Wkenl

Hoe om te blijven gaan

Het is een feit dat het leven kan overweldigend zijn op keer. De voortdurende druk om er goed uitzien, de constante druk om goed te presteren, eindeloze concurrentie voor rijkdom en genegenheid, en een willekeurig aantal verbazing tegenslagen maken allemaal voor een flinke uitdaging.

Moed is gewoon een progressieve beslissing in het gezicht van de weerstand, maar een dergelijk besluit blijft de moeilijkste soort te maken. Het juiste type "taalkundige brandstof" kan je je motor vermogen toegevoegd om te zweven. Het volgende artikel geeft advies over hoe om te gaan in een leven dat lijkt nooit te stoppen op je afkomt.

Stappen

Hoe om te blijven gaan. Feliciteer jezelf als je kleine bereiken.
Hoe om te blijven gaan. Feliciteer jezelf als je kleine bereiken.
 1. 1
  Tempo jezelf. Werkelijkheid zelf bestaat en gebeurt er een huidige moment tegelijk. Sta niet toe dat de last van je hele leven om te rusten op jullie allemaal tegelijk. Focus op je en het hier en nu en bepaal voor jezelf dat je leven een stap in een tijd zal duren. Neem het leven op een dag in een tijd van het paradigma dat elke dag biedt een kans om deel te nemen van en te streven perfectie. Koesteren het idee dat het leven is een odyssee van de hoop van de meest elite soort, wat suggereert dat een ontembare geloof dat er altijd een beter dan te navigeren naar en dat er altijd een haalbare mogelijkheid dat je deze nobele droom kan bezitten als je lot.
 2. 2
  Wees ervan bewust dat er geen makkelijke wegen dus kies een lonende pad en ga hard voor jou. Bevestig uw ogen op de uitdaging voordat u met het oog van de tijger als zou een olympische polsstokhoogspringen atleet en echt psych jezelf te rennen, springen en jezelf bewijzen waardig applaus. Verder, soms moet je jezelf te slepen door ongewenste ervaringen te komen tot een gewenste locale - herinner jezelf van wat je echt waard bent en druk op! Er is een duidelijk verschil tussen dat wat moeilijk is en dat wat onmogelijk is, tussen het zijn moe en machteloos, tussen uitgedaagd en verslagen te worden. Worden aangemoedigd om de grenzen van positieve mogelijkheid te testen! De bevoegdheid krijgen om vliegen te blijven in uiterlijk en prestaties met trots en moed! Roepen de kracht van uw enorme innerlijke en uiterlijke middelen om je beste leven te leven! Waarom? Nou, waarom niet? Start en vergeet niet te blijven plaatsen van de ene voet voor de andere!
 3. 3
  Feliciteer jezelf als je kleine bereiken. Tijd wordt altijd vordert, en, met uitzondering van wanneer u slaapt, je moet altijd ook vooruitgang. Erken dat langzame en gestage vooruitgang is beter dan helemaal geen. Verder, gewoon in staat om zich aan uw dagelijkse schema is reden voor een feestje.
  Realiseer je dat overal opmerkelijk in het leven te krijgen, moet je wilt het hard genoeg om jezelf te halen, stof jezelf af en ga verder op de reis na elke val. Inderdaad, moet je het wilt graag genoeg om elk obstakel te overwinnen, om elke afleiding te negeren, om te werken op alle cilinders en sommigen zelfs zeggen dat je wilt dat de plaats van het succes van de manier waarop een drenkeling wil de lucht in om de middelen opbrengen om er te komen.
  Worden je eigen juichende ploeg applaudisseren zelf, klopte zelf op de rug en het doen van "de gelukkige dans 'als je hoger op de sporten van de ladder.
 4. 4
  Duw jezelf. De eisen van overleving nooit weg, maar soms ga ambitie of die natuurlijke wil om te overleven en kunnen komen en gaan. Het is in deze tijden van veronderstelde zwakheid die sterke self-talk van vitaal belang voor het houden van alles bij elkaar zullen zijn. Volledig erkennen dat je persoonlijke kracht om te presteren op dit moment beschikbaar is om te worden gebruikt.
  Herinner jezelf eraan hoe hard je hebt gewerkt om te komen waar je bent en vergeet niet dat het altijd makkelijker om gewoon houden dan achterop te raken en moeten proberen in te halen en bij te houden. Passie is het vuur dat je onmiskenbaar zal brandstof, maar het kan niet gedwongen worden, zodat je ware passie vinden en laat het voortbewegen je vooruit.
  • Realiseer je dat als het gaat om het hanteren zaken dat het het beste om 'gewoon doen' en laat de motivatie inhalen eerder dan het toestaan ​​van een tijdelijk gebrek aan motivatie om je tegenhouden in het leven.
  • Het is uiterst belangrijk om de rijkdom van U te vieren, maar erkennen dat je tegelijkertijd de emotie van afgunst en gezonde concurrentie kan benutten om je geleidelijk beter als dat wat u begeren van een ander kan ook realistisch worden bereikt door het rijden - het ongemak van het gevoel minderwaardig in elke Wat kan uw arbeidsethos en de helling je boost om hogere normen voor jezelf van wat wel en niet acceptabel is vast te stellen.
  • Aangezien de tijd verstrijkt, ongeacht wat het is noodzakelijk dat u vooraf beslissen waar je wilt in het leven te worden door bepaalde termijnen en houd jezelf verantwoordelijk voor het daadwerkelijk daar krijgen.
