Wkenl

Hoe om te dagdromen


Dagdromen is in wezen hetzelfde, met twee opmerkelijke verschillen: Ten eerste, zult u waarschijnlijk onthoud deze ideeën veel duidelijker, en ten tweede, kunt u het onder controle meer!

Stappen

Hoe om te dagdromen. Ervoor zorgen dat voordat je dagdroom, je bent in homeostase-met andere woorden, je bent relatief evenwichtig.
Hoe om te dagdromen. Ervoor zorgen dat voordat je dagdroom, je bent in homeostase-met andere woorden, je bent relatief evenwichtig.
 1. 1
  Ervoor zorgen dat voordat je dagdroom, je bent in homeostase-met andere woorden, je bent relatief evenwichtig. Ga naar de wc, en misschien drink een glas water voordat je begint.
 2. 2
  Kies een goed moment om te dagdromen, zoals dat kleine stuk van de tijd voordat je in slaap valt. Logica lijkt minder bemoeien als je bent te moe om te zorgen dat uw dagdroom is absoluut belachelijk.
 3. 3
  Zoek een plek waar je niet gestoord wordt. De auto (zolang je niet de bestuurder) kan een goede plek om te dagdromen als het rustig genoeg zijn en je gaat voor een lange rit. Enkele andere opties zijn:
  • In uw slaapkamer, zolang je niet wonen in dezelfde kamer met iemand anders.
  • In de badkamer. Klinkt gek? Probeer het, kunt u aangenaam verrast worden.
  • In een kantoor aan huis, met een comfortabele stoel.
  • In een rustige tuin.
 4. 4
  Laat uw ogen doen wat ze doen. De meeste mensen waarschijnlijk ze dicht bij dagdromen, maar sommige, zo niet moe-plaats gewoon hun ogen "zone out" en un-focus, of cross, of iets dergelijks.
 5. 5
  Je geest te ontspannen. Luisteren naar muziek kan helpen tune uit andere afleidingen en ook de dagdroom nog beter, want muziek is vol van emotie. Kies gewoon nummers die de sfeer van de droom u ondervindt fit.
 6. 6
  Stel je een real life situatie en handelen het uit in je geest. Handelen uit de bewegingen in je geest net zo sterk als je zou gaan om het te doen.
 7. 7
  Stel je voor al de dingen die je gelukkig zou maken en zet het in een verhaal. Houden van het verhaal en de personages consistente zal het nog leuker en makkelijker als in een andere omgeving te maken. Houd uw verhalen en situaties positief.
 8. 8
  Voorbeeldgedrag is een andere vorm van dagdromen wat erg handig is. Neem contact met behoeften en doelstellingen en hebben een rolmodel.
  • Waan je in de awesomeness van een favoriet boek of film gegooid. Wat zou jij doen? Hoe zou de andere personages reageren op je plotselinge verschijning? (Tenzij je er allemaal mee?) Wat zou de antagonist zeggen? Denk er eens over!
 9. 9
  Stel je voor 3 jaar vanaf nu in die positie het doen van activiteiten met name van die positie. Probeer te denken als hen en handelen als je rolmodel in je droom.
 10. 10
  Probeer te denken van een product dat u wilt en wat het beter en hoe je zou kunnen bereiken dat zou maken.
 11. 11
  Imiteer de kwaliteiten die je bewondert in hen en zet verschillende omstandigheden en terug gronden als uw thema's. Hoe zou hij / zij reageert op verschillende problemen (oorlog, conflict en in verschillende situaties zoals partij, vergadering, enz.) Dit zal uw probleemoplossend vermogen en je vermogen om te denken vanuit het standpunt van een ander persoon te verbeteren.
 12. 12
  Als je gaat om te dagdromen met je ogen open, niet staren op iets dat is een zeer eenvoudig object, zoals een spiegel of een doos tissues. In plaats daarvan, vind iets dat aandacht nodig is om het echte beeld, zoals een boek zou een goed voorbeeld te maken (waar je het lezen en ineens je ogen te houden trailing langs de woorden, maar je bent niet na samen) te begrijpen.
 13. 13
  U kunt opschrijven uw dagdromen. Dit zal je aanmoedigen om te blijven dagdromen. Maar als je dagdromen zijn te persoonlijk of je niet zou willen dat anderen zien / lezen ze, doe het niet, of in ieder geval te verbergen wat je schreef.

Tips

 • Om te helpen uw dagdromen nog beter, de opbouw van uw tactiele geheugen door het voelen van dingen en dan proberen te herinneren hoe het voelde daarna.
 • Niet zone uit als je praat met iemand.
 • Leer hoe om te dagdromen en aandacht besteden aan wat er gaande is om je heen op hetzelfde moment. Dit klinkt misschien als het verslaan van het doel van dagdromen, maar het maakt het veel gemakkelijker.

Waarschuwingen

 • Probeer dit niet te doen tijdens het praten met iemand! Het zal echt vink ze af.
 • Doe dit niet als je verondersteld om iets anders op school of werk moeten doen. Bijwerkingen kunnen onder meer worden ontslagen of vallen rangen.