Wkenl

Hoe om kauwgom groei te stimuleren

Er zijn tal van redenen waarom een ​​individu kan willen gom groei te stimuleren. Sommige individuen hebben terugtrekkend tandvlees natuurlijk en anderen vorm terugtrekkend tandvlees in de tijd. Als uw tandvlees zijn begonnen terugwijkende, kan je parodontitis hebt, die in feite een tandvleesontsteking die de botten en weefsels in je tanden kan vernietigen. Naast het handhaven van een goede mondhygiëne, er zijn een paar manieren om uw tandvlees te stimuleren om hen te helpen groeien tot volle, gezond tandvlees. Toch is het nog steeds belangrijk om te overleggen met een tandarts als je zijn een snelle gom achteruitgang.

Stappen

Hoe om kauwgom groei te stimuleren. Voorzichtig poetsen je tanden en tandvlees met een zachte tandenborstel.
Hoe om kauwgom groei te stimuleren. Voorzichtig poetsen je tanden en tandvlees met een zachte tandenborstel.
 1. 1
  Voorzichtig poetsen je tanden en tandvlees met een zachte tandenborstel. Zorg ervoor presteren kleine cirkelvormige rotaties op het tandvlees zonder op zo hard dat het tandvlees bloedt en beschadigd raken. Het masseren van het tandvlees zal hen helpen stimuleren.
 2. 2
  Neem een stukje floss en voorzichtig floss tussen elk van uw tanden, en zorg ervoor dat het tandvlees elke keer te bereiken. Als tandvlees bloedt, uit spoel je mond met water.
 3. 3
  Meng drie eetlepels. bakpoeder en een theelepel. water in een klein kopje. Roer de oplossing en water blijven toevoegen tot een pasteuze massa vormen.
 4. 4
  Dip een vinger in het mengsel en plaats het op je uiterlijke tandvlees, plaats uw duim op de binnenste tandvlees, achter uw andere vinger. Begin met zachtjes masseren het tandvlees met je vingers. Massage in kleine cirkelvormige bewegingen om de groei te bevorderen.
 5. 5
  Masseer je hele tandvlees met het zuiveringszout oplossing. Baking soda kan de zuren die bacteriën voedt in de mond te neutraliseren en verval van het tandvlees te voorkomen, terwijl het licht masseren kan de groei te stimuleren. Baking soda kan ook verhoging van de circulatie in het tandvlees, het bevorderen van groei.
 6. 6
  Je mond helemaal uit met water afspoelen. Vervolgens weer uit met mondwater spoel je mond.
 7. 7
  Neem vitamine supplementen van vitamine C, vitamine d, of vitamine B9. Al deze vitamines is aangetoond gom groei en impuls kunnen tandvlees.
 8. 8
  Een bezoek aan een tandarts als uw tandvlees hebben aangetoond geen teken van groei na enkele maanden. Er zijn verscheidene chirurgische procedures die kunnen worden uitgevoerd om kauwgom groei verhogen, maar ze zijn duur en invasief.

Tips

 • Kijk voor een mondspoeling oplossing die gezondheid van het tandvlees bevordert.
 • Overmatig bloeden dat niet binnen seconden stopt zou kunnen betekenen dat u schade aan uw tandvlees. Als uw tandvlees begint overmatig bloeden, stoppen met wat je doet, je mond spoelen en af ​​te zien van die activiteit voor het moment.
 • Als u niet zien van een groei in uw tandvlees en willen niet operatie krijgen, kijken naar de aanschaf van een gom stimulator of overwegen te praten met uw tandarts over voorgeschreven medicatie die kunnen helpen met gom groei.

Dingen die je nodig hebt

 • Zachte tandenborstel
 • Floss
 • Water
 • Zuiveringszout
 • Beker
 • Gezond tandvlees mondwater