  • Als je uitstellen, die is om te vertragen of te voorkomen de start, voortgang en de voltooiing van een noodzakelijke taak dan beseffen dat te doen is door te krimpen als een persoon, omdat je niet zou voeden dat aspect van jou dat stijgt naar uitdagingen. Voed de ijverige u en verhongeren de luie u door het stimuleren, oefenen en belonen ethiek en uitmuntendheid. Het leven is echt de kans om stratospherically dus nooit tevreden zijn zweven met middelmatigheid.
 5. 5
  Controleren wat je kunt controleren. In het leven zelden mensen "weten" wat te doen, maar we hebben allemaal "kiezen" wat we zullen doen. Op dezelfde manier, we zelden 'weten' wat er zal gebeuren in de toekomst, maar we hebben allemaal het vermogen om "te beslissen" of van plan zijn het soort toekomst wij willen ervaren. Planning is essentieel om je het gevoel te kunnen gaan met het leven, in tegenstelling tot het gevoel alsof het leven is het omgaan met je. Reageren op problemen met de planning in tegenstelling tot piekeren, en als je nog steeds kiezen te maken, dan is plan voor een segment van uw dag in te maken.
  Wees bewust dat het maken van de meeste van nu (het) is de beste voorbereiding op de obstakels van de toekomst en je kunt laten bepaalde bruggen worden overgestoken of en wanneer je aankomt op hen. Wees je bewust dat net zoals je zou ontmoeten die bruggen, je ook misschien niet ooit hen te ontmoeten. Maak realistische plannen en ze zorgvuldig uit te voeren. In het leven heb je altijd keuzes. Tot continue groei te kiezen is om de stabiliteit en het beste van het leven voor jezelf te kiezen. Iedere andere keuze en disfunctioneren in tegenstelling tot vervulling zal de jouwe.
 6. 6
  Kijk omhoog en nadenken over de hemel, waarom is het zelfs daar? Bereiken voor de hemel, zonder voorbehoud en kan je raken de wolken, maar als u bereiken voor niets dat je zal zeer zeker nergens heen. Worden gerustgesteld dat je meer kans om te krijgen wat je wilt van het leven door zich te richten op dan door te laten lot bob je mee.
  Zelfs als je het gevoel dat je niet precies krijgt wat je doel voor, is het waarschijnlijk dat wat je krijgt is veel meer afgestemd op uw wensen dan alleen maar anderen laten maken van de keuzes voor u. Hebben een hemelse bestemming levendig voor ogen waarin stimuleert je niet te stoppen, onbevreesd en onverbiddelijk in het uitoefenen van jezelf om de gewenste doelgroep te bereiken.
 7. 7
  Wees flexibel. Dingen zal gaan zelden precies zoals je hebt gepland voor hen om en ongelukkige dingen kunnen - en doen - gebeuren, geheel onverwachte om het beste van ons soms. Situaties met betrekking tot financiën, relaties en gezondheid zijn niet makkelijk te navigeren. Dus hou dit in gedachten en klaar aan te passen en te reageren op de lastige en onbekende indien nodig. Er is misschien wel niets mis met een beetje klagen en wanneer dingen niet gaan je weg, zolang het niet in de weg van u effectief functionerende en niet om te zetten in uw manier van kijken naar de wereld de hele tijd.
  Op zijn eenvoudigst, een wijs gemeenplaats benadrukt dat als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, dan zul je blijven krijgen wat je altijd hebt gekregen. Open je ogen en herkennen wanneer verandering van essentieel belang kan zijn om je te komen waar je zou liever in het leven. Ja, het is moeilijk, maar het is nog moeilijker om te blijven zitten in een sleur, het maken van excuses - excuses uiteindelijk opraken, terwijl mogelijkheden om het moment te grijpen niet.
 8. 8
  Geniet van de mogelijkheid om te leven. Om het beste van onze kennis het leven gebeurt aan elke persoon slechts een keer en het is niet voor altijd. Zelfs als u denkt dat u de kans om opnieuw te leven hebt, heb je een verantwoordelijkheid om dit leven te laten tellen. Hou dit in gedachten als gedachten van gewoon willen dat het allemaal voorbij zijn ooit ontstaan ​​en maken elke dag een die je terug kan kijken op met trots en vreugde. Dood is de beste uitvinding van de natuur nog te zorgen dat mensen geen tijd verspillen. Tijd is uw meest waardevolle bron en het feit dat het beperkt creëert meer van een impuls om alleen de belangrijkste aspecten van het leven om het te bezetten.
  Gepassioneerd leven is over het niet terug te houden - geef je alles aan de levenservaring. Zelfhulp goeroes hebben het begrip "stervende leeg" gepopulariseerd en uw erfenis zou moeten zijn dat je volledig uitgeput uw giften voor de verheffing van de mensheid tijdens uw tijd als een bewuste bewoner van het universum. Cultiveren de mentaliteit die je zal maken het grootste deel van het leven en dat u het beste van elke situatie waarin je jezelf in leven te maken:
  • Verwacht om nu en dan fouten maken, maar van hen leren.
  • Oefen juiste houding en zorg voor jezelf fysiek, mentaal, emotioneel, geestelijk, financieel en sociaal.
