Wkenl

Hoe om te gaan lopen voor oefening

Wandelen is een basisbeweging die we dagelijks gebruiken, maar het kan discipline nodig heeft om genoeg te lopen naar voordelen voor de gezondheid te krijgen. Het is aanbevolen dat mensen nemen minstens 10.000 stappen per dag voor oefening, die gemakkelijk kan worden gemeten door een stappenteller. Lees verder voor meer tips over het starten van een wandelende regime.

Stappen

Hoe om te gaan lopen voor oefening. Zoek een goede plek om te wandelen.
Hoe om te gaan lopen voor oefening. Zoek een goede plek om te wandelen.

Voorbereiding voor uw wandelingen

 1. 1
  Zoek een goede plek om te wandelen. In het algemeen, de locaties hebben een vlak terrein, rechte weg, glad oppervlak en minimale verkeer. De handige keuze zou de buurt rond uw blok zijn, maar als de weg is te steil, bochtig of gewoon niet wat u zoekt, wilt u misschien overwegen andere gebieden rondom je stad.
  • Zorg ervoor dat u geschikt schoeisel dragen als wandelen zet een beetje druk op je voeten die pijn kan veroorzaken. Ook, zorg ervoor dat u het dragen van de juiste schoenen voor het weer.
  • Neem uw auto naar een park als het te ver om te lopen; parken zijn vaak vlak en erg rustig.
  • Sommige steden hebben fiets boulevards of wandelpaden die zijn relatief vlak en goed onderhouden. Zij ook hebben over het algemeen minder verkeer van auto's. Dit zijn goede gebieden op te halen om te wandelen ook.
  • Als u niet verleiden door de winkels, winkelcentra zijn ook goede locaties voor rond te lopen. Ze zijn plat, groot, en veel verschillende wegen waarschijnlijk bevatten, zodat je niet te vervelen.
  • Als u in de buurt een groot open water wonen, kan de kustlijn een leuke, ontspannende plek om wat frisse lucht te krijgen en aan het werk in een vroege ochtend wandeling zijn.
  • Als indoor oefening is jouw ding, gebruik dan een loopband ingesteld op een lage snelheid om te wandelen.
 2. 2
  Maak een oefening afspeellijst. Het kan helpen om zijn muziek te spelen als je je wandeling te maken, vooral als je snel verveeld van low-key activiteiten. Overweeg het luisteren naar muziek die ook geeft je geest ruimte te dwalen en na te denken over andere delen van je leven. U kunt ook luisteren naar muziek die is vrolijk dat je weet dat je motivatie zal houden uw wandeling. Wandelingen zijn een uitstekende gelegenheid om na te denken en plannen voor de toekomst, maar zorg om stressvolle onderwerpen te vermijden. Uw wandeling zou een kans om te ontspannen zeker!
 3. 3
  Stel redelijke verwachtingen voor uw vooruitgang. Als je zittend voor een lange periode van tijd zijn geweest, wil je langzamer beginnen en te streven naar kortere afstanden. Schrijf deze concrete doelstellingen die bij een schrijfblok of een kalender, zodat u zelf kunt op koers te houden en te controleren kleine successen.
  • Merk echter op dat lopen is een vrij milde oefening die zware lichamelijke inspanning vereist. Daarom, met de juiste apparatuur, zult u waarschijnlijk wel fysiek in staat van lopen voor uren. Je zal niet aan dezelfde vermoeidheid die een meer intensieve lichaamsbeweging, zoals hardlopen of gewichtheffen, kan leiden tot.
 4. 4
  Ontwikkelen van een sterke mentale houding voor "langzame maar gestage" oefening. Dit zal gemakkelijker sommige dan anderen. Te lenen van een populaire uitdrukking, het lopen is zeker een marathon, geen sprint, dus krijg je mentale uithoudingsvermogen klaar voordat u deze tocht te beginnen.
  • Verwacht niet te snel resultaat zien. Het opnemen van het lopen in uw dagelijkse schema is over het maken van gezondere keuzes op weg naar een betere levensstijl, en het is een verandering die je voor onbepaalde tijd zou moeten houden. Gebruik niet lopen als een get-fit-quick-regeling of als een snelle, eenmalige gewichtsverlies tool.
 5. 5
  Hydrateren goed voordat u begint te lopen. Zorg ervoor dat u ten minste 8-16 liter water een uur voordat u op het punt om te lopen hebben verbruikt. Drink meer water als je van plan bent om te lopen voor een langere tijd. Je wilt niet uitgedroogd raken terwijl je traint, vooral onder een hete zon.
  • Misschien vindt u het handig om een ​​metalen fles water bij je te dragen als je loopt, zodat je gehydrateerd te blijven tijdens uw tocht.
  • Sommige mensen ontwikkelen maagkrampen of ze water te drinken vlak voor of terwijl ze uitoefenen, dus wees voorzichtig van dat. Geef je lichaam de tijd om het water voor het duiken in oefening te verwerken.
  • Heeft zoveel water niet drinken, echter, dat je een badkamer nodig terwijl op een lange wandeling.

