Wkenl

Hoe om te gaan als je wilt anorexia

Anorexia nervosa wordt soms verheerlijkt in de media en modellering werelden, maar het kan een dodelijke ziekte. Als je in de verleiding om een ​​anorectische lichaam het type te verkrijgen of als u overweegt het beoefenen anorexia eten of lichaamsbeweging, volgt u de onderstaande stappen om te helpen omgaan met uw wensen.

Stappen

Hoe om te gaan als je wilt anorexia. Weet dat anorexia is een ziekte die wordt geleverd met een lichamelijke en emotionele gevaren.
Hoe om te gaan als je wilt anorexia. Weet dat anorexia is een ziekte die wordt geleverd met een lichamelijke en emotionele gevaren.

Praat met een zorgverlener

 1. 1
  Weet dat anorexia is een ziekte die wordt geleverd met een lichamelijke en emotionele gevaren. Als u wilt anorexia of als u al bent begonnen om calorie-inname aan strenge beperkingen te worden, is het essentieel dat u deze zaken met een zorgverlener te bespreken. In sommige gevallen kunnen omgaan met deze gevoelens regelmatige sessies nodig, in andere gevallen is institutionalisering nodig om overlijden of blijvende lichamelijke en geestelijke schade te voorkomen. Een verlangen naar anorexia mag niet worden gehanteerd in isolatie en kan een lange termijn inzet voor zelfbeeld opnieuw evalueren en leren gezonde eetgewoonten en lichaam verwachtingen vereisen.
 2. 2
  Bel een eetstoornis hotline. Als u geen toegang hebt tot een zorgverlener of als u liever eerst uw zorgen te bespreken via de telefoon, contact opnemen met een nationale hulplijn.
 3. 3
  Bespreek uw zorgen met een gezondheidswerker. Vraag een fysieke of vraag naar het lichaamsbeeld van uw gewicht en bespreken met een arts of nurse practitioner. Informeren over hem of haar van uw wens om anorexia en vraag om advies en hulp.
 4. 4
  Selecteer een behandelaar die is toegewijd aan het helpen u voorkomen of te verslaan anorexia. Als uw eerste poging tot het vinden van een nuttig beoefenaar mislukt, zoeken naar iemand die betrokken zullen blijven en helpen een behandelplan te ontwikkelen. In sommige gevallen kan diëtisten zijn uitstekende middelen en kan meer tijd om uw vooruitgang dan reguliere artsen te bespreken hebben. Blijf bij uw behandelplan en volgen en bespreken eventuele afwijkingen van de behandeling met uw zorgverzekeraar.
 5. 5
  Vraag naar therapeutische methoden om gedrag dat leidt tot anorexia te voorkomen. Als u al bent begonnen eetgewoonten die leiden tot anorexia, kan je vitamine en mineralen supplementen of intraveneuze voeding nodig. Bespreek begeleiding, steungroepen, lichaamsbeweging en anti-angst-strategieën, en een goede maaltijd planning met uw zorgverzekeraar.
 6. 6
  Bespreek een passend gewicht voor uw leeftijd, geslacht en lengte. Iedereen is uniek, maar uw zorgverzekeraar kan u advies voor een gezonde en realistische gewicht bereik te bieden voor iemand met uw kenmerken. Dit bereik moet een gewicht doel dat u niet persoonlijk te veranderen zijn.

