Wkenl

Hoe om sluiting te krijgen

Er kunnen momenten in ons leven als relaties - of ze nu romances, vriendschappen of familiebanden - raakte een hobbel in de weg en lijken te vervagen, waardoor ons af wat er gebeurd en waarom? Als het al een lange tijd en het is voor u duidelijk dat de relatie voorbij is, maar er was geen eindgesprek of laatste afscheid, zou u behoefte aan wat sluiting, zodat u kunt bewegen op en zet die relatie achter je.

Stappen

Hoe om sluiting te krijgen. Definieer uw losse eindjes.
Hoe om sluiting te krijgen. Definieer uw losse eindjes.
 1. 1
  Definieer uw losse eindjes. Wat is het dat blijft hangen in je dat je verhindert bewegen op? Wat resterende emoties zijn nog steeds koppelverkoop u deze persoon? Meestal is het een vorm van boosheid of - woede over wat iemand je heeft, en je niet het gevoel dat ze waren verantwoording schuldig aan het bezit, of schuldgevoelens over wat je gedaan hebt (of niet doen) tot en met (of voor) iemand anders, en uw resulterend gevoel van spijt.
 2. 2
  Vergeven. De snelste manier om jezelf te bevrijden van een vijand en alle bijbehorende negativiteit is om te vergeven. Ontkoppelen van de bindingen en los jezelf van lelijkheid van die persoon. Uw haat heeft u gebonden aan de persoon die verantwoordelijk is voor uw pijn. Uw vergeving kunt u beginnen weg te lopen van hem of haar en de pijn. Wanneer uw vijand en zijn of haar slechte daden komen voor de geest, stuur hem of haar een zegen. Hoop het beste voor hem of haar. De eerste 15 - of 150 - keren dat je dit probeert, kan de "zegen" geforceerd aan, leeg, en zelfs hypocriet maar blijven proberen. Uiteindelijk zal het een nieuwe gewoonte worden en spoedig daarna, zal de woede en de pijn die is verbrand in je hart verdampen.
 3. 3
  Verontschuldigen. Als je het gevoel schuld of schaamte, als u bent degene die vergeving nodig heeft, dan verontschuldigen. Maar het is niet zo simpel als zeggen of denken "het spijt me." Pak een pen en papier en schrijf een full-blown verontschuldiging, houden het volgende in gedachten:
  • Er is geen excuus. Probeer niet te denken aan of bieden een. Een verontschuldiging met een excuus is niet een verontschuldiging. Neemt de volledige verantwoordelijkheid voor wat je gedaan hebt.
  • Maak er een punt om te voorkomen dat het gebruik van het woord "maar". ("Het spijt me, maar..." betekent "Ik ben niet erg.")
  • Zeg niet: "Het spijt me dat je er zo" of "het spijt me als je beledigd werden" - het maakt het lijkt alsof je het beschuldigen van de andere persoon het gevoel een bepaalde manier, en is geen echte verontschuldiging.
  • Denk na over wat de oorzaak van je om de overtreding te maken. Vind het onderliggende probleem, beschrijf het naar de persoon (als verklaring, geen excuus), en vertel hen wat u van plan te doen om dat probleem te verhelpen, zodat u kunt deze fout te vermijden in de toekomst.
 4. 4
  Hebben een symbolische ceremonie. Mensen stil te houden begrafenissen voor de overledenen van wie de lichamen werden nooit gevonden, en je kunt er wel een formele manier om afscheid te nemen van de relaties die nooit werden opgelost. Verzamel alle van de dingen die je herinneren aan deze persoon en verbranden, of doneren ze aan goede doelen. Geef een lofrede op de relatie, en zeg het hardop.
 5. 5
  Schrijf een verhaal. Denk terug aan toen je relatie met deze persoon begon, en documenteren van begin tot eind. Dit kan zeer pijnlijk zijn, maar het geeft je een breder perspectief te geven. Wanneer je naar het laatste hoofdstuk, eindigen op een positieve noot en schrijf "The End". Als je het schrijven in een notebook, sluit deze met kracht, haal diep adem, en zet het op een boekenplank. Als je op een losse blad papier schreef, vouw ze, leg ze in een envelop, en verzegelen. U kunt ervoor kiezen om het verhaal te houden, of u kunt ervoor kiezen om het te versnipperen of verbranden. De daad van het documenteren van je relatie en het sluiten van het boek, echter, zal u helpen sluiting emotioneel.
 6. 6
  Beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Je zult nooit in staat zijn om uw geheugen van deze persoon te wissen, maar u kunt de ervaring te gebruiken om jezelf te verbeteren en anderen te helpen. Als je iemand onrecht aangedaan, lossen nooit dezelfde fout opnieuw te maken, en neem nog een stap verder: anderen helpen voorkomen dat dezelfde fout die je deed. Als je een slachtoffer was, uit te reiken naar andere slachtoffers, en anderen leren hoe om de misstanden die je geconfronteerd te vermijden. Maak het einde van je relatie met die persoon een keerpunt in je leven. Beginnen te bewegen in een nieuwe richting.

