Wkenl

Hoe om te gaan met het hebben niemand om op te kijken

Als mensen op zoek zijn naar een rolmodel en voelen dat ze iemand rond niet kunnen zien, voelen ze zich verloren en eenzaam, vooral in moeilijke tijden en elke nieuwskrantekop bespreekt zoveelste gevallen rolmodel.

De complicatie, zo niet het belangrijkste probleem, is dat door het zoeken naar een rolmodel, we in feite onszelf blootstellen aan een grotere onzekerheid en problemen. Zelfstandiger te laten groeien door jezelf en gelukkiger zijn met hoe je bent nu wel is uiteindelijk de grotere doel.

Gelukkig zijn er manieren om er een beetje dieper, zowel voor mensen die je inspireren, maar ook hoe om uit te vinden hoe u uw eigen rolmodel kunnen zijn en kan een bron van inspiratie om jezelf en anderen te zijn.

Stappen

Hoe om te gaan met het hebben niemand om op te kijken. Identificeer waarom je voelt dat je iemand om naar op te kijken moet.
Hoe om te gaan met het hebben niemand om op te kijken. Identificeer waarom je voelt dat je iemand om naar op te kijken moet.
 1. 1
  Kijk in jezelf. Deze eerste stap is meestal het moeilijkst. Het is niet gemakkelijk en het kan veel werk te nemen om te kunnen je innerlijke zelf onder ogen zonder bang. Vaak doen eindigt confronteren je met hetzelfde gevoel van eenzaamheid, minderwaardigheid, wanhoop of welke andere negatieve emotie je probeert om te gaan met. Het doel van het spel is om je zelfvoorziening groeien door jezelf leren kennen, maar het grotere doel is om niet alleen zien wat er achter de motivatie die rijdt u naar iemand om naar op te kijken moet, maar om te beseffen dat het dezelfde persoon - je - wie deze barrière opgemaakt in de eerste plaats. Als je eenmaal begint om vooruitgang te maken op zelfontdekking, de zoektocht naar een rolmodel minder essentieel om uw geluk, als je je voelt veiliger en minder verloren in je eigen geest.
  Er zijn veel sociale druk om omhoog te kijken naar andere mensen, vaak in de media, maar ook via onze onderwijssystemen en via werkplekken. Een deel van deze is over het onderwijzen van ons van geweldige mensen om te leren, zodat we kunnen voorkomen dat dezelfde fouten maken, terwijl een deel van het is gewoon een beroep op de menselijke voorkeur voor het opzoeken van een aantal mensen gewoon omdat ze dingen die we zouden willen doen hebben gedaan ook. Echter, de wens om in de voetsporen van anderen is niet hetzelfde als het gevoel hulpeloos zonder hun begeleiding en input. Soms is de realiteit is dat je een pionier en er zal niet echt iemand voor je!
 2. 2
  Identificeer waarom je voelt dat je iemand om naar op te kijken moet. In veel gevallen hoeft de mens niet van om alleen te zijn met zichzelf en zal zoeken naar manieren om zichzelf af te leiden van deze intense eenzaamheid. Deze afkeer van om alleen te zijn met onszelf kunnen zijn voor een reeks van verschillende redenen, en je kan wel of niet eens weten waar je eigen afkeer van wordt overgelaten aan uw eigen apparaten en gedachten ontstaan ​​uit. Maar door het verkennen van uw afkeer van eenzaamheid, begin je aan een goed beeld van de bron te krijgen. Sommige dingen te overwegen en vragen om te vragen over de reden waarom u vindt dat u een rolmodel nodig hebben, of het gevoel dat er niemand is om te kijken naar onder andere:
  • Op een bepaald moment in het leven zal iedereen zich niet in staat om de dingen die ze willen doen. Dit kan zijn functioneel in dat ze het gevoel dat ze niet beschikken over de ervaring of vaardigheden, maar ook emotioneel, zoals een gevoel van lage vertrouwen in hun capaciteiten. In de meeste gevallen is het een voorbijgaand gevoel, maar het kan diep zoveel gevallen toeslaan bestaan ​​waarin mensen het gevoel dat ze hebben geen vaardigheden en dus ook geen betekenis in het leven. Als we jong zijn en geprobeerd iets te doen maar slaagde er niet of had bekritiseerd door anderen en dus niet blijven proberen, de geest versterkt zich vaak met het idee dat anderen het kunnen doen, maar dat kunnen we niet. Daarom is het cliche "oefening baart kunst" biedt een goede oplossing als door het beoefenen van onze vaardigheden die we kunnen groeien in onze mogelijkheden.
