Wkenl

Hoe om overtollig maagzuur te verminderen

De menselijke maag is gevuld met een natuurlijk geproduceerd zure vloeistof die spijsverteringsenzymen die zal breken diverse geconsumeerde activeert. Echter, kan overmatig maagzuur ernstige problemen en pijnlijke symptomen veroorzaken. Het meest voorkomende symptoom geassocieerd met overmatige maagzuur maagzuur. Overmaat zuur lekken in de slokdarm en veroorzaakt een branderig gevoel in de buurt waar het hart zich bevindt. Een goede manier om zich te ontdoen van deze overtollige zuur is door het niet eten van gekruid voedsel. Pittig eten kan weefselontsteking veroorzaken. Consistente brandend maagzuur en zure reflux kan leiden tot ernstige schade aan het gevoelige weefsel van de slokdarm en keel veroorzaken. Omgaan met overmatig maagzuur is mogelijk en individuen kunnen volgen enkele basisstappen te helpen reguleren van de pH-waarde van hun maaginhoud.

Stappen

Hoe om overtollig maagzuur te verminderen. Begrijp de oorzaken van overmatig maagzuur.
Hoe om overtollig maagzuur te verminderen. Begrijp de oorzaken van overmatig maagzuur.
 1. 1
  Begrijp de oorzaken van overmatig maagzuur. Dit is een belangrijke eerste stap om te voltooien voordat u probeert om de zuurgraad van je maag te regelen met behulp van natuurlijke methoden of medicijnen over de toonbank.
  • Vaak kan een verandering van levensstijl genoeg om de juiste zuurgraad in de maag te herstellen.
  • Uitdroging is een van de belangrijkste oorzaken van overmatig maagzuur. Water heeft een neutrale pH, wat betekent dat het niet een zuur of een base. Wanneer uw lichaam voldoende hoeveelheden water, kan het natuurlijk regelen de zuurgraad van de maaginhoud.
  • Onnatuurlijke of gedwongen verlies van vloeistoffen kan bijdragen aan overtollig maagzuur. Eetstoornissen als boulimia en anorexia kan dus ook bijdragen aan overtollig maagzuur opbouw. Wanneer het lichaam niet voldoende voedsel ontvangen of wordt gedwongen aan geconsumeerde voedsel uitspugen, kan maagzuur verhogen. Het veranderen van je levensstijl om te gaan met deze problemen is een effectieve manier om overtollig maagzuur te bestrijden.
 2. 2
  Let op de mogelijke symptomen geassocieerd met overmatig maagzuur. Kennis van de symptomen van een zure maag zal helpen te bepalen of de pH van je maag is de boosdoener achter uw symptomen.
  • Mogelijke symptomen van overmatig maagzuur zijn brandend maagzuur, opgeblazen gevoel, een overmaat aan gas, indigestie, misselijkheid, volheid of de aanwezigheid van zweren.
  • Andere symptomen kunnen zijn slechte adem, haaruitval, boeren of verstopte neus.
  • Al deze symptomen kunnen aanwijzingen zijn dat het maagzuur van uw maag is onevenredig en moet worden gereguleerd.
 3. 3
  Begrijp de factoren die bijdragen aan overtollig maagzuur. Het voedsel dat je eet kan verhogen maagzuur niveaus als het eten is moeilijk te verteren of zeer zuur in de inhoud. Kruidige voedingsmiddelen en zout voedsel kan ook bijdragen aan overtollig maagzuur opbouw.
 4. 4
  Elimineren slechte gewoonten met betrekking tot uw gezondheid, die kunnen bijdragen aan overtollig maagzuur opbouw. Dit omvat:
  • Niet roken, wat kan ophoping van maagzuur veroorzaken en verhogen de zure inhoud van de maag. Dit kan resulteren in langdurige brandend maagzuur en andere maagproblemen.
  • Weerhouden van of minder alcohol, die ook kan de zure inhoud van de maag en leidt tot zure maag problemen en symptomen.
 5. 5
  Consumeer maaltijden op regelmatige basis en proberen een brede balans van gezonde voedingsmiddelen in plaats van junk food of voedingsmiddelen met een hoge suiker en zout te eten. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels kan helpen om de spijsvertering te reguleren en kan maagzuur verlagen.
 6. 6
  Drink een glas volle melk te helpen bestrijden van de gevolgen van overmatig maagzuur. Voor personen die slechts af en toe voorkomen van overmatig maagzuur, een glas melk kan helpen om de overmaat zuur te absorberen en de symptomen van verhoogde maagzuur niveaus.