Tips

 • Geef jezelf de tijd om te genezen. Het zal niet gebeuren 's nachts.
 • Bevrijd jezelf van je oude relatie zo snel als je kunt. Oude relaties zijn niet de toekomst. Heeft een gevangene van je verleden niet geworden. Alleen u kunt fleuren en garanderen uw toekomst.
 • Met intieme relatie met je ex is waarschijnlijk geen goed idee.
 • Telkens als je denkt aan de persoon, visualiseer hem of haar voor je, dan stel je blaast hem of haar weg. Of ze vliegt weg als een droog blad of verstrooien als stof in de wind, laat ze gaan. Doe dit elke keer dat je merkt dat je woning op het verleden. [Om dit punt te verduidelijken, betekent dit blazen ze weg met wind symbolisch. Niet foto zelf "waait deze persoon weg" met een jachtgeweer. ]
 • Als u een persoon verkeerd heb gedaan, vind het in je hart om oprecht verontschuldigen voor je daden ten opzichte van hen. Dit nooit doen in de hoop heroveren liefde van de ander, maar alleen ter wille van hen te laten weten dat u de fout van uw wegen hebt gerealiseerd.
 • Bij het begin van een nieuwe relatie te uiten openlijk je gevoelens voor je nieuwe partner en uw nieuwe partner. Deze uitdrukking zal u toelaten om de ketting die je bindt aan je ex te breken. Als je openlijk je je nu weet u zich inzet voor een nieuw iemand en niet naar het verleden. Deze vorm van sluiting heeft vele voordelen, waaronder uw nieuwe partner voelen dat u er bent.
 • Als u net gebroken met iemand (YOU up brak met hen, niet andersom), en nog steeds het gevoel een beetje verloren, focus op waarom je het uitgemaakt met die persoon.

Waarschuwingen

 • In een relatie die is afgesloten, als de persoon die zegt dat ze nodig hebben "tijd" of "space", geef het aan hen, want uiteindelijk heb je geen keus. Bellen of sms'en of e-mailen van de persoon doet niets anders dan het besturen van een wig in hun hart, waardoor ze het gevoel dat je bent zo egocentrisch dat je nog niet kunt hen hun wens te geven. Als er geen liefde meer voor je, deze keer uit elkaar zal hen helpen realiseren. De stilte zal pijn doen, maar uiteindelijk komt het neer op twee opties: Zij zullen hun liefde te realiseren en terug - OR - ze zullen deze tijd nemen om verder te gaan. Aan het einde van een relatie, dat zijn eigenlijk de enige twee opties die je hebt.
 • Vermijd afleidingen of enige vorm van escapisme. Dompel jezelf onder in alcohol-en drugsmisbruik, televisie, of een nieuwe relatie. Het zal alleen uw gevoel van afsluiting vertragen.