Instellen op uw wandeling

 1. 1
  Kies een gemakkelijke eerste wandeling. Zorg ervoor dat het niet uitmaakt hoe ver je krijgt van je startpunt, bent u in staat om terug te gaan daar. Lopen op een ovale baan niet meer dan een kwart mijl rond moet perfect zijn.
  • Als u comfortabel in de uitbreiding van de wandeling langs wat je in eerste instantie ingesteld voelt, go for it! Zoals bovengenoemde, wandelen is fysiek minder belastend dan de meeste activiteiten, dus wees niet bang om uw doelen te overschrijden.
 2. 2
  Stel een tijd. Wanneer u voor het eerst beginnen met lopen, beslissen hoeveel minuten je loopt. Kies een lengte van tijd dat je weet dat je kunt maken. Maak je geen zorgen over hoe kort die periode is. Blijf doorgaan tot je het bereikt. 2-5 minuten per dag is een goed begin. Die tijd zal toenemen van week tot week.
  • Besteed geen aandacht aan hoe ver je loopt. Het maakt meer dat je loopt voor een langere periode van tijd. Sneller en verder wandelingen komt met ervaring.

Het verbeteren van uw prestaties

 1. 1
  Het verhogen van uw tijd. Elke wandeling, het verhogen van uw wandeltijd van 30 seconden tot 1 minuut totdat je in staat bent om een ​​10-minuten lopen te ondersteunen. Nogmaals, wees maar niet bang als je niet meer kan gaan dan de dag ervoor. Stel het doel en houd het op en je zal het bereiken sneller dan je denkt. Na het bereiken van 10 minuten, kan uw tarief van toenemende vertragen, maar blijven proberen om uw wandeltijd verhogen met 5 minuten per week.
 2. 2
  Werken aan snelheid en moeilijkheidsgraad nadat u in staat bent om te lopen voor 45 minuten per dag. Probeer het wegrijden van het ovaal en op de straten van de stad, je zult tegenkomen heuvels en daalt, en dat de moeilijkheidsgraad van de wandeling zal toenemen.
  • Ga verder naar moeilijk terrein om mee te werken, uiteindelijk werken tot wandelen op heuvels en kliffen voor de ultieme uitdaging vinden.
 3. 3
  Bepaal uw doelgroep en maximale hartslag. U kunt ook een hartslagmeter kopen en te dragen tijdens de training voor een grotere nauwkeurigheid en precisie. Als u onder uw doelgroep hartslag (THR), moet je loopsnelheid te verhogen voor het gunstig te zijn voor je gezondheid.
  • Uw lichaam zal niet vet te verbranden, tenzij je je THR voor een langere periode te bereiken.
  • Als het gaat om het lopen, zal gewichtsverlies en aerobic gezondheid komen door volgehouden inspanning, niet door een grotere snelheid of afstand.
 4. 4
  Nadat je hebt gewerkt in een algemene routine, probeer dan dingen met interval training. Lopen een verhoogd tarief voor een tot twee minuten, dan langzaam terug naar uw normale tarief voor twee minuten. Elke dag of twee toe een interval totdat u het gewenste totale tijd, inclusief rusttijden. Naarmate je meer fysiek fit, verminderen uw rusttijden tot ze tot een minuut of minder.