  • Onderhouden van uw en uw dorst naar avontuur.
  • Omarm de eenvoudige genoegens van het leven, en uw dierbaren, en bij elke ademhaling waarderen de pure feit dat je nog leeft.
  • Realiseer je dat de meest verheffende relaties en productieve doelen zijn die u verleiden (ja, je letterlijk verliefd) om jezelf volledig te besteden aan het succes ervan te waarborgen.
  • omdat u belangrijk voor u en echt cultiveren de intuïtieve zin, die elke persoon van nature bezit dat je ernstig bent voorbestemd voor meer, betere en voor de hogere.
 9. 9
  Neem regelmatig een pauze. Het leven kan verschijnen als een schijnbaar eindeloze to-do lijst, maar voordat klagen over deze gang van zaken, moet u niet vergeten dat alleen dode mensen hebben niets te maken. Vergeet ook niet dat het waarschijnlijk is dat hoe eerder dat je een zware taak beginnen, hoe sneller je zal het te voltooien.
  In aanvulling op het krijgen van voldoende slaap elke nacht om elke dag te beginnen vernieuwd, is het misschien de moeite waard om een ​​paar pauzes gedurende de dag plannen om iets om naar uit te kijken en om te controleren hoe goed elke dag gaat en of er eventuele aanpassingen moeten hebben gemaakt; nemen van pauzes verfrist je creativiteit en energie en geeft je weer een deel van de tijd die je voelt is wegglijden.
  Ook enige tijd elke week om na te denken over de mensen, plaatsen en dingen die je leven verrijken en te denken aan manieren om jezelf te hebben als het vervullen van een leven mogelijk te maken. Er is een grote wereld die er met muziek, films en boeken die u kunt toestaan ​​in uw persoonlijke ruimte, die elk zullen je om je best te doen.
 10. 10
  Houden wat perspectief. De end-of-life-als-we-know-it is al lang voorspeld, in feite in de afgelopen negentig jaar of zo, het is al gepland om te komen ongeveer elke vijf jaar, of ongeveer om de vijf minuten, afhankelijk van wie je was te praten. En toch hier je vandaag bent, op zoek naar iets op het internet.
  Denk aan de mensen die je in je leven hebt gekend. We kunnen allemaal veel mensen herinneren in elke tijd van onze persoonlijke geschiedenis, en van de menselijke geschiedenis, die tot ongemakkelijke korte termijn en overgangen te maken, voor allerlei lange termijn en korte termijn redenen.
  Overwegen of het verstandig is om aanhouding mogelijk is met betrekking tot relatief tijdelijke ongemak om je te beroven van de eeuwige hoogmoed van het leven tot uw verwachtingen voor jezelf en mogelijk ook de verwachtingen van je anderen '? Realiseer je dat een dergelijke onverstandig zou zijn en moedig jezelf te lanceren op een opwaartse traject.
 11. 11
  Richt je denken bewust. Gedachten zijn voertuigen, en kan worden gestuurd door jou. Iedereen is gestoord in verschillende mate, door stressvolle gebeurtenissen en zelfs door gelukkig leven-verandert. In elk van die gevallen hadden de mensen keuzes maken over hoe om te voelen, hoe te reageren en hoe om erover te praten. Iedereen ervaart een verschillende mate van plaatsvervangende (zorgen over het welzijn van vrienden en geliefden). Het is belangrijk om te ventileren over, en het is belangrijk om strategieën wat te ook doen, met mensen die je aanmoedigen en je alle mogelijke manieren te helpen.
  Sommige dingen zijn onmogelijk, terwijl sommige dingen zijn mogelijk, maar totdat je gelooft in jezelf genoeg om consequent proberen om een ​​bepaalde berg te beklimmen, zal je niet echt in staat zijn om onderscheid te maken tussen die ambities horen in welke categorie. Zelfbeheersing begint met interne negatieve gedachte controle. Realiseer je dat je beste leven wacht op jou en werk je hart uit om erin te komen.
  • Als u lijdt aan een psychische ziekte, zorg ervoor dat je krijgt de juiste zorg te helpen werken doorheen. Maar ook beseffen dat het geheel van het pad terug naar wellness rust binnen je als je te herstellen, en dit vereist geconfronteerd met de negatieve self-talk en het overwinnen van het.
 12. 12
  Prioriteren uw tijd en al het andere. Verspil geen tijd aan zorgen te maken als je diezelfde energie kunt besteden strategievorming en verfijnen van de inspanningen om te gaan met eventuele worstelingen of ambities je nu te maken.
  In het aangezicht van tegenspoed, neem een ​​paar momenten om te beoordelen wat echt kan worden gedaan over een bepaalde gang van zaken. Geestelijke gezondheid deskundigen raden de vraag "Wat nu?" en de identificatie van wat er werkelijk in tegenstelling tot wat kan wachten. Te waarschuwen voor incidenten in je leven wanneer het duidelijk is dat je niet het maken van de beste en meest wijze gebruik te maken van uw tijd en word bewust zelfcorrigerend.
  Als je tijd om te treuren hebben en een hekel en visualiseren worst-case scenario's, kunt u meer tijd te maken met behulp van dezelfde hoeveelheid energie om creatief te zijn en plezier hebben met een deel van deze. Echt.

