Wkenl

Hoe om te gaan met boktanden

Bent u een kind dat te maken heeft met boktanden? Ben je moe van kinderen vernederend u voor? Wilt u stoppen met het verhuren van uw tanden te krijgen in de manier van je te doen wat je echt graag doet? Als u wilt dat een van deze dingen, vergeet niet dat je niet alleen bent. Lees verder om een ​​aantal manieren om je tanden te stoppen van het nemen van controle over je leven te vinden.

Stappen

Hoe om te gaan met boktanden. Probeer om uw tanden vast.
Hoe om te gaan met boktanden. Probeer om uw tanden vast.
 1. 1
  Probeer om uw tanden vast. Indien dit onmogelijk is wegens of andere redenen, lees dan verder.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u uw tanden schoon en wit te houden. U kunt dit doen door borstelen, en gebruik mondwater minstens twee keer per dag, of na het eten. Als u wilt proberen om je tanden witter te krijgen, hetzij professioneel, of met een thuis whitening kit.
 3. 3
  Als je een meisje probeert een andere functie te selecteren om de aandacht af te brengen van uw tanden. Probeer mascara en / of uw prachtige ogen uit te brengen, of blozen om te spelen op uw fantastische jukbeenderen.
 4. 4
  Heeft geen slijtage felrode proberen vast te houden aan lichtere roze.
 5. 5
  Probeer om met je mond dicht, of gewoon lachen als je normaal zou doen als je lachen om grap van een vriend. Iedereen heeft gebreken dus waarom zou je schelen als je tanden zijn een beetje messed up?
 6. 6
  Beseffen ook dat er mensen zijn voor iedereen en, ja, zelfs degenen die denken boktanden zijn sexy, om whit: de website voor dit http://groups.yahoo.com/group/buckteethlovers/. Als zodanig, zijn trots op wie je bent is nuttig en een gelukkig, positieve manier van leven je leven.

Tips

 • Richten op andere dingen te maken voor je gezicht onvolmaaktheid. Houdt, ben een trouwe vriend. Veel lachen! Het is ok! Als je aan het lachen en genoeg (gewoon voorzichtig zijn niet te over-vanwege het), zullen de mensen daadwerkelijk te wennen aan je tanden en gaan kijken naar andere dingen die stok uit, zoals je fonkelende ogen als je lacht! Na een tijdje zullen de mensen wennen aan je tanden en automatisch te zien langs het als ze je zien.:) Wees blij! Veel lachen! Wees een goede vriend! De meeste mensen die "onvolkomenheden" hebben zijn erg aardige mensen! Probeer een van hen! (Mensen zeggen dat ik ben;)) =
 • Hebben regelmatig tandarts afspraken, ten minste tweemaal per jaar.
 • Laat niet je tanden te krijgen in de manier van dingen die je liefde.
 • Als mensen niet zoals jij, omdat je tanden, ze zijn niet je echte vrienden.
 • Als mensen je pesten omdat je tanden, probeer ze te negeren en het zal waarschijnlijk verdwijnen. Indien niet opstaan ​​om hen, zijn ze hoogstwaarschijnlijk gewoon een onzekere persoon aan de binnenkant, gedraagt ​​zich als een stoere jongen / meisje op de buiten.
 • Als je kijkt in de spiegel, je enkel uit elk deel van je gezicht, en waarschijnlijk concentreren en klagen over de nadelen! Vergeet niet dat wat andere mensen zien is eigenlijk alleen maar de basis dingen over je gezicht. Dus maak je geen zorgen!
 • Je bent je ergste criticus. U denkt misschien dat je tanden zien er echt slecht, maar in werkelijkheid zijn ze waarschijnlijk niet doen!
 • Eigenlijk lachen om je foto's, je ziet er natuurlijker dan kiezen om het te verdoezelen.

Waarschuwingen

 • Als u besluit om uw tanden witter te maken thuis wees voorzichtig en precies volgen de instructies. Als je een kind, zorg ervoor dat je toestemming van een ouder te krijgen, en het zou waarschijnlijk een goed idee om toezicht van een volwassene te hebben.
 • Nogmaals, als je een meisje bent die van plan is om te dragen make-up, en zijn jonge vraag toestemming van een ouder voordat je het uit te proberen.