Wkenl

Hoe om kalm te blijven

De meesten van ons zouden meer ruimte voor rust in ons leven te vinden, voor die momenten van de mogelijkheid om terug te staan ​​en te beoordelen wat er gebeurt om ons heen met een geest die wordt afgewikkeld, geduldig, sierlijk en wijs. Kalme mensen invloed hebben op andere mensen op een positieve en geruststellende manier, hun vermogen om te blijven onaangedaan en gefocust tijdens de beproevingen van het leven door tot regelrechte crisissen is een bron van verwondering voor de meerderheid van ons en vaak zijn we dankbaar voor welzijn op het ontvangende einde van een dergelijke kalmte. En toch, het is niet iets dat alleen de weinigen hebben toegang tot - iedereen kan kiezen om rustig te zijn en om het als een benadering van het leven te bevorderen.

Kalmte kan worden bereikt via verschillende routes, die elk kunnen op dit moment uit balans in je leven. Bijvoorbeeld, kan uw dieet niet voldoende zijn in termen van goede voeding of u kan worden vermeden oefening in het voordeel van uitglijden in een paar uur van intense werk of studie. Of, kan je niet hebben ontdekt de waarden van de uitvoering van activiteiten die gericht zijn op het brengen van rust in je leven direct, zoals meditatie, genietend van eenzaamheid of het gebruik van aromatherapie. Al deze bronnen van evenwicht worden onderzocht in dit artikel als een manier van het vinden rust.

