Wkenl

Hoe om te breken met iemand die dreigt zelfmoord

Is je vriendje / vriendinnetje dreigt zelfmoord te plegen als je hem vertellen / haar dat je niet wilt dat je relatie niet meer voort te zetten? Als dat zo is, zal dit hopelijk helpen om dingen te beëindigen zonder schuldgevoel aan jezelf of meer schade aan uw snel-to-be ex.

Stappen

Hoe om te breken met iemand die dreigt zelfmoord. Beoordelen hoe ernstig de dreiging echt is.
Hoe om te breken met iemand die dreigt zelfmoord. Beoordelen hoe ernstig de dreiging echt is.
 1. 1
  Begrijp dat dreigende zelfmoord is meestal - Stress meestal - Een manier om het herwinnen van controle over een situatie die heeft gekregen uit de hand voor een persoon. Als u degene bent die wil om de relatie te beëindigen, heeft je jongen / vriendin controle verloren en wil het terug. Dreigen om zichzelf schaden kan een manier beangstigend u in overeenstemming zijn.
 2. 2
  Beoordelen hoe ernstig de dreiging echt is. U weet dat deze persoon ook - is hij / zij humeurig,, gevoelig voor suïcidale ideeën in het algemeen? Zo niet, kan het nog steeds ernstig. Je kunt niet zomaar ontslaan het idee, maar je wilt ook niet om in een wanhoop beweging worden genomen. Heeft hij / zij een plan hebben (is hij / zij zegt: "Ik ga pillen te nemen." Of "Ik ga mezelf neerschieten. '?) Heeft hij / zij de middelen hebben om het uitvoeren van dit plan ( doet hij / zij hebben pillen of een pistool dat jij?). Als het lijkt een willekeurige dreiging uit het niets uit een persoon die gewoonlijk niet somber, moedeloos of depressief, is er een goede kans dat hij / zij is gewoon wanhopig om je te stoppen van het verlaten, en wil iets schokkend genoeg om je verblijf te zeggen. Opnieuw - de stress hier is dat er een goede kans - er is altijd dat gevaar dat deze persoon dodelijk ernstig kunnen zijn. Ervan uitgaande dat u denkt dat er weinig kans is op een echte zelfmoordpoging:
 3. 3
  Te sturen en laat hem / haar weten dat je nodig hebt om serieus te praten. Niet rond de pot door te vragen wat voor soort dag / hij had of het vertellen van een schattig verhaal over je eigen tijd.
 4. 4
  Gaan zitten en zeggen dat je het beëindigen van de relatie. Als de dreiging is gemaakt, kun je zeggen: "Dat is niet eerlijk - je probeert om me schuldig te voelen en te gijzelen mij aan uw bedreigingen." (Vermijd zeggen: "Ik geloof je niet." Dit kan dienen om "ei op" iemand die niet zo ernstig was eigenlijk.) Dit kan helpen om "draai de schuld rond" en afbuigen het terug op de persoon bedreigen.
 5. 5
  Verlaten en bel 911 of de juiste als je twijfels hebt over de dodelijke intentie van de bedreiging hebben. Blijf niet. Vaak blijven gewoon laat de situatie te escaleren, met de persoon die de dreiging steeds meer en meer hysterische en verliest alle controle. Deze escalatie kan iets wat niet zo ernstig te zetten in iets dodelijk - de minder zelfbeheersing een persoon heeft, hoe groter de kans hij / zij is om iets huiduitslag en dom doen. Als je vertrekt, het maakt een einde aan het drama daar. Als je echt bang zijn dat hij / zij hem kunnen schaden / haarzelf, 911 bellen en hen vertellen wat er is gebeurd. Wees duidelijk over de dreigementen, en voeg details, zoals 'ze zei dat ze had een mes en ik werd bang, dus ik verliet, "of" hij zei dat hij van plan om zelf te schieten. Ik denk dat er eigenlijk kan een wapen zijn in dat huis. "
 6. 6
  Laat professionals omgaan met je ex. Dreigen zelfmoord is niet altijd een dodelijke propositie - soms is het echt gewoon een truc om je te blijven. Uw angst dat hij / zij zal hem pijn doen / haarzelf maakt je stok rond en verlengt de breakup - of notenbalken geheel wordt uitgeschakeld. Als deze persoon is echt serieus, bent u niet uitgerust om te gaan met het - hij / zij professionele hulp nodig, en je moet om uit de weg en laat iemand die de opleiding en training om in te rijden tot de redding.
 7. 7
  Beseffen dat het niet allemaal om jou. Het gaat over de andere persoon en de aard van de problemen en trauma hij / zij in het leven gehad. Je kunt niet iemand die dood is set op te slaan op zijn / haar leven te beëindigen. En als je probeert jezelf te laten geloven je kunt, zul je je eigen leven te doden. Hoewel ieder van ons zou graag willen geloven dat we dat soort macht, de waarheid is, dat doen we niet. Je kan niet blijven om iemand te redden - want als je probeert om, dan is die persoon leert om dit elke keer als er iets mis gaat in het leven bedreigen. Het werkte een keer, toch? En met elke dreiging, het gevaar echt groter geworden - omdat hij / zij heeft om de ante te bewijzen hoe reëel de dreiging is. Dus niet jezelf - of deze persoon - in de plaats van het doorlopen van dit over en voorbij. Als je bedoelt om het te beëindigen, beëindigen, ongeacht de bedreigingen.

Tips

 • Maakt niet uit hoe triviaal kunt u de dreiging van mening is, moet u iemand die weet je ex over vertellen. Vertellen dat zijn / haar vriend, moeder, broer, zus - zeggen dat het je spijt hem / haar pijn te hebben veroorzaakt, maar dat de relatie was niet goed voor u, en dat wanneer je het brak af, hij / zij dreigde gekwetst hem / haarzelf. Laat hen weten dat je hoopt dat ze zal controleren op je ex en zorg ervoor dat hij / zij is in orde. Laat het dan met rust.
 • Je hart is kwetsbaar laat het niet te trekken je terug in een ongezonde wederzijds destructieve relatie.

Waarschuwingen

 • Kijk voor stalking gedrag. Personen die zelfmoord bedreigen kan obsessief worden, en wanneer hun bedreiging niet in slaagt om iemand te shockeren in verblijft, kunnen hun dreigementen verschuiven van zichzelf aan u. Zie je zijn / haar auto geparkeerd in de buurt van uw huis op oneven uren;; hij / zij als je enige vorm van stalking soort gedrag (hij / zij volgt u naar uw plaats van het werk of school, en is er bij het verlaten van de dag merken stuurt voortdurend brieven, e-mails, teksten, gesprekken, en zal niet stoppen) de politie bellen en dit melden. Indien nodig, krijgen een straatverbod. Zorg ervoor dat je elke keer dat je hem / haar na u, zodat u een patroon dat de politie kan volgen vast bellen.
 • Niet teksten of oproepen van je ex te accepteren. Er kunnen pogingen om te proberen om het te slepen uit, krijg je te heroverwegen, etc. Als je bent gewoon niet beschikbaar, elke dag die voorbijgaat, vindt hem / haar een beetje sterker zonder jou. Als het echt is gewoon een dramatische poging om u schokken in een heroverweging van de breuk, zal het doorgeven.