Tips

 • Het is psychologisch gezond om altijd beter wilt voor jezelf, maar tegelijkertijd is het ook gunstig voor de psyche om meer tijd te besteden dankbaar voor het goede dat aanwezig is in je leven in plaats van onvrede over het goede, dat is uit je leven is.
 • Reflecteren op een aantal van je beste momenten, of momenten van triomf, en vergeet niet dat moeilijke tijden niet duren, moeilijke mensen doen.
 • Erkennen dat er problemen zijn een dagelijks onderdeel van het leven, maar waarderen dat ze blijven mensheid alert, constructief bezig en groeien in kennis, kracht en onze behoefte aan elkaar.
 • Alleen lot en uw reactie daarop, zal kiezen wat het belangrijkste is vandaag, en hoe interessant morgen zou kunnen zijn.
 • Het is het proberen waard om te bidden of open jezelf om de kosmos of de bron van alle dingen voor een kracht buiten jezelf te machtigen om de vlucht te nemen.
 • U kunt altijd wachten tot later om te bepalen wat de beste en de slechtste aspecten van gisteren waren.
 • Realiseer je dat het beste advies in de wereld die je niet kunt helpen als je niet gedisciplineerd genoeg om het toe te passen en te beseffen dat nu is altijd de beste tijd om te beginnen op het pad naar het leven het leven van uw dromen.
 • Voed je authenticiteit doordat uw natuurlijke essentie om je leven te orkestreren.
 • Houd in gedachten dat het leven moeilijk is voor iedereen en dus probeer niet om uw problemen stapelen zich op andermans wagen, tenzij ze een goede vriend of familielid die u kunt praten, in welk geval het kan de moeite waard zijn.
 • Zeggen alleen genoeg erover om het uit, of, als het nodig is, zelfs dagboek voor jezelf, of blog erover.
 • Als de manier presenteert vooruit ontmoedigende hindernissen vanuit alle hoeken dan moet u de meest voorzichtige weg te kiezen en te zien waar dat neemt je in tegenstelling tot wordt verlamd door inactiviteit.
 • Maken constructieve inspanningen in de volgorde die je nodig hebt om.
 • Handhaven van een gezonde balans tussen werk, rust en spelen.
 • Vergeet niet er is altijd hoop.
 • Beeld je doel van het moment en krijgen een tunnelvisie, want zodra je consequent gericht op de taak bij de hand al het andere valt meestal op zijn plaats met betrekking tot het bereiken van dat doel.
 • Carry jezelf met een extra gevoel van trots als je werkt om de last van uw eigen overleving en comfort te nemen en misschien zelfs ook die van anderen, omdat het dragen van uw eigen gewicht is wat het meest nobele over de volwassenheid.
 • Blijf rustig door zich in een dagelijkse routine van diepe ademhaling en zachte stretching.
 • Als je jezelf moet dwingen om iets te doen, vraag jezelf af waarom je het doet. Ofwel je jezelf herinneren aan je eigen echte lange termijn redenen, of je vindt dat je zou iets anders in plaats doen.
 • Op zijn hoede voor wat je oefenen met betrekking tot uw keuze van woorden en daden omdat gewoonten worden geperfectioneerd loop van de tijd die zal maken of breken je leven.
 • Het leven is een non-stop reis en ieder moment is de bestemming zelf zo onder te dompelen in het heden zo vaak mogelijk.
 • Snel ontdekken dat er geen magische betrokken bij het maken van het aan de top, er is gewoon ouderwets hard werken en gezond verstand.