Stappen

Hoe om kalm te blijven. Reflecteren op je gevoel van rust nu.
Hoe om kalm te blijven. Reflecteren op je gevoel van rust nu.
 1. 1
  Reflecteren op je gevoel van rust nu. Heb je jezelf als een rustig persoon of iemand die altijd up wordt betrapt met een, een behoefte om bezig te zijn de hele tijd en een verlangen om te zijn in het hart van alle dingen luid en dramatisch te zijn? Wat betekent het zijn kalmte voor u betekenen? Het is waarschijnlijk een goed idee om uit te schrijven uw ideeën over wat het zijn van een rustig persoon voor je betekent, want dit is iets wat je kunt blijven nadenken over en werken aan de tijd.
  • Als onderdeel van uw, rekening houden met de psychologische problemen die u regelmatig zou kunnen confronteren, zoals paniekaanvallen of fobieën. Deze kunt u voorkomen dat het bereiken van een toestand van rust en toch zijn ze goed te behandelen aspecten van uw emotionele make-up op voorwaarde dat je bereid bent om te gaan met hen bent. Praten over de mogelijkheden met een vertrouwde therapeut of uw arts.
 2. 2
  Realiseer je dat het zijn rust is een interne kwestie, niet een externe factor. Het kan verleidelijk zijn om je uiterlijk leven schuld voor uw gebrek aan innerlijke rust. Immers, files, deadlines, ontbrekende sokken, veeleisende bazen, opdringerige klanten, wachtrijen, het bijhouden van de Joneses en vele andere facetten van het moderne leven kan leiden u naar het gevoel dat de druk te maken het gebrek aan rust. Ironisch genoeg, de drukken zijn niet de bron, het is een crisis gedreven mentaliteit dat het ontbreken van rust zorgt. Door intern kalm, zijn de druk verlicht, en niet weg te gaan, maar ze zijn allemaal beheersbaar en veel minder storend wanneer je het leven met een innerlijke rust te benaderen. Voelen kalm en bekwaam leidt tot voldoening en geluk. Binnenkant, ieder van ons heeft een karakter dat is diep, stil en stabiel - inderdaad, onze natuurlijke staat is om kalm te blijven. Echter, we maken keuzes over hoe om heel vroeg op te reageren in het leven en soms zijn die keuzes toe te eigenen ons innerlijke rust, of het is omdat we verkiezen te zijn drama gevoelig of het centrum van de aandacht, of om de "altijd druk" zichzelf te uiten aan anderen. Erkennen dat deze keuzes is een belangrijke stap in het terugwinnen van uw rust.
 3. 3
  Wees lief voor jezelf. Omdat het rustig begint met het zijn (wat niet betekent dat zichzelf gekeerd ). Het is allemaal te gewoon voor ons om een ​​negatieve toon te nemen met onszelf en onze eigen unkindest criticus te zijn. Kalm kan geen genoegen als je voelt niets, maar, zelfhaat en een gebrek aan zelf-vertrouwen, als deze zijn uw belangrijkste innerlijke gevoelens, dan ben je te druk met interne zelfspot chatter tot kalmte te dalen! Herinner jezelf vaak dat het goed is om lief te hebben en vertrouw jezelf.
  • Praat zachtjes voor jezelf. Wanneer de zelfspot, negatieve gepraat opwelt, herinner jezelf eraan dat je materie en dat je respect en dat een dergelijke negatieve gepraat heeft nog een plaats in je leven verdienen.
  • Gerust te stellen jezelf met zinnen als "Ik kan omgaan met dit."
  • Weet hoe waardevol je bent. Herinner jezelf dagelijks van de deugden, sterke en schoonheid die je in de wereld te brengen.
  • Wees lief voor jezelf, net zoals je bent aardig voor anderen.
  • Herinner jezelf eraan dat het menselijk is om te dwalen. Het gebeurt dagelijks over de hele wereld. Gewoon jezelf eraan te herinneren wanneer er iets mis gaat: "Ik ben zo menselijk!"
  • de afbeelding staren terug bij u in de spiegel. Dat is u en u toe.
 4. 4
  Oefen met jezelf en met anderen. Niet in staat om te vergeven dwingt u om onvrede en interne oorlog. Houden van oude, het zijn bitter en het aanwakkeren constante woede creëren een innerlijke onrust die kettingen om herbeleven pijn uit het verleden. Wil je echt genieten sjouwen die bal en ketting rond? Ergste nog, je gezondheid wordt beïnvloed door langlevende grieven en uw bloeddruk, hartslag, lichamelijke en geestelijke gezondheid zal lijden. Het is moeilijk om een ​​rustig leven te leiden als je constant haat, voelen een behoefte te wreken en te zien spoken in elke schaduw. Vergeving laat ruimte voor vriendelijkheid en zelf bevrijding. Vergeving voedt een gevoel van rust, omdat je niet langer een groot deel van je leven door te brengen resenting andere mensen. Herinner jezelf eraan dat wanneer je vergeven, je de giftige gevoelens uit je leven te verwijderen, het gaat niet over vergoelijken wat de ander deed, maar het gaat niet meer laten acties van die persoon run je kijk op het leven.
