Wkenl

Hoe om te gaan met ernstige klinische depressie

Klinische depressie is een ernstige medische aandoening. Het is niet een geval van "de blues", het is niet alleen maar verdrietig soms. Klinische depressie is de onzichtbare last van verdriet dat nooit weggaat voor degenen die dragen. Soms is het reageren op de behandeling, en soms is het gewoon iets dat nooit zal worden opgelost, en moeten worden geaccepteerd.

Dit artikel is een startpunt voor informatie over hulpmiddelen, helpers, medicijnen, en iets anders dat kan helpen vinden.

Stappen

Hoe om te gaan met ernstige klinische depressie. Maar nu is er de oorlog.
Hoe om te gaan met ernstige klinische depressie. Maar nu is er de oorlog.
 1. 1
  Ken uw vijand. Een goede plek om te beginnen in een zoektocht om een ​​probleem op te lossen is het internet. Er zijn een ongelooflijke hoeveelheid middelen zweven rond het internet, en hoe meer je kunt leren over depressie zal, op een bepaalde manier, helpen. Kennis is macht, en weten wat is het maken van je leven tot een hel is het halve werk.
 2. 2
  Maar nu is er de oorlog. Zoals iedereen die getroffen zijn door klinische depressie kent, kan het een levenslange beproeving zijn. Accepteer dat je strijd met depressie een levenslange taak zou kunnen zijn; dit te doen eerder, eerder dan later, kan besparen u wat extra frustratie als u vindt dat uw depressie is resistent zijn tegen behandeling.
 3. 3
  Kijk eens rond je biologische familie. Zijn er nog andere depressieve mensen? Bekijk ze en zien wat ze doen, dat lijkt te werken. Dit is vooral belangrijk als iemand in uw familie lijdt ook onder verslaving of alcoholisme, omdat Depressieve mensen zijn statistisch meer kans op deze problemen. Als je er geen aanwijzingen van je familie kan vinden, kan het tijd zijn om de therapie te zoeken.
 4. 4
  Interview therapeuten. Als u ervoor kiest om de hulp van een therapeut te roepen, moet u er een die is gekwalificeerd om te werken met depressieve mensen, en die krijg je, samen met selecteren. De juiste therapeut kan niet al je problemen oplossen direct, maar ze kunnen u helpen leren om jezelf te helpen, medicijnen voorschrijven, en bieden ondersteuning door moeilijke tijden. Een goede therapeut is hun gewicht waard in vrede-of-mind en goud.
 5. 5
  Zodra u weet dat uw therapeut te bespreken medicatie. Zoek uit of de therapeut denkt dat medicatie zou je helpen. Vraag naar de namen van psychiaters dat de therapeut weet behulpzaam om mensen met jouw soort van de geschiedenis zijn geweest. Als de therapeut zegt dat alles wat je nodig hebt is vitamines, vraag hen waarom. Als ze geen reden om te geloven dat je bent ernstig tekort aan hulp vitaminen, of kan je niet voorzien van een redelijke verklaring, vinden van een nieuwe therapeut. Als u een therapeut die bij je past, blijven gaan zolang het werkt voor jou. Zoek uit of u kunt bellen tussen bezoeken als er iets onverwachts gebeurt. "Ja" is het juiste antwoord op deze vraag.
 6. 6
  Interview de voorgestelde psychiaters. Accepteer dat alle psychiaters niet gelijk zijn gemaakt. Vraag uw psychiater over wat voor soort behandelingen hij vaak stelt voor om de mensen in uw situatie. Vragen of de psychiater gebruikt dezelfde medicijnen op iedereen. Als het antwoord ja is, vindt een andere psychiater. Wees nieuwsgierig naar welke medicijnen ze gebruiken, of ze meer dan een medicijn, en hoe zij beslissen over aanpassing van de dosering zal voorschrijven. Als er iets niet afdoende kan worden aan u uitgelegd, vindt een andere psychiater.
 7. 7
  Vinden of vragen voor verwijzingen naar therapie groepen. Als therapie groepen zijn iets wat je nog niet klaar voor, of gewoon niet jouw ding, tenminste vinden (of maken als je moet) een goede vriend om u te helpen.
 8. 8
  Beter nog, maak een paar vrienden. Als je jezelf scheurt een nieuw uit te reiken en zijn sociale, doen. Het zal de moeite waard op de lange termijn. Als je echt depressief, soms vrienden zijn de enige mensen die u kunt besparen.
 9. 9
  Als je verliest de wil om te leven voor jezelf te leven voor anderen, vooral je vrienden. Vrienden zijn vooral belangrijk als uw gezin is niet ondersteunend. Als je het gevoel nog erger dan normaal, het hebben van een vriend om te luisteren en u te ondersteunen, zelfs door alleen maar te zijn, kan je leven redden.
 10. 10
  Als je ooit het gevoel echt suïcidaal en niet vertrouwen op je impulscontrole, voel je vrij om een meldpunt, bel 9-1-1, of gewoon jezelf presenteren naar de dichtstbijzijnde spoedafdeling met een uitleg over hoe je je voelt bellen.
 11. 11
  Soms, klinische depressie is bestand tegen welke behandeling u gooien in. Als echt niets werkt, dan is soms de enige logische keuze is om te accepteren dat je zal moeten kampen met deze aandoening voor de rest van je leven en het beste van te maken.
 12. 12
  Als er niets geneest uw depressie, het beste wat je kunt doen is proberen uit te vinden wat verzacht het een beetje, en gaan met die. Als je moet egoïstisch te zijn elke keer in een tijdje te houden van zinken elke lager, egoïstisch zijn. Doen wat de pijn voor een beetje verlicht (uitoefenen, haalt u al uw elektronica, schrijven vernietigende brieven aan de wereld, eet chocolade, darten met een foto van je baas), zolang het niet uiteindelijk het maken van uw depressie erger als een gevolg.

