Wkenl

Hoe om te begrijpen elementaire hekwerk terminologie

Als je nieuw hekwerk bent of je bent 'om het te gaan "om te bepalen of het de sport voor u (en het is, als fysiek uitdagende jezelf, mentaal en emotioneel is een poging u genieten, samen met het winnen van aanvallen), dan heb je (of binnenkort) tegenkomen woorden als "sixte", of "weerwoord", of "Septime". Dit zijn woorden doordrenkt in de geschiedenis van de sport en zijn een belangrijk onderdeel van zijn magie. Maar, het goede nieuws is dat ze gemakkelijk te begrijpen en te onthouden en zal toevoegen aan uw vermogen om ofwel genieten van de sport of pick-up een wapen en gejammer. Deze Google definieert de woorden, het hoeft niet te proberen om de technieken die deze woorden beschrijven generiek uitleggen. De daadwerkelijke techniek van een "pareren" is afhankelijk van het soort aanval die wordt gemaakt en zou te veel omhaal van woorden nodig heeft en verdient haar eigen artikel.

Stappen

Hoe om te begrijpen elementaire hekwerk terminologie. Vertrouwd te maken met de volgende kernwoorden en ben je klaar om te nemen over de sport van het schermen zijn.
Hoe om te begrijpen elementaire hekwerk terminologie. Vertrouwd te maken met de volgende kernwoorden en ben je klaar om te nemen over de sport van het schermen zijn.
 1. 1
  Vertrouwd te maken met de volgende kernwoorden en ben je klaar om te nemen over de sport van het schermen zijn.
 2. 2
  "Lunge" en "Parry": Dit zijn de twee fundamentele woorden die je waarschijnlijk meteen begrijpen. Ze beschrijven acties die ontelbare keren voorkomen in een wedstrijd op elk niveau:
  • "Lunge" is de aanval en "pareren" is de verdediging aan de aanval. U kunt de longe vertellen omdat de schermer die is longeren heeft de punt van het wapen zo ver in de richting van de tegenstander mogelijk, een achterbeen dat is recht en leunend in de aanval met ten minste 45 graden en een voorpoot die wordt gebogen om de het punt waar de knie voorbij de enkel.
  • "Parry" is de verdediger beweegt haar wapen te "duwen" opzij een mes dat is aanvallen. Er zijn een aantal verschillende manieren te pareren en longeren, maar het fundamentele doel van elke blijft hetzelfde.
 3. 3
  "En garde" (Franse term): In de training het beschrijft de basishouding van een schermer. In een wedstrijd is het een waarschuwing van de rechter om beide schermers voor te bereiden op hek.
 4. 4
  "Pret" (Franse term): Deze wordt gebruikt door een rechter in een steekspel. Nadat de rechter waarschuwt de schermers met 'en garde', zal de rechter dan zeggen "pret" om de schermers dat de wedstrijd gaat beginnen waarschuwen.
 5. 5
  "Allez" (Franse term): Deze wordt gebruikt door een rechter in een steekspel om de twee schermers vertellen te hebben op elkaar.
 6. 6
  "Arrêt" (Franse term): Stop. Dit wordt gebruikt door een rechter in een steekspel om de twee schermers vertellen te stoppen.
 7. 7
  "Touch": (. Een veel welkome vervanging te steken, dat werd ontwikkeld als hekwerk werd een sport) Een aanraking is wanneer de punt van een schermers wapen raakt het doelgebied op een tegenstander. Of de druk resulteert in een punt is de bepaling van de directeur voor de wedstrijd, waarvan een van de taken is om te verzekeren de aanraking was behoorlijk onder de mededingingsregels. Het voorgaande geldt in alle stijlen van het schermen. Echter, in sabelschermen, een aanraking kan gescoord worden met het hele blad.
 8. 8
  "Riposte" (Een van de alomtegenwoordige Franse termen (de Franse liefde voor hek), letterlijk "antwoord".) In het schermen het beschrijft een aanval die een schermer maakt onmiddellijk nadat ze voert een pareren. Dus de alomtegenwoordige hekwerk term "parry-riposte". De parry-riposte is een van de meest gebruikte technieken in het noteren raakt u zult zien in een steekspel, opnieuw op elk niveau. De parry-riposte wordt vaak gedaan in een reeks van twee of drie, namelijk. de schermers snel schakelen tussen het aanvallen, verdedigen, aanvallen, verdedigen - heen en weer tot een aanraking is gescoord of een van de schermers rug naar beneden. Op het hoogste niveau van de concurrentie, de snelheid is oogverblindend op het punt van het zijn sneller dan het oog.
 9. 9
  "Schakel" (niet een Franse term hoewel de Franse termen zijn zo apt): Een los beweegt de punt van een mes onder een tegenstander een mes aan de andere kant, of wanneer het los begon. Dit is zeer snel en met het absolute minimum aan beweging gedaan - de "grote" schermers gewoon gebruik maken van hun vingers aan de punt van het mes eend te maken onder de tegenstander wapen. Het wordt gebruikt hoofdzakelijk om te ontsnappen een pareren of als onderdeel van een verkapte aanval, dat wil zeggen de aanval begint in de richting van de tegenstander linkerkant (de tegenstander denkt verlaten en bereid zijn de links om te verdedigen) en verhuist naar de tegenstander rechterkant (zo snel de tegenstander heeft geen tijd om de wijziging door te voeren en erop reageren met een pareren).
 10. 10
  "Attack" (we zijn nu veilig uit de buurt van de Frans): Een aanval is een beweging bedoeld om een aanraking te scoren.
 11. 11
  "Recht van overpad": Dit is een belangrijk concept in folie hekwerk en in sabelschermen, hoewel het niet van toepassing op degen schermen. (Het is een zeer ingewikkeld begrip, maar aangezien dit Google is gewoon een intro, dit is een zeer eenvoudige uitleg.) Door de snelheid waarmee de folie en sabel schermers bewegen, moest er een manier voor een rechter om een ​​punt toe te kennen bij zijn beide schermers hebben een vleugje scoorde bijna, zo niet geheel, tegelijkertijd. "Recht van overpad" betekent in het algemeen dat de aanvaller krijgt het punt (agressie betaalt). In een "parry-riposte", een succesvolle pareren eindigt de tegenstander aanval en de riposte (zijnde een aanval) indien succesvol awards op het punt om dat schermer, zelfs als de schermer die de aanval geïnitieerd raakt de parry-riposter in een legitiem doel, jammer - de persoon die de uitvoering van de succesvolle parry-weerwoord krijgt de aanraking. Kortom, een pareren overdracht het recht van overpad aan de persoon die het doet, dan is follow-up met een riposte (aanval, of touch) scoort het punt.
 12. 12
  Doelgebieden. Afhankelijk van het gebruikte wapen in de wedstrijd. In folie ("fleuret" in het Frans) schermen, wordt het doelgebied bepaald door een mantel (een lame [lom-MAY]) gedragen over de romp die lijkt te zijn van metaalachtig materiaal; raken ergens anders is "off-target" ( een verspilling, praktijk punt controle). In degen schermen, het doelgebied is het hele lichaam van de tegenstander, met inbegrip van het hoofd en de voeten. In sabelschermen het doelgebied is het gehele bovenlichaam inclusief de armen, romp en het hoofd, behalve de handen (die niet worden gedekt door de metalen materiaal van het lame). Dus, in folie een aanraking is off-target als het niet de lamme raken en het hekwerk stopt met geen enkel punt gescoord. In degen is er geen "off-target". In sabel, ook al is er een doelgebied, geen off-target plaatsvindt (de actie te stoppen) als een schermer raakt een gebied off-target de schermers houden hekwerk totdat een aanraking wordt gescoord.
 13. 13
  "Directeur" (of directeur): De hoofdjury voor eventuele hekwerk bout. (Er kunnen nul, twee of vier 'side rechters "als goed.) Bij de scoring verlichting niet duidelijk welke schermer een legitiem tintje scoorde maken, de Directeur analyseert de opeenvolging van handelingen tussen de schermers en beslist welke schermer krijgt de punt, als een van beide.