  • Lees voor meer ideeën van de manieren om te vergeven en verder gaan. Laat de rust te dalen!
 5. 5
  Wees geduldig. Geduld is de verwekker van rust. Ongeduld is de bron van agitatie en turbulentie. Ongeduld zegt: "Ik wil het NU" en wanneer "het" niet verschijnen nu, bent u aansprakelijk voor uw geduld verliezen en laat de bloeddruk stijgen bent. Ongeduld is vaak gekoppeld aan onredelijke verwachtingen over de wereld en andere mensen (je teveel van jezelf en van andere mensen verwachten) en is vaak gekoppeld aan, die het mogelijk maakt van geen ruimte om fouten te maken of te vertragen. Een rustig persoon, aan de andere kant, is volledig van bewust dat er fouten optreden soms en dat versnellen dingen dreigt te brengen op fouten, ze niet te verlichten.
 6. 6
  Trachten wijs te zijn. stelt u in staat om te weten wanneer het echt goed te maken. De meeste van de tijd, het is niet in orde te maken. De meeste van de tijd het nieuws, de geruchten, de negativiteit, de volatiliteit, de krankzinnige hoogte-en dieptepunten van menselijke systemen zijn maar ruis. Luister naar te veel van en je zinken in het moeras van de rat race, ooit ergens draaien zonder een duidelijk plan vooruit. Dat zal intense onrust en onbehagen in je leven te creëren. De wijze persoon weet wat te lezen, die luisteren naar en wanneer naar de geruchten (de meeste van de tijd) te negeren. De wijze persoon kijkt in de toekomst en de plannen voor het, terwijl de resterende verankerd in het heden, maar tekening op de sterke punten uit het verleden. De wijze persoon is kalm omdat de wijze persoon toegang tot kennis en weet hoe het te gebruiken voor de verbetering van het leven. Reageren op sensatie en angst is "zo gisteren" voor de wijze persoon.
  • Lees Hoe wijs te zijn om uit te vinden hoe je meer wijsheid in je leven te brengen.
 7. 7
  Weigeren te gehaast. Veel mensen proberen om te duwen, duwen, duwen en zorgen voor de uitgang nog voordat de deur open is. Denk aan al die keren wanneer een vliegtuig landt en iedereen haast zich om uit te stappen, maar alles wat ze doen is uiteindelijk permanent in een. Waar is het vuur dat ze bijwonen dat het zo dringend om de eerste te zijn de deur uit? Word assertief over uw wens om niet te gehaast, tenzij het ​​is een leven en dood situatie, in welk geval je gezond verstand zal u informeren dat het echt tijd om te verhuizen!
  • Erken dat veel blijven kalm terug naar assertief. Het vergt moed om op te staan ​​en kom op voor je behoefte om dingen langzamer te nemen en de haast en drukte van anderen af ​​te buigen. Lees Hoe assertief te zijn en jezelf gerust te stellen die u zelf kunt doen gelden wanneer het nodig is.
 8. 8
  Zoek paden te kalmeren. Naast het kijken binnen en ontdekken hoe het beter om jezelf te voeden door middel van kinder self-talk en het beoefenen van vergeving en geduld, er zijn een aantal zeer reële activiteiten kunt u op zijn plaats, dat een gevoel van rust zal veroorzaken in je leven brengen. En de meer regelmatig je deze activiteiten in je leven, hoe meer dat je gevoelens van rust ingesleten en verwacht zal worden. Terwijl de volgende paden zijn simpelweg begeleiding, tenzij je proberen een aantal van hen, zal je niet weet of ze een rustiger profiteert u:
  • Meditatie: Dit is nummer een op de lijst. Meditatie is een krachtig middel voor het verkennen van je innerlijke zelf en sluiten het lawaai. Meditatie induceert stilte en stelt u in staat om jezelf te ontdekken en brengt je naar een staat van vrede en kalmte. En meditatie is het best samengevat als zijnde over "zijn" - het zijn eerder dan het doen. Meditatie kan werken voor iedereen, want het is over het leren om te leven in het moment, ongestoord, niet gebonden aan het verleden of de toekomst, je geest en emoties zijn onder uw meesterschap en je echt bewust. Er zijn vele vormen van meditatie en dit is niet de plaats om ze te verkennen en sommige zijn waarschijnlijk meer uitnodigend voor u dan anderen, dus dat is een verkenning die je nodig hebt om te ondernemen. Kortom hoewel, meditatie is waarschijnlijk de grootste hulpmiddel voor het instellen van rust in je leven te zijn. Zie de categorie meditatie voor meer artikelen over manieren om te mediteren.
  • Ademhaling: Besteed aandacht aan je ademhaling. Train jezelf om het te vertragen wanneer de druk te verhogen.
  • Gebed, zingen, zingen en inspirerende lezing: Elk van deze kan inboezemen rust op zijn eigen manier.
  • : Nauw verwant aan meditatie, mindfulness is over het zijn bewust van wat er om je heen als je beweegt door je dagelijkse leven. Het gaat over het opstellen jezelf terug in het moment.
