Wkenl

Hoe om te falen te overwinnen

Falen is een gegeven in het leven; verwacht om door varen zonder een hik is onrealistisch en maakt je klaar om harder vallen als het niet gebeurt. Het vermijden van falen voorkomt ook dat u gericht op het verkrijgen van de veerkracht die nodig is om ermee om te gaan, een essentieel element van stuitert terug.

Het is jammer dat in samenlevingen geobsedeerd en prestatie, mislukking kan worden gemaakt om het gevoel dat het ergste dat ooit zou gebeuren aan een persoon. De realiteit is dat het niet is gemeengoed, maar zo is het overwinnen van het en duwen tot meer succesvolle inspanningen in de toekomst. Zelfs wanneer een storing niet kan worden geborgen, er is altijd wel iets van te leren. In dit artikel leert u een beetje te leren over hoe om te falen te overwinnen door het hebben van de juiste houding. Als je niet laat de ongelukken van het leven te houden je te lang naar beneden, dan is niemand anders in staat zal zijn om u te lang ofwel te houden.

Stappen

Hoe om te falen te overwinnen. Herinner jezelf eraan dat je goed genoeg bent.
Hoe om te falen te overwinnen. Herinner jezelf eraan dat je goed genoeg bent.
 1. 1
  Verwacht fouten. Life's harde klappen zijn net zo gewoon als het succes van het leven klopt. Om het proces van het leven om altijd een leien dakje te verwachten is van een gebrek aan realisme te nodigen in je leven. Het overkomt de beste van ons. Het niet helpt om de balans in je leven te creëren en biedt een kans voor persoonlijke groei. Het aanvaarden van de onvermijdelijkheid dat de dingen niet altijd gaan uw weg is een belangrijk onderdeel van het vermijden verbitterd en verwrongen, of het voorkomen van jezelf van gewoon rusten op je lauweren en nooit verder duwen om je volledige potentieel te realiseren.
  • Leer lief te vinden dat je verkeerd over iets bent. Dat is geen falen, het is verlichting en de weg naar het vinden van de juiste weg.
  • Lees als dit gedragseigenschap houdt je terug in het leven. Perfectionisme zorgt ervoor dat we het niet te vrezen en om te voelen dat we persoonlijk een mislukking als we geconfronteerd worden met het. Het streven naar altijd perfect zaait onze eigen zaden van teleurstelling. Proberen en niet is een veel betere leraar van wat het betekent om mens te zijn dan nooit proberen en nooit slagen.
 2. 2
  Herinner jezelf eraan dat je goed genoeg bent. Leo Babauta suggereert dat niet te geloven we zijn rust in het hart van het vrezen mislukking. Mislukkingen dienen als bewijs van dit grootste angst, waardoor we willen trekken en niet opnieuw proberen uit angst om verder ontmaskerd als ontoereikend en niet in staat. Echter, is deze vrees niet gegrond in de werkelijkheid, niemand is perfect en iedereen zal err op verschillende punten in het leven. Het echte verschil tussen mensen die succesvol te worden en te overwinnen falen en degenen die niet komt neer op hoe je falen te beheren en hoe je de impact ervan bekijken op je. Voelen ontoereikend is een gemeenplaats menselijk gevoel, dat zelfs zeer publieke, zeer succesvolle mensen voelen, maar ze laat het niet houden hen neer. Je bent goed genoeg, alles wat je nodig hebt is om jezelf te geven het startsein om te blijven proberen.
 3. 3
  Blijf rustig. Wat je voelt over een mislukking, niet verliezen uw kalmte overheen. Bekijk het op deze manier - het zal geen verschil maken voor de uitkomst zelf of u uw top te blazen of kalm blijven, maar het zal een stuk minder energie te nemen en onderhouden van uw reputatie als u kiest voor het laatste antwoord. Als je echt gefrustreerd en boos, kanaliseren deze emoties om je motiveren om opnieuw te beginnen.
  • Heb je woede niet op anderen. Het is niet goed om te kroppen gevoelens, maar je kunt niet gaan rond het nemen van uw woede op de mensen om je zonder goede reden. Ga voor een run, een duik, of een boks sessie om de spanning te verlichten en geven u de ruimte om na te denken. Gewoon iets gefocust en bekrachtigd om jezelf af te leiden uit de eerste intense gevoelens tot ze kalmeren.
  • Neem de tijd. Mensen meestal niet te herstellen van een grote storing 's nachts. Het kost tijd om de emoties te genezen. Dat betekent niet dat je recht hebt op al kniezen. Deze keer is beter besteed gaan over hoe het beter te doen de volgende keer en het opbouwen van je veerkracht.
 4. 4
  Vergeet over hoe andere mensen je zien. Niet alleen zal een zeer duidelijke overtreding binnenkort nieuws van gisteren te zijn, maar als je denkt dat andere mensen u (en misschien zijn ze, misschien zijn ze niet), zal het niet lang duren voordat ze zijn te druk met zorgen te maken over hun eigen falen naar sling modder op de jouwe. Immers, iedereen gaat nu en dan mislukken; toebrengen van leedvermaak op iemand anders heeft een manier van boomeranging rechtsback, een realiteit die als een natuurlijke vorm van afbouwen constante fungeert. En uiteindelijk, wat is het uit wat de critici ervan? De meeste van de tijd die ze hebben geen idee wat moeite gedaan om wat je hebt gedaan en wat je probeert te bereiken - het is al te gemakkelijk om een ​​deskundig criticus zijn zonder ingewijd aan de binnenkant informatie.