 7. 7
  Bij uw lokale Walmart of andere winkel die je kunt verschillende soorten maagzuurremmer oplossingen te vinden. Je moet kiezen voor de juiste is voor je lichaam het type. De twee belangrijkste soorten zijn op basis van calcium en aluminium-hydroxide-based. Sommige mensen hebben gevoeligheden of andere redenen om het teveel aan calcium te voorkomen, terwijl anderen zich zorgen maken over een te veel aluminium inname. Als u vaak last heeft van zuurbranden, kunt u uw arts vragen die voor u geschikt is. Neem een ​​of twee antacidum tabletten of een theelepel antacidum vloeibare medicatie na een grote maaltijd, of een pittige maaltijd, of een zoute maaltijd om te voorkomen dat de opbouw van maagzuur. Antacidum medicatie komt in smaak kauwtabletten dat een krijtachtige consistentie hebben. De actieve ingrediënten in over de toonbank antacidum medicatie kan helpen om de aanwezigheid van overtollig maagzuur. Zie hieronder Waarschuwingen voor voorzorgsmaatregelen.
 8. 8
  Als brandend maagzuur is een dagelijkse occurance, kan het zijn dat uw slokdarm voering in de tijd van constante blootstelling zuur heeft uitgehold. Vermoeidheid kan bouwen, maar het zal tijd niet wordt blootgesteld aan zuur te doen. Overweeg het nemen van een recept antacidum medicatie te helpen tegen de gevolgen van consequente maagzuur problemen. Over de toonbank antacidum medicatie wordt gebruikt op een geval per geval. Voorgeschreven medicatie, anderzijds, wordt per dag als een preventieve maatregel tegen de opbouw van maagzuur.
 9. 9
  Kauwen mint aan de zure inhoud van de maag te kalmeren en helpen bevorderen van efficiënte spijsvertering en verminderde symptomen geassocieerd met zure opbouw.
 10. 10
  Eet maaltijden langzaam is inname van overtollige lucht. Wanneer de maag gevuld met lucht, kan ongemakkelijk opgeblazen gevoel en druk op. Wanneer deze lucht wordt uitgestoten via oprispingen, kan het overtollige maagzuur dragen in de slokdarm en veroorzaakt een branderig gevoel. Door het eten en langzaam drinken, kunt u de hoeveelheid lucht die wordt ingeslikt tijdens het eten te verminderen.
 11. 11
  Vermijd het eten van zeer grote maaltijden. Overeten tot "zeer volledige" maakt maagpomp zelfs nog meer zuur tot alles wat voedsel te verteren, en omdat de maag vol, zuur heeft een nog betere kans op spatten op de slokdarm.
 12. 12
  Vermijd koolzuurhoudende dranken en peulvruchten die ook de hoeveelheid gas in de maag. Verhoogde niveaus gas niet bijdragen aan zure overbelasting, maar dit gas kan het zuur leveren aan delen van het lichaam die gevoelig zijn voor de hoge zuurgraad van de maag vloeistoffen.
 13. 13
  Engage in ontspanningstechnieken en stress te verlichten activiteiten. Verhoogde stress kan een toename van de maagzuurproductie te activeren. Zweren, zweren en letsels op de binnenkant van de maag en de slokdarm worden vaak toegeschreven aan hoge stress niveaus.
 14. 14
  Oefening regelmatig. Beweging is belangrijk voor het behoud van de algemene gezondheid van het lichaam en zal bijdragen tot het verlichten van de symptomen van indigestie, vooral als bron van het verminderen van stress opbouw. Zorg ervoor dat u goed gehydrateerd te houden tijdens het sporten.
 15. 15
  Brandend maagzuur kan ook een gevolg zijn van een spijsvertering-gerelateerde gezondheidsproblemen probleem. Je maag kan verteren van voedsel langzamer, of worstelen met bepaalde voedingsmiddelen die u hebt gegeten. Overweeg de aanschaf van een full-spectrum "verteringsenzymen" supplement (in pilvorm) en neem 1-2 met een maaltijd om te helpen het voedsel sneller en efficiënter te verteren. (Full-Spectrum insinueert dat het zowel kan breken vetten, koolhydraten en eiwitten. Duurder is niet altijd beter, sommige merken de prijs verhogen door het toevoegen van gluten-eiwit vertering enzymen en andere, meer zeldzame enzymen om een ​​hogere prijs te rechtvaardigen. Neem contact op met uw arts, maar een basic 10€ voor 60 dagen voorraad zou voldoende moeten zijn).