  • Misschien voel je dis-betoverde of zijn verstoord door de acties van andere mensen vroeger en nu en kijk voor iemand anders te emuleren. Het is niet zeldzaam dat mensen van de ene generatie wordt gestoord door de pure minachting (of tegengesteld de conservatieve aard) van de andere, of zelfs hun eigen generatie en vervolgens op zoek naar rolmodellen die niet zoals alle anderen.
  • Daarnaast hebben we allemaal ervaren twee extreme vormen van zelfmateloosheid in anderen die in ons allen aanwezig is. Ten eerste, manipulatieve of uitbuitende mensen, en de tweede is degenen die genieten geobsedeerd over het egocentrisme van anderen en praten over hen en hun psychologie, met behulp van sleutelwoorden zoals emotionele vampiers, co-afhankelijke, deurmat syndroom en ga zo maar door. Het is niet onlogisch om te proberen om deze soorten te vermijden en vind iemand anders die humaan is en niet verslaafd aan de belangrijkste woorden en classificeren van anderen in dezelfde ego-gerichte manier.
  • Ben je bang voor uzelf of een gebeurtenis in uw leven? Vast te zitten in het verleden als gevolg van iets wat je deed of iets dat je is overkomen kan een hel zijn en het is soms verleidelijk om te denken dat er een verlosser die er zijn die je kunt trekken terug in het heden. Veel mensen vinden dat zonder anderen, zij het voor bedrijf, inspiratie of ondersteuning, dat ze niet goed kan functioneren in gewone gevallen. Er kunnen vele redenen voor het gevoel op deze manier, uit verlegenheid naar sociale fobieën en taboes, maar in de meeste gevallen, de oplossing ligt binnen (zij het met enige harde geestelijk werk), niet van anderen. Er zijn ook gevallen dat mensen angst voelen het moment dat ze alleen zijn. Dit kan zijn oorsprong in een slechte ervaringen uit het verleden hebben, maar ook dat deel van de geest is niet comfortabel met het alleen zijn.
  • Misschien heb je nog steeds het gevoel de wens om dromen werkelijkheid, die we allemaal rijk, gelukkig en succesvol kan zijn. Bijna alle van ons als we jong zijn droom van het veranderen van de wereld, op avontuur gaan of het redden van de wereld, rijk, machtig of beroemd, het vinden van onze ware liefde, of het maken van een verschil of bijdrage op een wereldwijde schaal. Terwijl aan de ene kant het verlangen om te leven de droom kan inspirerend, betekenisvol en succesvol te zijn, is de kans groot overweldigend slank toen we onze dromen te hoog. We kijken vaak naar rolmodellen om een ​​gids of mentor te zijn, of te leveren die magische ingrediënt of geheime methode voor ons om te kunnen slagen slaan.
  • Misschien heb je het gevoel dat het leven is zo vol van uitdagingen die met de vooruitgang van de wereld moet er een sociale diensten gids of mentor programma over hoe deze problemen geconfronteerd en hoe u taken met succes te doen. Soms zelfs te weten voor onszelf als we zijn bezig met een goede baan, zij het in werk, opvoeding, scholing of een van onze activiteiten. Bijna alle mensen op een gegeven moment het gevoel dat alles wat ze nodig hebben is te horen ze heeft een goede baan of doen het goed, of te geven goed advies op de juiste tijd en voelen zich gefrustreerd of achtergelaten wanneer er geen leidende hand of beschermengel in ons leven.