Tips

 • Om te leren over schermen, de beste manier is om het te proberen. Zorg ervoor dat je de geloofsbrieven van een club (de meeste clubs hebben WWW-sites), een aantal als uw gebied heeft ze, voordat het nemen van lessen. U hoeft niet te veel van een achtergrond als je het vergelijkt (dwz kijken naar zoveel clubs als je kunt, zelfs als ze niet in uw buurt).
 • Weet apparatuur niet kopen totdat je weet dat je wilt hek regelmatig, de meeste clubs hebben apparatuur geschikt voor beginners.
 • De FIE, dat is het bestuursorgaan van de internationale hekwerk (ik denk dat de afkorting staat voor [weer in het Frans] Federation Internationale d'Escrime) heeft een site die u zal toestaan ​​om een ​​aantal grote wedstrijden op de computer te kijken.
 • Leiden tot een veel drinkwater, een handdoek, en een verandering van kleren om je eerste les (alright je hoeft niet aan het overhemd u veegt het zweet met veranderen - maar zorg ervoor dat je kunt zweten, dwz breng water).

Waarschuwingen

 • Probeer niet om hek zonder de juiste apparatuur. De FIE en de VS Fencing Association, en alle legitieme schermvereniging vereisen de juiste apparatuur voor alle hekwerk wedstrijden. Heb blase niet over weten: ongelukken gebeuren en dat is waarom ze noemen ze ongelukken.