  • Laat elk falen om te dienen als een kans om uw vastberadenheid versterken in het licht van de kritiek. Dit is een veel positiever en zelfvoorzienende respons dan toe te geven aan geloven het vaak vervelende en ondoordachte dingen andere mensen kunnen zeggen.
 5. 5
  Shift uit je hoofd ruimte. Alle van de negativiteit is in je hoofd. De realiteit is dat je zal herstellen. En de bonus is dat je kennis, inzicht en ervaring op te doen - wijsheid die alleen degenen die iets probeerden kunnen aanspraak maken. Stap buiten uw persoonlijke negatieve sfeer en uit te reiken naar de mensen om je heen die om je geven, genieten van hun bedrijf en te leren over hoe andere mensen omgaan met mislukkingen in plaats van alleen focussen op jezelf.
  • Visualiseer elke mislukking als een opstap naar een sterker, veerkrachtiger zelf. Behandel elke mislukking als een geschenk van het leren wat niet te doen in de toekomst.
  • Respecteer de die wordt geleverd met falen. Te veel succes kan soms dwaalspoor ons en leiden ons tot een ongerechtvaardigde gevoel van zijn onfeilbaar en het gevoel superieur aan anderen te laten groeien. Mislukking kan kloppen de vulling uit zo'n onrealistisch zelfverheerlijking en helpen set die u weer op het juiste opleiding.
 6. 6
  Stop met piekeren, te beginnen lachen. Ja, zal de zon weer komen morgen. Ja, misschien dingen zijn ellendig voor een tijdje, maar hoe zal zorgen hulp? Denk terug aan een moment dat je een hoop zorgen. Heeft het enig verschil maken? Waarschijnlijk niet, behalve het geven u meer rimpels en grijze haren. Het grootste wat je voor jezelf kunt doen tijdens mislukking is te injecteren in uw weerspiegeling van wat er is gebeurd. Terwijl er een periode waarin je het gevoel bijzonder mals, het kunnen lachen om jezelf voor de fouten kan een belangrijk onderdeel van het genezingsproces, klaarmaken u voor het verplaatsen weer zal zijn. In staat zijn om te zeggen: "O ik dat deed, ha, ha, zodanig te zijn duim heeft gezogen, ha, ha!" is onderdeel van het zetten falen te relativeren.
  • Heel voorzichtig zijn dat je niet nemen op andermans fouten of omstandigheden als je falen. Humor is een manier om je te vertellen dat je niet nodig om de wereld te dragen op je schouders en dat soms, dingen gebeuren gewoon, het maakt niet uit wat je doet of niet doet.
 7. 7
  Beoordelen wat uw falen u geleerd heeft. Er zijn altijd dingen om mee te nemen van een mislukking, om uw toekomstige richting te informeren. Gedeeltelijke mislukking is ook gedeeltelijk succes en als je kunt trekken uit wat succesvol was en bouwen op dat, het gevoel van het hebben van mislukte vermindert; Het kan ook zijn dat je hebt gemaakt de mislukking lijkt erger dan het is. Socioloog Hugh Mackay vindt dat we geen waarde hechten aan het falen in de manier waarop we zouden moeten. Waarin staat dat het niet wordt vaak geïnterpreteerd als een teken van persoonlijke ontoereikendheid, zegt hij dat dit ontkent haar vitale rol als onderdeel van het proces van rijping gedurende het hele leven. Met andere woorden, het leren nooit stopt en de lessen zijn:
  • Mislukking kan helpen ontdekken het beste uit jezelf. Falen is een signaal dat je bereid bent om door te zetten en te ontdekken nieuwe talenten en de rand van uw bestaande bent; die verder reiken dan wat je weet in wat je niet weet.
  • Mislukking is ongeveer meesterschap. Het is gemakkelijk om te draaien van de ene nieuwe ding naar het andere en zijn een Jack of Jill van veel vaardigheden, maar een meester of meesteres van niemand. Het is veel, veel moeilijker om het geduld hebben om een ​​ding onder de knie echt goed en om het te doen met en nauwkeurigheid. En om iets te beheersen, moet men niet op het, een hoop.
  • Mislukking leert je over wilskracht,, zelfdiscipline, en de waarde van hard werken. Een van de tekenen van leven in angst om te falen is afleiding. Als u toestaan ​​dat afleiding om je leven te halen, je getroost dat je afleiding je potentieel te mislukken kan verbergen. Ironisch genoeg, afleidende jezelf is een mislukking op zich - een mislukking om de tijd te nemen om te blijven proberen, om verder te gaan in de richting van het perfectioneren van wat je leert te doen of willen worden. Uiteindelijk falen leert je de waarde van doorzettingsvermogen en hard werken.
 8. 8
