Wkenl

Hoe om te bepalen of u beugel nodig

Veel consumenten hebben rekening gehouden met de mogelijkheid van braces, hetzij als een louter fashion statement of om de onvolkomenheden in de tanden te corrigeren. Ze komen met hun vele voor-en nadelen, en al resulteren in een ding: een mooie glimlach. Maar denk je, de consument eigenlijk beugel nodig? Lees verder om erachter te komen!

Stappen

Hoe om te bepalen of u beugel nodig. Neem een lange, realistische kijk op uw tanden.
Hoe om te bepalen of u beugel nodig. Neem een lange, realistische kijk op uw tanden.
 1. 1
  Neem een lange, realistische kijk op uw tanden. Zijn ze echt krom? Is het gat in je tanden echt zo merkbaar? Mensen doen als het zien van een reeks van mooie, rechte parelwitte tanden, maar als de kleine onvolkomenheden zijn niet echt zo slecht is, kan het niet echt de moeite waard zijn om beugels te krijgen. Indien de onvolkomenheden zijn in je onderste tanden, doen veel mensen niet eens merken deze, omdat je onderlip dekt uw onderste tanden het merendeel van de tijd. Houd in gedachten dat er ook functionele aspecten die niet alleen gerelateerd aan hoe krom de tanden zijn. Formulier gerelateerd te functioneren. De beste bekeken smile zal optreden wanneer de tanden geplaatst in hun meest functionele positie. Echter, een mooie glimlach niet te betekenen dat de tanden in hun meest functionele stand. Verkeerde uitlijning van de boven-en onderkaak en of tanden kan worden geassocieerd met een verminderde kauwen efficiëntie, temporomandibulair / kaak gewrichtsaandoeningen, abnormale slijtage van de tanden, tand fractuur, parodontale trauma, en parodontitis. (Parodontium zijnde de tanden, het ondersteunen van het bot en tandvlees.) Orthodontie kan helpen om de grootte van de luchtwegen. Luchtweg omvang bij kinderen is gerelateerd aan ademhalingsstoornissen zoals obstructieve slaapapneu. Deze nachtelijke problemen kunnen worden gerelateerd aan bedplassen, hoofdpijn, en zelfs leerproblemen. De fijne detaillering van de tand raakvlak vaak tijd, maar als de bewegende delen in een automotor, de pasvorm van de tanden zaken.
 2. 2
  Zoek de potentiële voordelen en de keerzijde van het hebben van beugels. Vraag mensen die je kent die braces hebben. Deze mensen zijn niet al te moeilijk te vinden, hebben braces in feite uitgegroeid tot een beetje een fashion statement! Wees niet bevooroordeeld, net opschrijven zo veel voors en tegens als je maar kunt bedenken.
 3. 3
  Informeren. Vraag je vrienden, ouders, zelfs een tandarts als beugels zijn echt nodig. Ze doen leiden tot een mooie glimlach, maar als je gewoon de kleine opening daar en de oneven positionering daar, kan je niet echt beugels of misschien gewoon de behandeling beperkt tot een paar tanden nodig. Braces kan ook erg duur zijn, en zijn een van die dingen waar je zeker moet voorzichtig zijn met wat je wenst. Zodra je ze hebt, wil je misschien je nooit gedaan, en er is niet veel terug.
 4. 4
  Wachten. Vele malen mensen hadden hiaten of enigszins vreemde positionering en ze zijn gegaan weg met de tijd, maar dit scenario komt vaker voor dan 12 jaar. Als ze niet verdwijnen binnen een jaar of zo, dan een orthodontist advies kan noodzakelijk zijn. Echter, een vertraging in de evaluatie ook de moeilijkheid, behandelingstijd en dus de kosten. Soms, je bent de enige persoon die ziet de slechte dingen over je tanden!
 5. 5
  Raadplegen. Gaan zien of er sprake is van orthodontisten in uw omgeving. Veel mensen zullen orthodontisten raden. Wees niet bang om meer dan een orthodontisten advies krijgen. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van uw zaak, kunnen er andere dan beugels om u te helpen een mooie glimlach orthodontische apparatuur.

Tips

 • Veel orthodontisten hebben hun eigen mening over Gum. Velen zeggen dat je geen kauwgom mag kauwen op alle, en sommigen zeggen geen kauwgom, maar u kunt suikervrije kauwgom hebben. Het is nog steeds aan te raden om geen kauwgom kauwen, omdat ze kunnen vastlopen in je beugel en het is gewoon goor om beugels te zien met stukjes kauwgom geplakt. Het zal zo veel beter zijn om gewoon volg je orthodontist instructies.
 • Sommige orthodontisten laten betalen voor je beugel in termijnen.
 • Wees niet bang als je het kan geen kwaad op het eerste, maar dan na een dag of zo ziek beginnen te kwetsen, maar het zal uiteindelijk stoppen.
 • Bij het ​​krijgen van braces, volg je orthodontisten instructies. Als zij zeggen te elastiekjes dragen, draag ze. Als zij zeggen dat je moet beginnen met tandenpoetsen op een andere manier, doe het. Het kan nu vervelend zijn, maar zodra je ziet je mooie glimlach zal het allemaal de moeite waard.
 • Als je eenmaal hebt bretels, mondhygiëne is van het allergrootste belang. Bedenk dat als u al problemen met uw mondhygiëne te hebben.
 • Niet alles wat uw tandarts zegt niet te eten.
 • Krijg alle mondhygiëne problemen die verholpen worden door een tandarts vóór de aflevering van je beugel, zoals het uw mondelinge en parodontale gezondheid moeilijker geworden om zorg te dragen omdat je beugels zijn voedsel magneten.
 • U kunt koele kleuren te krijgen met je beugel! Dit zou de enige reden voor je willen steunen niet, hoor.
 • Zien hoe lang je moet beugel dragen. Ze zijn niet zo leuk om te hebben, maar geven een fantastisch resultaat. De gemiddelde persoon beugel dragen 24 tot 30 maanden, maar in sommige gevallen kan worden verlengd tot 36-48 maanden, afhankelijk van de orthodontische behoeften. Bent u bereid om de offers van voedsel te maken voor zo lang?
 • Je zou hiernaar moeten echt zorgen voor je beugel, want als je dat niet doet zullen ze breken en als ze breken het duurt net als 1500€ dollars te repareren. Dus zorg voor je beugel!

Waarschuwingen

 • Beugels zijn zeer pijnlijk wanneer aangepast of geïnstalleerd voor de eerste keer. Het mag niet uit alsof het, maar ze doen pijn!
 • Beugels zijn erg duur. Bent u bereid om in het geld? Echter, in gedachten houden dat de meeste tandheelkundige verzekeringen dekking beugels (maar niet helemaal).
 • Heb braces als pure fashion statement niet krijgen of omdat al je vrienden hebben ze. Ze zijn niet de meest aangename ervaringen om te gaan met, en zodra je ze hebt op je zult waarschijnlijk willen ze af.
 • Sommige mensen krijgen duidelijke beugels voor bretels, maar ze kunnen erg duur zijn, meer nog dan de algemene stijl van beugels.