren en burn-out.