  Verblijf in het heden. Faalangst is een toekomstige projectie van zorgen en een afhankelijkheid van wat er is gebeurd in het verleden. Als je vastzit in deze manier van denken, je leven het leven op basis van wat er kan gebeuren. Auteur Leo Babauta suggereert dat de reactie hier nodig is om "gewoon doen, nu, in het moment... breng jezelf terug in het moment en focus op wat je goed doet op dit moment." Door die nog in het heden, je blijven concentreren op de mogelijkheden van nu en laat je creativiteit, intelligentie, en innovatiedrang te bloeien. Mislukkingen in het verleden zijn fundamentele lessen voor een beter begrip van het heden en een verbeterd gevoel van nu leven, de toekomst wordt gecreëerd door je inzet voor de huidige plaats van uw huidige wordt geleid door je angst voor morgen mogelijke verliezen.
  • Omarmen angst. Mislukking kan alleen houden je naar beneden als u doorgaat met het angst. Omarm de angst en je jezelf bevrijden van haar controle. Het toestaan ​​angst om jullie te controleren maakt je kwetsbaar voor wordt gecontroleerd. Ongecontroleerde angst kan ertoe leiden dat u laat anderen beslissingen voor u in het leven, terwijl dat een recept voor het niet nemen van zijn verantwoordelijkheid als er iets misgaat, kan het ook betekenen dat je je gevoel van creativiteit, innovatie, en zelfs je gevoel van eigenwaarde te verliezen. Help mensen laten zien dat het niet alleen fijn om te falen, maar gezond om deze angst te breken!
 9. 9
  Sta jezelf toe om te falen op doel. Persoonlijke ontwikkeling goeroe Steve Pavlina adviseert niet op doel. Hij suggereert dat het een goede zaak uiteen te zetten op iets dat je weet zal falen op voorwaarde dat het niet anderen schade te berokkenen of hebben een lange termijn negatieve gevolgen doen. Hij adviseert het leren van iets waar je geen talent, proberen iets buiten je vaardigheden set en vragen voor iets als je weet dat het antwoord zal nee zijn (zoals een loonsverhoging, enz.). Vanuit dit te doen, Steve gelooft dat je meer voordelen dan verliezen, zoals het leren hoe om te falen, hoe belangrijke kwesties uit te pakken, het kennen van je grenzen, en opgraven van de waarde van een gedeeltelijk succes te behandelen zult ervaren.
 10. 10
  Focus op het opnieuw probeert. Dale Carnegie zei ooit dat het essentieel was om "de ontwikkeling van het succes van mislukkingen. Moedeloosheid en falen zijn twee van de zekerste stapstenen naar succes." Volharding is de bron van succes voor de meerderheid van de mensen op deze planeet. Overnight successen zijn zeldzaam, ze zijn meestal mensen die hebben geprobeerd en falende en probeer opnieuw vele malen. Succesvolle reclameman Siimon Reynolds van mening dat het ontbreken van een belangrijke reden waarom mensen niet; geven te snel betekent dat je nooit zult weten of wat je op zoek bent naar te doen of te haalbaar was en hij zegt dat dit het geval is voor "de meerderheid van de mensen"!
  • Heeft gebrek aan doorzettingsvermogen niet te verwarren met een doel dat niet mogelijk is te bereiken, de meeste keren het is het gebrek aan doorzettingsvermogen en niet het doel, dat is het probleem. Uiteraard, om dingen te doen op exact dezelfde manier die leiden tot falen is niet het antwoord, in plaats daarvan richten op het doel en neem de lessen uit wat niet werkt om u te tonen hoe je nieuwe, betere manieren om je doel dit keer bereiken kan vinden.
 11. 11
  Groeien. Populaire motiverende coach Anthony Robbins zegt dat we niet alleen groeien voor onszelf - wij groeien, zodat we kunnen bijdragen tot ver buiten onszelf. Dit is een belangrijk ding om te onthouden wanneer je verder gaat door mislukkingen. Uw ervaringen zijn beschikbaar voor anderen om te leren van als je bereid bent om ze te delen, evenals de bereidheid om te delen met anderen hoe u voorbij falen geduwd in een meer vruchtbare en bevredigende uitkomst zijn, en zelfs wat er gebeurde toen je niet kon overwinnen de mislukking. Dit helpt iedereen zich meer begrijpen en accepteren van de rol van de storing in het succes-gedreven samenleving.
 12. 12
  Sloot verveling en leven groot. Falen is de keerzijde van succes en zonder dat, zou er geen vreugde in duwen door de kansen, om te weten wat het succes echt voelt als bereikt. Aan het eind van de dag, het is een grappige wereld waar we allemaal verlangen naar alles eenvoudig en gemakkelijk te zijn zonder enige hobbels op de weg, hoe eerder je je realiseert dat het leven komt niet met automatische afvlakking agenten, hoe eerder je ' zult gelukkiger zijn over het ervaren van de hobbels. En stel je eens voor hoe saai het leven zou zijn als je er niets te verbeteren of te streven naar gehad! Houd in gedachten dat het gevoel van mislukking is het gevoel dat je leeft. Het is een teken je dingen hebt gegeven een gaan, duwde grenzen, en stuiterde terug.