  • Dankbaarheid: Het is onmogelijk om zowel boos en waarderend. Zodra je iets waarderen, dankbaarheid neemt de plaats in van de onrustige en ongeluk. De negatieve geklets sterft omdat je dankbaar zijn voor dingen om je heen bent.
  • Natuur: Tijd doorbrengen in de natuur gewoon observeren en jezelf toe te worden ingevouwen in zijn aanwezigheid zal rust over u brengen. Let op het komen en gaan van de wezens om je heen en luister naar de bomen en planten om je heen. Gewoon zinken in het...
  • Self: Besteed meer tijd rustgevend jezelf om de paniek en angst te verminderen dan om het probleem op. Het probleem is meestal beheersbaar, maar alleen als je gekalmeerd.
 9. 9
  Probeer en regime uit te oefenen. Dieet en lichaamsbeweging zijn in principe over het nemen van goede zorg voor jezelf, noch zijn over die u dwingt om een ​​regime dat ongeluk oplegt je, zoals sommige benaderingen van deze activiteiten lijken te suggereren volgen. Dieet is over gezond eten als een lifestyle keuze, terwijl oefening wordt ongeveer om en over zodat je lichaam beweegt en is niet onderworpen aan zitposities alle van de tijd. En beide hebben het vermogen om kalm te brengen in je leven. Binnen uw dieet, is het mogelijk om door middel van de soorten voedsel die u kiest, met inbegrip van levensmiddelen die de stemming stimuleren effecten bevatten - lezen over de wetenschap achter voedsel en stemming. En zal verhogen van uw feel-good chemicaliën, die een gevoel van grotere rust te brengen. Niet alleen dat, maar de zelf-discipline en uithoudingsvermogen uithoudingsvermogen vereist door oefening zal u helpen om te creëren kalm omdat je erkent dat je fysiek sterk en in staat is, in staat om de energie en kracht om door alles heen te werken in het leven te vinden.
 10. 10
  Probeer aromatherapie oplossingen. Aromatherapie heeft bewezen in het gebied van kalmerende en het gebruik van bepaalde essentiële oliën kunnen helpen na een periode van stress en opwinding een toestand van rust te brengen. Dit veld is vrij complex en het is een goed idee om te lezen door middel van een goede aromatherapie referentie als je graag naar manieren om rust te induceren door middel van aromatherapie vinden bent, maar de meeste mensen kunnen de ogenblikkelijke voordelen van geurende interacties zoals het hebben van een te herkennen massage, een voetmassage, een deppen op een parfum of een sproei een mooie kamer geur. Een goede plek om te beginnen is om aromatherapie baden te proberen - zie Hoe een aromatherapie bad te nemen voor meer opties.
 11. 11
  Denk kalm. Help je geest kalm te blijven door middel van het houden van je gedachten rustig en door het houden van je geest decluttered. Als je het gevoel gefrustreerd, over het en na te denken over de verstandige en rustige manieren waarop u de kwestie benaderen voordat je.
  • Blijf takenlijsten en-krijgen lijsten op papier, in een notebook of in elektronische vorm, het vrijmaken van je geest voor belangrijkere en creatieve gedachten dan de lijsten van dingen te doen en te kopen!
  • Tel je zegeningen. Wanneer de chips naar beneden, op zoek naar de dingen die je kunt dankbaarheid uitspreken voor. Er is altijd minstens een ding dat je kunt vinden en terwijl u kunt ervoor kiezen om alleen de negatieven te zien, vraag jezelf af waarom je wilt alleen die zien.
 12. 12
  Praktijk gelijkmoedigheid. Leven zal blijven stressoren en curveballs gooien in uw richting, wat je gemoedstoestand je bent inch Erken dat het leven is bezaaid met en nee-zeggers en ze zijn vaak mensen die het beter kunnen doen... maar niet doen. Ga je laten zulke mensen ertoe leiden dat u ongemak en? Of bent u klaar om gelijkmoedigheid beoefenen? Gelijkmoedigheid is een staat van zijn die Leo Babauta belooft wordt makkelijker naarmate je het meer oefenen. Gelijkmoedigheid is over het handhaven van gelijkmatigheid van geest onder de aanwezigheid van druk en stress. Het vereist dat u een positieve mindset te behouden, zelfs wanneer aangevallen. Dit is echt moeilijk te handhaven als uw manier van denken is negatief en angstig. En toch, het is bevrijdend als je eenmaal begint regelmatig de uitvoering ervan en je zult zelfs ontdekken dat mensen je veel meer voor de mogelijkheid om een ​​nog kiel houden respecteren en blijven objectief los van wat er gebeurt. Zoals Leo Babauta suggereert, leren om dingen te laten rollen van je, niet persoonlijk dingen te nemen en beseffen dat we niet het middelpunt van iemand anders de wereld en dat er nog altijd veel andere redenen waarom iemand ons aanvalt op een gemene manier.
  • Lees Hoe gelijkmoedigheid mediteren voor meer details.