  • Misschien heb je ook een gevoel van wanhoop of wanhoop in de werelden aanhoudende druk hebben gevoeld. Advertenties voortdurend mensen te vertellen dat ze zijn slechts een succesvol persoon als ze dit of dat hebben gekocht, politieke druk om op deze manier stemmen of die, peer pressure om dit te doen of te geven dat, familie druk om een ​​goede baan en een partner, of een persoonlijke krijgen druk te meten met iemand anders. Deze zelfde druk zijn eigenlijk al generaties lang, nog steeds ons te vertellen dezelfde dingen. Wij zijn eigenlijk maar onafhankelijk als we hebben geleerd om het verschil en de waarde van goed advies en goede mensen herkennen om ons te helpen groeien binnen.
 3. 3
  Bouw je zelfvertrouwen. Niet houden van om alleen te zijn is een coping mechanisme waarmee je andere onderliggende problemen, zoals een laag gevoel van eigenwaarde of een gebrek aan vertrouwen in je eigen capaciteiten en vaardigheden te voorkomen. Hoewel niet alle stations om een ​​rolmodel te zoeken zal dit hebben op hun hart, de meerderheid waarschijnlijk doen en als alles van je leven zal worden beïnvloed door een laag zelfvertrouwen, je bent het aan jezelf om je vertrouwen te verbeteren. Het is belangrijk om manieren om een ​​bron van inspiratie zijn om jezelf te vinden, zodat je niet blijven hopen tevergeefs naar iemand anders om je leven te herstellen en de uitdagingen weg te werken - je kunt dit zelf doen, en geen hulp wil gewoon zijn een extra voordeel, geen noodzaak. Bijgevolg kunnen de volgende suggesties in de volgende paar stappen helpen zowel u inspiratie vinden zowel in jezelf en van anderen.
 4. 4
  Meedoen. Ga en doe hobby groepen, andere sociale groepen of vrijwilliger samenlevingen. Soms zijn er geen rolmodellen, omdat ze gewoon niet waar u op zoek bent en soms door een deel, kunt u een rolmodel voor anderen. Hoewel het waar is dat de blinde niet kan leiden de blinden, we zijn allemaal op verschillende niveaus van ervaring en inzicht, zodat we kunnen bronnen van hulp aan anderen, die uiteindelijk kunnen helpen onze eigen zaak als we verminderen of laten gaan van onze zelf- georiënteerde focus.
  Denk aan de manieren waarop je dingen kunt doen voor andere mensen om iedereen te helpen een beter leven. Mensen die je kent die opgezadeld onder het gewicht van hun eigen problemen kunnen zijn inspirerende mensen, maar je zou gewoon niet weten op eerste optredens, omdat we de neiging om te veronderstellen dat als iemand lijdt persoonlijke problemen, dan zijn ze waarschijnlijk niet een bron van constructieve antwoorden. Dit is kortzichtig, want het echte probleem met persoonlijke uitdagingen is dat we vaak in staat om nog uit te reiken naar anderen, terwijl niet bereiken in onszelf - het ontwikkelen van de vaardigheid uninvolved met onze eigen problemen, om ze duidelijk te zien te blijven, is het erg moeilijk.
  Als vrijwilliger, zie je dingen die ze doen niet, op hun beurt, kunnen ze heel goed zien uw problemen duidelijker en helpen duidelijk het pad voor u te verbeteren! Hoewel het belangrijk is om te herkennen en te voorkomen dat op de problemen die je niet kan oplossen, zijn er vele kleine manieren waarop u kunt helpen iemand anders, zoals het helpen om het huis, tuin of kantoor, hen te helpen met het winkelen of het geven van hen training in iets wat je 're goed in, zoals taal, computervaardigheden (etc). In het geven, je wal uw eigen vertrouwen en ziet meer voldoening kanten van jezelf die niet zijn ontstaan ​​voor een lange tijd.
 5. 5
  Hier krijg je een huisdier voor uw huis. Hoewel het niet een wondermiddel, kunnen honden en katten die je liefde zo veel als je van ze houdt en terwijl dieren menselijke verbinding niet zal vervangen, ze bieden wel aspecten die menselijke verbinding niet - zoals dieren niet te oordelen of te bekritiseren u, of klagen.