Tips

 • Als miljoenen anderen hebben gekregen door middel falen, zo zal je. Laat geen idealen van perfectionisme stunt je groei en jezelf niet te vergelijken met succesverhalen; die succesverhalen bevatten vele mislukkingen die nooit over gesproken.
 • Telt elke beproeving als een daad van moed, een klein succes op zich. Bouwen doorzettingsvermogen kan enorme dingen te bereiken en zet alle mislukte proeven langs de weg in kleine successen. Een schrijver op zoek om gepubliceerd kon pin-up elke afwijzing slip als bewijs dat ze een echte schrijver, die het werk van de manier waarop de job echt werkt. Een succesvolle vertegenwoordiger kijkt naar het aandeel van de successen tot mislukkingen en wordt gebruikt om "Nee" het grootste deel van de tijd als slechts een deel van de baan.
 • Laat je niet falende brengen je naar beneden. Als u werden bepaald en je mislukt, probeer het opnieuw. Een man die het niet zijn hele leven gevochten, maar zal altijd worden herinnerd voor zijn vasthoudendheid en uithoudingsvermogen is Winston Churchill. Hij zei eens, "Succes is het vermogen om van de ene mislukking naar de andere zonder verlies van enthousiasme". En hij leefde op dat geloof, ondanks enorme kansen.
 • Lijsten en doel tijdschriften zijn echt nuttig zijn voor sommige mensen wanneer het niet lijkt te vaak gebeuren. Als het niet ontspoort uw denkprocessen en laat je angstig gevoel, gebruiken zoals rekwisieten om je weer te sturen weer op koers. Er is geen schande in het gebruik ervan, niemand verwacht snel en georganiseerd denken om de hele tijd gebeuren, en voor sommige mensen is het overweldigend om te verwachten dat altijd zo denken. Organiseer jezelf goed en de dingen zullen minder zwaar aan te pakken lijken wanneer je weer op je voeten.
 • Verwacht niet dat 's nachts wonderen voor te komen. Je kunt niet over een enorme tegenslag snel, maar je kunt zorgen voor jezelf, terwijl je herstellen en niet dieper duiken in wanhoop. Vergeet niet dat je bent niet de eerste om te falen, zal u niet de laatste zijn, en je zal weer terug stuiteren als je jezelf toestaat. Ja, het is een keuze te maken, dus kies om sterker terug te komen.
 • En als je ooit merkt dat je denkt self-klagelijk: "Ik wou dat ik zoveel geluk als X ', vergeet niet dat het geluk is voor kabouters. Het leven is over goed management, geen geluk.
 • Neem het niet als je het niet als iets afhankelijk van beslissingen en acties van andere mensen was. Als uw project niet werd aanvaard en was een goed project, het is nog steeds een succes. Veel mensen vrezen "falen" in situaties die zo onvoorspelbaar succes en falen niet op hen van toepassing op alle.
 • Stap terug een beetje, geef jezelf wat ademruimte. Een ding dat kussen mislukking kan helpen bij iets wat groot is om enkele kleine, eenvoudige dingen die je weet dat je zult slagen in, wat ze ook zijn doen. Gestage, langzame progressieve succes op iets anders, zoals het leren om te tekenen en niet verwacht een meesterwerk, maar gewoon om te slagen op "trekken elke dag iets" of een eenvoudige oefening regime als "dagelijkse wandeling op de meest geschikte tijd" kan helpen om de storing te vangen van een groot project.

Waarschuwingen

 • Maak het niet lijkt alsof het einde van de wereld - het is niet! Krijgen over wat er gebeurd is en ga verder met je leven. En als je kunt het niet alleen doen, hulp vinden en praat het door met een vertrouwde vriend, een familie mentor, of een therapeut. Niet lijden in stilte, zal het alleen eet je op en vergallen u.