Een kalmerende meditatie

 1. 1
  Zoek een rustige zone. Om rust en sereniteit te krijgen, zijn vrij van afleiding. Dit moment in de tijd is gereserveerd voor diepe innerlijke reflectie. Vinden ergens rustig, bij voorkeur ergens natuurlijk - bijvoorbeeld, zitten op het gras in een park op een aangename dag, neem een ​​langzame wandeling in de in de late herfst, zitten op de rand van een berg na een wandeling en blik over het landschap. Als u geen tijd om te reizen, gewoon zitten op een bank of op je bed - overal comfortabel en stil zal doen.
 2. 2
  Weerspiegelen. Als een menselijk wezen, wordt u ondergedompeld in de miljarden en miljarden chemische reacties aan elke seconde van je leven, zoals de uitwisseling van koolstof en zuurstof in je ademhaling, de unfelt omwenteling / omwenteling van de aarde, het sterven en vernieuwing van cellen in huid, enzovoort. Denk na over de onpeilbare omvang van het universum, en uw maat binnen het - terwijl je een torenhoge monster aan een mier, en een universum van een cel, je bent maar een stipje op de aarde, en de aarde is slechts een miljoenste van onze zon, dat is maar een cel om het sterrenstelsel dat is maar een vlek in het universum...
 3. 3
  Neem de tijd om te respecteren en waarderen het mysterie van het leven en alles wat daarbij komt kijken. Waarom is het dat je nu hier op dit moment in de tijd? Waarom ben je een mens en niet een rots of een vogel of een waterval? Had je zelfs nog iets geweest? Weet dingen gebeuren met een reden? Wat is tijd? Bestaat het? Doe wiskundige vergelijkingen op te bouwen het universum? Wat is denken? Waarom zijn mensen de enige wezens met zulke geavanceerde beschaving? Zal het heelal ooit eindigen? Is oneindig echt? Iets is dat ik geloof dat echt? Wat is werkelijkheid?... Vraag jezelf alle vragen die u ooit hebt afgevraagd, maar heb nooit gevraagd. Overweeg antwoorden en debatteren zelf, kans groot dat u zal komen met niemand heeft ooit bedacht tevoren. Zelfs als ze zijn belachelijk, heb je je geest uitgebreid tot de mogelijkheden. Vergeet niet dat andere mensen in de wereld zou zich net als je nu doen!
 4. 4
  Gewoon zijn. Na een dergelijke explosie van denken, zal je geest onrustig zijn, maar een beetje moe. Neem een ​​moment gewoon te ademen en bestaat, voel je jezelf toegang tot de ruimte in het enormousness van het universum en te overwegen het belang je als een wezen. Je bent hier, een mens, een geest, met al de mogelijkheid om in de wereld. Voel de ongelofelijke kracht van je te vullen. Je kunt alles doen. Je kunt de wereld veranderen. U kunt helpen mensen in nood.
 5. 5
  Het moment aangrijpen. Als je hebt gevoeld deze sensatie boeien u, inderdaad, je hebt een openbaring bereikt, voor dit moment in de tijd dat je verlicht zijn. Wanneer kleine problemen lijken te bestormen, herinneren deze verbazingwekkende gevoelens en ideeën en alle onbeduidende beproevingen zal smelten in een dergelijke vergetelheid u kunt lachen om hen met een oprechte humor die anderen puzzelen en lang te verkrijgen. De meeste zullen voor altijd veranderen, altijd in staat van verwondering en respect voor het leven en de wereld. Dit is de gemoedstoestand van de rust, de zorg, de, en de gerespecteerde.

Tips

 • Houd een open geest. Gesloten, het berekenen van geesten zijn de wortel van onwetendheid. Niets verandert als alle geesten zijn bepaalde - vergeet niet dat mensen ooit geloofden de wereld te plat.
 • Opleggen nooit op andere mensen. Hoewel je misschien het gevoel opgetild en verlicht door uw nieuwe realisaties, blijven de meeste mensen vast te zitten in de cyclus van de mainstream werk / gezin / zakenleven. Ze hebben nog niet of nooit de kans om te zien boven het en velen zullen zich actief inzetten om zichzelf ervan te overtuigen dat het zijn rust is niet voor hen hebben.
 • Als je voelt dat je op de rand van het huilen van woede of slapping iemand, stel je op een strand in de zon of zwemmen in een kalm meer op een warme zonnige dag, of een andere favoriet gedachte. De zachte gedachten moet terugbrengen waardigheid.
 • Het verlaten van de geest om zich te vestigen op zijn eigen is de beste manier - moeiteloze inspanning.
 • Als je in een stressvolle situaties en de behoefte voelen om kalm te blijven, gewoon zomaar weg te nemen e tijd te zinken In al de gedachte voordat je iets kunt terugtrekken.
 • Drink wat kamille thee. Het is altijd goed om je spieren te kalmeren.
 • Als je in een stressvolle situatie en de behoefte voelen om clam zijn gewoon weg te lopen van het probleem of neem tien seconden naar adem diep in en laat alle gedachten bezinken, voordat je iets kunt betreuren.
 • Met betrekking tot religie: Niet ontslaan je overtuigingen, maar altijd van mening dat u niet correct zijn. Met duizenden religies in de wereld, zijn minstens een paar gegarandeerd onwaar. Soms is het loslaten van dogma verwelkomt een spectrum van nieuwe en spannende ideeën en brengt meer rust in je leven wanneer je niet gedwongen voelen om defensief reageren de hele tijd.
 • Als je boos of overstuur voelt, net tel tot tien en neem diep adem. Maak jezelf wat verkoeling kruidenthee of gekoeld water dan en neem uzelf op een andere plaats om stil te zitten en laat uw verbeelding over te nemen.
 • Praat met je vriend of iemand die je bent dicht bij, het helpt echt.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet om een ​​evenwicht te houden. Net zoals het is giftig om een ​​slaaf te worden om het materiële leven je kunt verliezen aarding in de realiteit van het overleven in de moderne tijd. Rent is niet de filosofie van de wijzen, maar het levert je shelter. Hoeft dus niet verloren worden in de fantasie dat je niet meer aan te gaan met de echte wereld.
 • Omdat onwetendheid een zegen, verlichting is soms een last.