Wkenl

Hoe om te blijven dun

Problemen met het balanceren van uw eetgewoonten en gezondheid? Deze gids geeft een aantal fundamentele tips voor het behoud van gezonde eetgewoonten om uw lichaam te 'dun' te houden. kon je ook volgen de piramide!

Stappen

Hoe om te blijven dun. Blijf geconcentreerd.
Hoe om te blijven dun. Blijf geconcentreerd.
 1. 1
  Matiging. Bij het serveren van uw eigen maaltijd, is het best om net genoeg voedsel op je bord om te voorkomen dat over-eten hebben. Als u niet in staat om te gaan op een dieet, als gevolg van gezondheidsproblemen of wilskracht problemen bent, doe het niet! Eet net genoeg voedsel om te houden beteugelen uw honger, dan stoppen.
 2. 2
  Evenwicht. Altijd proberen om uw maaltijden te balanceren op basis van fundamentele voedingsbehoeften categorieën. Zo moet er een goede mix van eiwitten, vitaminen, mineralen, vezels, koolhydraten, vetten, enz. in maaltijden per dag.
 3. 3
  Variety. Het eten van een verscheidenheid van voedingsmiddelen uit elke basisvoedsel groep zal niet alleen ten goede aan je voeding, zal het ook helpen om uit de buurt van junk food cravings blijven.
 4. 4
  Vermijd de hapjes. Het eten van junk food tussen de maaltijden is niet goed voor je. Echter, snacken op gezond voedsel tussen de maaltijden, in aanvulling op het verminderen van de grootte van uw maaltijden, kan helpen bij het verhogen van uw stofwisseling. Dit laat je lichaam calorieën te verbranden in een sneller tempo.
 5. 5
  Oefenen. Voedingsdeskundigen en andere verwante professionals adviseren oefening als een belangrijk onderdeel van een dieet of plan van het gewichtsverlies. Ook elke moderne dieet plan geeft het als een vereiste. De oefening is ook een belangrijke component in het houden van dunne, maar dit kan enige vorm van activiteit of beweging zoals wandelen te nemen. Artsen raden 30-60 minuten (afhankelijk van de intensiteit) van aërobe activiteit ten minste vijf dagen per week om gewicht te verliezen.
 6. 6
  Blijf geconcentreerd. Doe je best om je gedachten af ​​te leiden van voedsel. Waar u ook kiest om tijd door te brengen, doe dat weg van junk food. Maken het lastig voor jezelf om snack op junk food.
 7. 7
  Eet de juiste hoeveelheid voedsel. Het eten van de juiste hoeveelheden voeding houdt je fit en gezond. Houd altijd je ogen wijd open, en vergeet niet dat je nodig hebt om in tip-top vorm.
 8. 8
  Vermijd restaurants. Probeer niet te gaan in de buurt van plaatsen die slecht kunnen zijn voor uw dieet, zoals restaurants en fast-food plaatsen. Eetgelegenheden die niet bieden wel gezonde menu-items en de maaltijden moeten worden vermeden.
 9. 9
  Eet volkoren granen in plaats van verwerkt zijn (volkoren brood in plaats van wit, bijvoorbeeld) en minder-gekookte groenten in plaats van meer gekookt. De meer verwerkte een levensmiddel is, hoe hoger de glycemische index, of de meer kans je lichaam is om te zetten in vet.
 10. 10
  Eet een gezond ontbijt. Het hebben van een ei in de ochtend is een van de beste manieren om gewicht te verliezen, zoals de hoogwaardige eiwitten houdt je voller langer. Sommige onderzoek heeft aangetoond dat een groot ontbijt en kleinere lunch en diner gezonder dan een andere combinatie kan zijn. Dit is omdat na het vasten door de nacht, je lichaam heeft energie nodig en zal dat voedsel eerder verbranden dan opbergt.
 11. 11
  Probeer rood vlees in uw dieet (rund-en varkensvlees) te beperken tot een of twee keer per week. In plaats daarvan, eet kip, kalkoen of vis (niet gefrituurd!) Aan magere eiwitten te krijgen. Magere eiwitten is minder waarschijnlijk te zetten in vet. Wanneer u vlees toe te voegen aan uw maaltijd, deel het tot 1/4 van je bord. Dit krijgt u precies de juiste hoeveelheid eiwit per dag.

Tips

 • Geen maaltijden zoals ontbijt overslaan, want je zult daadwerkelijk gewicht, als uw lichaam nodig zal verminderen en wanneer je weer te eten ontbijt, zal je lichaam al het vet op te slaan.
 • Als je gewoon proberen om je lichaam mooi en dun eet kleinere porties per dag, maar eet drie maaltijden per dag elke week. En vergeet niet om te oefenen!
 • Als je serieus bent over gefocust bent, is het misschien nuttig om te plaatsen zoals bioscopen, partijen, restaurants, en alle andere bijeenkomsten die zich richten op voedsel te vermijden. Of gewoon niet eten geen voedsel daar.
 • Voeg enzym voedingssupplementen aan uw dieet omdat ze de katalysator die het ingenomen voedsel verbranden.
 • Als je niet kan houden met je dagelijkse voeding, of je weet niet hoeveel je eet, kunt u een grafiek maken. Controleren op het een keer je zoveel hebt gegeten als je zou moeten.
 • Vermijd het eten van recht voor je metabolisme vertraagt. Bijvoorbeeld, niet eten 's avonds laat, voordat je slaapt, en eet niet voordat een lange periode van inactiviteit. Daarbij triggers mechanisme van ons lichaam voor het opslaan van vet.
 • Gewicht en gezondheid zijn direct gerelateerd, maar lichaamsvet en gezondheid hebben nauwere banden. Ideale vetpercentage is gebaseerd op geslacht en lengte. Het beste is om een ​​arts raadplegen en / of voedingsdeskundige om uw ideale vetpercentage vinden.
 • Wat je kunt ook proberen is op sommige dagen te eten een heel gezond ontbijt, en daarna snel de rest van de dag. Het ontbijt is de sleutel tot gewichtsverlies, en je zult gewicht verliezen sneller als je dit doet.
 • Logeren dunne vereist de juiste balans tussen de calorieën in en calorieën uit.

Waarschuwingen

 • Het eten van te weinig zal je lichaam beroven van zijn voedingsbehoeften.
 • Wees niet te geobsedeerd in het volgen van een bepaald dieet, plan, of eetgewoonte. Er is ruimte in de meeste gezonde voeding voor een dessert nu en dan.
 • Overdrijf het niet. Houd een constante inname van voeding en vermijden vasten. Vasten, of liever weg te blijven van voedsel voor lange periodes gedurende een dag, zal verhongeren uw lichaam. Wanneer uw lichaam is uitgehongerd van voedsel, schakelt metabolische versnellingen en richt zich op het opslaan van vet in plaats van het verbranden van calorieën.

Dingen die je nodig hebt

 • Voeding grafiek, de nieuwe Amerikaanse voedselpiramide gids en / of boeken over voeding
 • Persoonlijk schema voor de geplande maaltijden
 • Oefening plan
 • Een partner of een groep van mensen die in staat zijn om u te helpen (optioneel)