Tips

 • Drinken custard poeder gemengd met melk.
 • Als je met een maagzuur aanval, is het aan te raden om te voorkomen leggen op je rug, want dit geeft het zuur een betere kans op spatten.
 • Lig op je buik of druk uit op het.
 • Houd een dagboek bij met lijsten van het voedsel dat je eet, de tijd die je nodig hebt om een ​​maaltijd te voltooien, en alle zuur-gerelateerde symptomen die je ervaart binnen een uur na je laatste maaltijd. Een tijdschrift zal u helpen oorzaken van zure opbouw te ontdekken.

Waarschuwingen

 • Melk en antacida worden niet als lange termijn oplossingen geadviseerd: beide zullen stijgen totale zuurproductie in je maag, en zijn dus contraproductief. U kunt proberen het drinken van iets zure, zoals sinaasappelsap, die kan aanvankelijk pijnlijk (net als melk is aanvankelijk rustgevend), maar contra-intuïtief vermindert de zuurproductie in de maag over de lange termijn.
 • Een maagzuur niveau dat te laag is kan net zo schadelijk zijn voor uw gezondheid als een maagzuur niveau dat te hoog is. Als u een overdosis antacidum tabletten of andere zuurverminderende medicijnen of behandelingen, kan je spijsvertering worden beïnvloed en je voeding kunnen lijden. Naar aanleiding van de op over de balie of op recept behandelingen voor overtollig zuur precieze richtlijnen is uiterst belangrijk.
 • Het gebruik van voorgeschreven maagzuurremmers die het maagzuur verminderen kan leiden tot tekort aan vitamine B12 die op hun beurt veroorzaken pernicieuze anemie. Dit is een ernstige ziekte die uiteindelijk de dood kan veroorzaken indien onbehandeld. Onze magen zijn ontworpen om te werken met voldoende zuur en goede vertering van voedsel en de opname van essentiële voedingsstoffen kan niet plaatsvinden wanneer het zuur "shut-off 'met recept antacida.
 • Terwijl sommige overtollig maagzuur wordt veroorzaakt door voedingsmiddelen die worden gegeten, veranderingen in stemming of stress, of teveel alcoholgebruik, sommige mensen hebben consistente maagzuur problemen. Constant hoge maagzuur niveaus kan leiden tot ernstige problemen, zoals de aantasting van de slokdarm of de ontwikkeling van ulcera. Als u last aanhoudende maagzuur symptomen, raadpleeg dan een arts.

Dingen die je nodig hebt

 • Antacida (optioneel)
 • Melk
 • Munt
 • Gezonde maaltijden
 • Water