 • Denk aan manieren waarop u kunt een slechte situatie omdraaien in uw voordeel. Als je je baan kwijt, vraag jezelf als dat is wat je echt wilt doen voor de kost en stof van je dromen - het is beter om alles uit te gaan voor wat je echt wilt. Als je hebt jilted, denk aan de dingen die je over ruzie met je ex en hoe je samen zou kunnen krijgen met iemand die is makkelijker om mee om te gaan.
 • U kunt altijd lachen als veel van een prioriteit als tranen, of zijn toevlucht tot louter observatie, als dat het beste werkt op dit moment. Geen behoefte om je gevoelens te evalueren of het etiket juist nu - gewoon voel je gevoelens.
 • De reis van het leven heeft bittere momenten en zoete momenten en een positieve, praktische en gezond verstand benadering van de reis kan de bittere momenten draaglijker te maken.
 • De gevolgen van onder-presteren in het leven kan een lagere levensstandaard met een verhoogde blootstelling aan gevaar en ongemak dus niet vergeten dat het leven een gootsteen-of-zwemmen arena.
 • Beseffen dat het leven gaat vooral over consequent werken aan het leven op een comfortabele standaard te behouden om een ​​vollediger waardering van zijn waarde te hebben en om uw gaven te gebruiken, genietend van de beschikking om uw vijf zintuigen genoegens, verschijnen en het uitvoeren van op je hoogtepunt te worden opgezocht, beminnen en bemind worden en het krijgen van jezelf diep weten.
 • Stel prioriteiten voor jezelf en elimineren van niet-essentiële om het leven eenvoudig te houden.
 • Maak niet de fout te denken dat een lage stemming is onoverkomelijk niet maken - ze komen en ze gaan en ze komen weer - een onverwachte glimlach van een vreemdeling, een knuffel van een geliefde, een echte "dank u" van een vriend voor een gunst, het oversteken van wegen met een verdwaalde vlinder of zelfs lachen om een ​​van uw eigen onhandige fouten is alles wat het kan nemen om uw stemming te tillen.
 • Of opwarmen met het makkelijkste deel om wat momentum om de moeilijke taken te pakken te krijgen. Gebruik afhankelijk van welke van deze strategieën werkt eigenlijk dingen gedaan te krijgen. Soms is dat afhankelijk van wat de taak.
 • Benaderen elk nieuw doel door te besluiten de "noodzakelijke" gedragslijn te volgen om het ongeacht de moeilijkheid ondervonden bereiken of te accepteren dat je hebt besloten om het doel te bereiken en vergeet het.
 • Aanpakken van de meer uitdagende aspecten van een project voor de meer triviale aspecten om de grootste mogelijkheid van een succesvol resultaat te garanderen.
 • Waarom denken over de verre toekomst? Het leven zal compleet anders dan wat je je voorstellen. Concentreer je op het heden en wat zal zijn, zal zijn.

Waarschuwingen

 • Als een lot belt u dan is het beter over te geven aan de hoogten die je te wachten staan ​​en de voortgang met een intensiteit van aandacht en inspanning in plaats van te riskeren de verwoesting van spijt en mislukking die weliswaar niet definitief kan heel deprimerend.
 • Ondanks alle optredens in het achterhoofd houden dat iedereen ervaart tijden waarin het lijkt moeilijk of onmogelijk om door te gaan.
 • Als je een hardnekkige strijd in het houden van jezelf gaan ervaren dan moet u overwegen het zien van een psychotherapeut of psychiater voor de beoordeling en / of hulp bij het verkrijgen van duidelijkheid over de aard van uw problemen en hoe ze te overwinnen.

Dingen die je nodig hebt

 • Wilskracht
 • Consistentie