  Er is een breed scala van keuze of huisdieren of gezelschapsdieren op basis van uw levensstijl en werk of school verplichtingen te selecteren. Bijvoorbeeld, katten en honden zijn relatief eenvoudig huisdieren, terwijl andere dieren zoals reptielen, knaagdieren en vogels veel meer gespecialiseerde zorg en aandacht, die op zichzelf kan worden zeer bevredigend voor u. Als je een huisdier niet kan houden, maar wil graag nauw contact met dieren te ervaren, beschouwen het verzorgen dieren, zoals het hebben van een vogel feeder voor inheemse vogels of helpen bij een dierenasiel (vrijwilligerswerk en verzorging van dieren all-in-one).
  Dieren een goede start voor mensen met een laag zelfvertrouwen, alsmede degenen die worstelen om te communiceren met mensen (die uit kunnen voortvloeien uit een verlangen los van andere mensen te zijn) zijn. Uiteindelijk is het voordeel van het hebben van dieren of een mens "significante andere", is dat we ons richten minder op onszelf en delen die zich richten op anderen en kan zo goed toenemen zijn.
  • Wees op uw hoede van het gebruik van elektronische of niet-levende huisdieren, zoals die worden aangeboden in vele apps en online games - deze zijn niet helemaal echt genoeg en ze niet echt terug te geven anders dan dat het een tijdelijke afleiding voordelen. Het probleem is, afleiding dienen als vermijding, potentieel waardoor je niet om te werken aan het verbeteren van uw eigen ontwikkeling.
 6. 6
  Denk na over veel van de dingen of de creaties die je bewondert. Als alternatief, rekening houden met de dingen die je weinig over weten, maar mag graag meer leren. Het kan kunst, muziek, wetenschap, zijn meditatie of andere inzicht gerichte programma's, drama en theater, poëzie, tuinieren, gezondheid, fitness en sport, etc. Er is een breed scala van onderzoek en hobby groepen, evenals cursussen lopen door verschillende scholen dat uw bereik kunnen uitbreiden. Ironisch genoeg, onwetendheid niet, noch heeft zij ooit echt, leiden tot zaligheid.
  Intellectuele bekwaamheid aan de andere kant brengt ons slechts tot dusver. Het echte voordeel van het leren meer in het algemeen ligt in het midden van het opbouwen van vertrouwen en wijsheid door meer kennis, zelfrijdende inzicht en verbeteren van onze ervaring. Kennis helpt ons om ons leven te vereenvoudigen en te ontwarren de vervelende kleine problemen die we allemaal ervaren. Als je eenmaal begint te kijken naar historische figuren, zijn ze recent of oud, vind je ook zij lijden veel van dezelfde problemen die we vandaag de dag en veel van hun verhalen kunnen inspiratie bieden als we het gevoel dat we zijn zonder een rolmodel te ervaren.
  Dit is een geweldig excuus om jezelf onder te dompelen in de biografieën van de mensen in gebieden die je interesseren. Leest biografieën kan je leren veel over hoe andere mensen hebben behandeld negatieve ervaringen en de uitdagingen van het leven. En wat is er veel over biografieën die een "wratten-en-all"-benadering is dat ze laten zien dat niemand perfect is en dat zelfs in die mensen die je bewondert zullen er aspecten van hen dat je niet te bewonderen, gewoon omdat we nemen zijn veelzijdige, complexe en steeds groeiende wezens. Het is goed om te begrijpen dat er geen rolmodel je ooit zou kunnen voorzien van alle comfort, ervaring of antwoorden die je zoekt - alleen jij kunt dat doen.
 7. 7
  Balans van uw emoties en welzijn. Wanneer je begint te kijken binnen, zal je beginnen om te kunnen je emoties zien zoals ze komen en gaan. De behoefte aan een rolmodel is maar een van deze zelfde gevoelens die komt en gaat, zodat u het gevoel te pakken wanneer deze zich voordoet. Het andere voordeel is het zien van de oorzaak van dat gevoel, dat is een verlangen naar dingen anders dan ze zijn te zijn.