Tips

 • Wees niet bang om een ​​vriend of familielid om hulp te vragen bij een van de stappen. Soms is het moeilijk om te beginnen wanneer je depressief bent en er is geen schande in het hebben van een vriend krijgt de bal aan het rollen.
 • Zelfs als u al geneesmiddelen op recept - denk niet dat pillen al het werk voor u zal doen. Er zijn vele andere methoden om depressie te bestrijden die het proberen waard zijn.
 • Bij sommige vrouwen kan een depressie worden veroorzaakt (of verergerd) door lage hormoonspiegels, meestal. Progesteron helpt om levels uit te laten vallen te laag, en lage serotonine kan leiden tot depressie. Artsen kunnen testen voor lage progesteron en voorschrijven (hoewel veel artsen zijn zich niet bewust van het verband met depressie), maar er zijn verschillende studies die aanvullende oestrogenen en progesteron met een verhoogd risico op bepaalde vormen van kanker en andere ernstige bijwerkingen, deze producten zijn mag niet gebruikt worden zonder het bespreken van de risico's en voordelen met uw arts. Aanwijzingen dat een depressie kan zijn progesteron gerelateerd zijn: symptomen erger worden in de twee weken vóór de menstruatie, tijdens de perimenopauze / menopauze of na de bevalling. Angst-depressie wordt het meest gezien, soms gepaard gaande met ernstige stemmingswisselingen en slapeloosheid; sommige vrouwen kunnen meer hoofdpijn / migraine te krijgen.

Waarschuwingen

 • Als u besluit om medicijnen te gebruiken als een manier om uw depressie te helpen, zullen verschillende geneesmiddelen die u anders beïnvloeden. Sommigen kunnen een depressie verergeren, als dit gebeurt direct contact op met uw arts of therapeut.
 • NOOIT stoppen van een medicijn cold turkey. Dit zal ontwenningsverschijnselen (schudden, warme en koude flitsen, etc) en zal depressie verergeren. Zelfs als de arts of apotheker vertelt u dat antidepressiva niet verslavend is, mogen alle anti-depressiva staken syndroom veroorzaken. Stopzetting syndroom kunnen ernstig zijn en slopende, zodat alleen uw recept of afbouwen van een geneesmiddel te wijzigen onder de zorg van een psychiater.
 • Depressie veroorzaakt door een chemische onbalans kan erfelijk zijn. Als je kinderen hebt, moet u een oogje op hen en let op tekenen van vroege depressie. Als ze blijven verslechteren na verloop van tijd, confronteren hen en vertel hen uw verhaal. Mijn moeder heeft mijn leven gered door dit te doen.