Bespreek uw zorgen met anderen

 1. 1
  Hoewel een wens om een anorectische figuur te bereiken verleidelijk kan zijn om jezelf te houden, is het essentieel dat u een vertrouwde vriend of familielid te vertellen. Kijk voor iemand in uw persoonlijke kring die niet zijn of haar lichaam niet bekritiseren en volgt geen streng dieet. # Het bespreken van uw zorgen over uw zelfbeeld eigen lichaamsgewicht en met een geliefde kan helpen bij het werken in de richting van het verbeteren van uw verwachtingen voor een gezond lichaam en gewicht. Dit maakt uw slag minder te isoleren en houdt je toegewijd aan het maken van vorderingen tegen anorexia neigingen.
 2. 2
  Informeren over een goede vriend, familielid, leerkracht of begeleider van uw wens om anorexia. Soms helpt het gewoon om iemand in vertrouwen die vervolgens zal maatregelen nemen om te voorkomen dat u het nemen van actie en van aanvaarding van uw huidige lichaam type.
 3. 3
  Maak een gestructureerd plan om anorexia te voorkomen en een beter imago lichaam op te bouwen. Overwegen om kunst, journaling, yoga, meditatie, natuurfotografie, vrijwilligerswerk, of een andere dagelijkse activiteit om regelmatig te committeren aan zich minder te richten op voedsel of het verliezen van gewicht en meer goed afgerond gezondheid.
 4. 4
  Committeren aan een persoonlijke mantra over eten of gewicht dat een gezond lichaamsbeeld en een realistische verwachting voor uw maat en soort lichaam versterkt.
 5. 5
  Houd je voortgang bij en krijgen regelmatige ondersteuning of feedback. Kennis te nemen van het succes dat u te bereiken in het leren van nieuwe dingen, het uitproberen van nieuwe activiteiten, het overwinnen van je negatieve zelfbeeld, en het leren waarderen en herkennen gezond lichaam types.

Vermijd situaties die anorexia aanmoedigen

 1. 1
  Veel mensen die worden verleid om anorexia of zich bezighouden met gedragingen die leiden tot anorexia zijn omgeven door ongezonde beelden van types lichaam, eetgewoonten, en situaties die extreme dunheid bevorderen. Leren welke situaties je wilt anorexia is essentieel om te leren welke situaties te vermijden. Reorganiseren van wat je ziet en doet op een dagelijkse basis kan helpen verminderen de verleiding om anorexia en kunt u zich richten op het bereiken van een evenwichtige levensstijl, in plaats daarvan.
 2. 2
  Bezoek geen pro-anorexia websites. Hoewel het internet biedt vele steungroepen, recovery-strategieën, en begeleiding de mogelijkheden voor mensen met anorexia of anorectische neigingen, kan het ook lichaamsbeeld slechte en onrealistische verwachtingen te versterken.
 3. 3
  Op zoek gaan naar vrienden een gezond lichaamsbeeld en dieet met. In veel gevallen kan de houding ten opzichte van voedsel en het dieet gedrag van leeftijdsgenoten significant van invloed op uw eigen lichaamsbeeld en overtuigingen over eten en lichaamstype. Vinden een paar mensen die positief zelfbeeld en gezonde houding ten opzichte van voeding en gewicht en proberen te leren van hen.
 4. 4
  Committeren aan het bekijken van beelden van personen met gezonde lichaam types. Kijk niet naar tijdschriften, catalogi, of tv-shows die regelmatig portretteren ongezond lichaam types of anorexia individuen. In plaats daarvan, de plaats van dit medium met opties die een gezonde en evenwichtige levensstijl en realistisch, individuele soorten lichaam te omarmen.
 5. 5
  Erkennen dat anderen beter kunnen worden rechters van uw ideale gewicht dan jij. Uw dierbaren om je geven, en als ze uiten een zorg dat je te dun of ongezond ogende, moet je ze gelooft.
 6. 6
  Vermijd het gewicht van uzelf of het controleren van de spiegel. Frequente gewicht controles en voortdurende aandacht voor uw fysieke verschijning kan negatieve gedragspatronen te versterken dat veel anorexia individuen delen.
 7. 7
  Net zoals het vermijden van strenge calorie telt, is het belangrijk om obsessief evaluaties van je uiterlijk te vermijden en deze gewoonten te vervangen door positieve mentale reacties over je eigenwaarde en leren om de echte van je hou.

Tips

 • Leren om realistische verwachtingen te houden voor lichaamsgrootte en hoe u een gezonde, uitgebalanceerde maaltijd plan te construeren kan essentieel zijn voor het vermijden van anorexia en het omhelzen van een positieve levensstijl.

Waarschuwingen

 • Anorexia nervosa kan dodelijk zijn. Als u vaak beperken calorieën of oefenen overdreven, of als je onrealistische verwachtingen hebben voor de grootte van uw lichaam, kunt u professionele hulp nodig hebt om te gaan met deze ziekte.
 • Als je een vriend gelooft of geliefde heeft symptomen van anorexia of een andere eetstoornis, moedig hem of haar om een ​​gezondheids bezoeken professional zo snel mogelijk voor een evaluatie.