  Het is een vaardigheid te laten gaan van gedachten en gevoelens, maar als de andere kant van verdriet is geluk, het tegenovergestelde van verlangen is vrijgevigheid. Net als in een wiskundige formule, wanneer u een positieve toe te voegen aan een negatieve ze in balans kunnen brengen of te annuleren zich uit. Het is een moeilijke vaardigheid te ontwikkelen om dit evenwicht actief te zoeken als het schoolt de geest om meer tools te gebruiken wanneer ongelukkig of ontevreden aanwezig is en geeft je meer zelfsturing. Bedrieglijk vaak, als we ongelukkig zijn we wilden zijn ongelukkig en het is deze subtiele verlangen dat evenwichtig moet zijn om goed te verbeteren zijn. Enkele voorbeelden te overwegen zijn:
  • Wees optimistisch wanneer je cynisch gevoel. (Een waarschuwing:. Niet mogelijk om deze te blinde hoop zijn - wees realistisch, zelfs terwijl het achtervolgen van je dromen)
  • Praktijk (of denken gedachten gerelateerd aan) waardering voor alles wat je hebt bereikt, voor wat je hebt en voor de mensen die al in je leven wanneer je voelt dat je niet succesvol bent.
  • Oefen goodwill als je boos op anderen, of jezelf.
  • Oefen mededogen wanneer je je verpletterd onder een last.
  • Wees creatief bij het dingen lijken saai. Dit kan zijn om uw huis te versieren, poëzie schrijven of een verhaal, een maaltijd koken, verzamelen wat bloemen uit de tuin, verf of gelijkspel (etc).
  • Bedenk dat we groeien door toonaangevende en we groeien door te leren van anderen, dus een wijs persoon groeit door zowel leiden en volgen. Als we een eenzijdige, op zoek naar alleen een leider te zijn of slechts een volgeling te zijn, kunnen we ons beperken van grote creativiteit en ervaringen.
  • Overweeg mindfulness en misschien zelfs mediteren. Een bewust benadering van het leven is aangetoond in wetenschappelijke studies en door de eeuwen heen om uw welzijn en gevoel van plaats in de wereld te verbeteren.
  • Overwegen om uw momenten van stilte en eenzaamheid in kansen om een ​​innerlijk leven te ontwikkelen, door gebed, reflectie en zelf-studie van mystieke literatuur. Reik uit naar mystieke tradities van verschillende religies. Openstellen voor innerlijke leiding.
 8. 8
  Stel jezelf doelen. Doelen stellen is een zeer nuttig instrument en de activiteit die zin en betekenis geeft. Je doelen kunnen sterk variëren van gewichtsverlies, het leren hoe om te skiën of te koken, besparen van geld voor een project of het maken van iets, zoals een geschenk of het starten van een ander creatief project. Doelen stellen is best gedaan door jezelf te beginnen, voordat u samenwerken met anderen, als je nodig hebt om ervaring en flexibiliteit met deadlines en strategieën te krijgen. Doet projecten en het maken van doelen in samenwerking met andere mensen (zoals het gaan voor een run in de ochtend, doen sommige bestrating of tuin werken, enz.), betekent dat je moet vertrouwen op anderen om hun deel van de afspraak te houden - en ze zal niet altijd.
  Heeft u altijd al het gevoel dat je geen rolmodel om op te kijken omdat je niet kon vertrouwen op anderen gehad, is het het beste om alleen te oefenen en dan samenwerken met mensen die hen de kans om te delen en in te zetten voor hetzelfde doel te geven. Dit helpt zowel mensen te vertrouwen, vaardigheden, zelfvertrouwen en ervaring op te doen.
 9. 9
  Nu op vakantie gaat of het nu lokaal, binnen uw staat of provincie, of verder weg, inclusief de overzeese. Het kan helpen om je geest te nemen uit een depressieve lus, aansporen veranderen, evenals het aanbieden van wat tijd voor reflectie. Als je terugkomt, kunt u een schoon vegen van de oude routines en ervaringen die worden gebruikt om je eenzaam te voelen te maken, maar dat kun je nu gebruiken als een test om te overwinnen.