Tips

 • Zwaai je armen als je loopt.
 • Wandelen is een zeer goede stress management techniek naast het feit dat een goede oefening. Als u de praktijk actief buikademhaling tijdens elke stap wordt u nog meer profiteren.
 • Probeer het gebruik van een iPod of andere MP3-speler aan entertainment toe te voegen aan de wandeling. Boeken op de band maken de wandeling gaan sneller en wilt u misschien meer lopen. Als u dit doet, echter extra voorzichtig zijn om uit te kijken voor auto's als je op een straat lopen, omdat je misschien niet in staat zijn om naderende voertuigen te horen over uw audio-apparaat.
 • Draag comfortabele kleding en stevige, ondersteunende sportschoenen.
 • Wandelen kan krampen veroorzaken. Als een kramp optreedt, plaats je handen op je hoofd en beginnen ademen door je neus en uit je mond in een langzaam gestaag tempo. Zorg ervoor dat u een fles water mee te nemen.
 • Lopen met een goede houding. Staan volledig recht, zet je schouders naar achteren en neem grote stappen.
 • Als je rijdt, uw auto een blok of twee verwijderd van waar je woont, op die manier je moet lopen om er te geraken.
 • In het begin is het niet nodig om op te warmen, maar als je eenmaal echt beginnen om stress op je benen, moet u deelnemen aan een aantal licht rekken.
 • Leer hoe je lopen racen. Het verbrandt meer calorieën, werkt meer spieren en heeft een betere cardiovasculaire voordelen.
 • Je zou manieren om te integreren wandelen in je dagelijkse routine als je de tijd om te gaan wandelen in het belang van het niet kunnen vinden vinden: neem de trap in plaats van de roltrap of de lift, lopen naar de winkels als ze in de buurt; als je een vriend die niet te ver weg wonen te bezoeken, laat de auto thuis. Het is verrassend hoeveel verschil het kan maken als je regelmatig klim een ​​paar trappen en neem regelmatig korte wandelingen.
 • Veel mensen herkennen het plaatselijke winkelcentrum als een uitstekende plek om te wandelen voor oefening - een veilige, leuke en klimaatbeheersing.
 • Wanneer u in staat bent om te komen, en te blijven, op uw doelgroep hartslag, zal u wilt om af te koelen een beetje aan het einde van uw wandeling. Als u in staat om te verblijven in het streefcijfer voor 20 minuten of zo geweest zijn, besteden ongeveer 5 minuten aan het einde van de wandeling proberen om uw hartslag terug naar waar het was pre-wandeling brengen. Vertragen uw tempo naar beneden en het doen van wat meer licht rekken kunt dit doen. Stop niet met het lopen te vertragen uw hartslag op een koele beneden. Het verslaat het doel van een cooling-down.
 • Als je kunt leven in een centrum waar wandelen is een standaard activiteit en je nauwelijks een auto nodig hebt, dan kunt u vinden u hoeft niet eens na te denken over bewust kiezen van wandelen als een oefening, zoals u zult het gewoon doen natuurlijk.

Waarschuwingen

 • Hoewel het gebruik van een mp3-speler of radio uw wandeling interessanter kan maken, maar maakt het ook moeilijk om dingen te horen om je heen, met inbegrip van mogelijke gevaren zoals tegenliggers, would-be aanvallers en dieren. Als u wilt luisteren naar muziek of boeken terwijl je loopt, houdt het volume matigen en zich bewust zijn van je omgeving.
 • Als u tijdens het wandelen en kortademig, vertragen of stoppen. Vraag om hulp als je het nodig hebt.
 • Dragen witte kleding en reflecterende stoffen als je gaat lopen 's nachts. Ga er niet vanuit dat de bestuurders zijn aandacht, of dat ze u kunnen zien in het donker.
 • Wees voorbereid op uw wandeling. Neem water met u. Neem ook eens langs een fluitje in het geval je in de problemen met honden of onsmakelijke mensen. Het dragen van een mobiele telefoon is ook een goed idee.
 • Alvorens dit of een ander trainingsprogramma, moet u contact op met uw arts, vooral als u niet lichamelijk actief zijn in meer dan 6 maanden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een fles water
 • Een mobiele telefoon voor noodgevallen
 • Een fluitje om hulp te roepen moet je in de problemen van de criminele aard
 • Een hoed en zonnecrème op zonnige dagen
 • Een mp3-of cd-speler, zodat u kunt luisteren naar muziek tijdens het lopen
 • Een kleine, clip-on zaklamp of knipperende armband, met name wanneer er geen goede stoep of waar fietsers gebruik maken van de stoep en mag je niet zien in het donker