  Zorg in evenwicht, evenals de keerzijde aan overmatige reizen is duidelijk wanneer het wordt een zoektocht naar iets als een manier om ofwel te voorkomen van het probleem of om een ​​magische oplossing te vinden - als er een oude, mystieke of magische oplossing, zouden we allemaal weten, hebben gebruikt voor onszelf. Te vaak je ontmoet bereisde mensen die lijken blase en verveeld met de wereld, u informeert terloops dat zijn wonderen lijken zo alledaags. Daarom wijselijk reizen en weerspiegelen vaak, en weet wanneer om thuis te komen.
 10. 10
  Wees selectief over wat je kiest om te laten in je leven. Niet te veel celebrity magazines of blogs niet lezen en uitschakelen van de TV als er niets anders dan een oppervlakkige toon. Deze bronnen van 'infotainment' niet veel rolmodellen bevatten helemaal en als fictieve, kan ondiep reflecties van andere mensen, of zijn realistisch genoeg dat we gehecht raken aan hen, ook al zijn ze niet echt, en treuren voor hen in onze eigen weg als het personage sterft of de reeks wordt stopgezet.
  In non fictie, meest echte rolmodellen hebben levens die niet te maken tijdschriften verkopen als hun leven zijn niet altijd fabelachtig exotisch of spannend. Echter, dit zijn precies de mensen kunnen we inspiratie putten uit als ze eerlijk zijn, omdat hun verhalen met ons kunnen laten zien dat zelfs wanneer depressief, bekritiseerd, overweldigd, uitgeput en bestookt met een reeks van ongelukkige gebeurtenissen, mensen die uitdagingen van het leven weer leren de rest van ons hoe te veerkrachtiger en minder kwetsbaar zijn.
  • Kijk voor tijdschriften, verhalen, boeken en dergelijke die echte mensen, uw collega's, die ervaren het leven als je het weet weer te geven. Terwijl hun verhalen kunnen inspiratie bieden, nog belangrijker: ze bieden u geruststelling dat je doet goed is en dat uw keuzes zijn zo goed en goed als iemand anders is.
 11. 11
  Praat met andere mensen, maar kiezen voor een persoon die u het gevoel heeft voldoende inzicht en begrip. Menselijke interactie is erg handig om te kunnen om ideeën te delen, en soms is het gewoon een geval van het verlaten van het huis of het nemen van thee met collega's om wat quality spreektijd krijgen in je leven. Met die personen die je het gevoel kunt u minachten of oordelen onredelijk, is het verstandig om selectief te zijn over de onderwerpen die u te bespreken in hun aanwezigheid - houd het simpel en zoet is het beste advies hier. Bovendien heb je nodig om de vraag te stellen hoe je weet wanneer een andere persoon is die redelijk in het bekritiseren van je acties. Dat is iets wat ieder mens nodig heeft om te overwegen op hun eigen als met anderen.
  Wees je bewust van het feit dat het niet eenvoudig is om een ​​andere persoon te vertellen als ze veroorzaken hun eigen probleem, dus het is alleen maar iemand die echt om je geeft, die je eerlijk zal vertellen wanneer je het maken van een fout. Wij verwerpen vaak deze mensen als wij voelen de behoefte om onafhankelijk te zijn en geen behoefte aan andere hulp, evenals ongemakkelijk gevoel bij het ​​idee dat we zulke fouten konden maken. Vragen om hulp is vaak een enorme uitdaging, maar het is een deel van het zijn een sociaal wezen.
  • Begeleiders kunnen ondersteunen, maar als ze niets geven je je kunt gebruiken om te kunnen gebruiken als een instrument om je eigen zaak te helpen, dan zijn ze niet van plan om u te helpen uw probleem op te lossen. Voorkomen dat over-vertrouwen op enige vorm van therapie, het is een leidraad hulpmiddel, geen vervanging voor uw eigen inspanningen. Uiteindelijk alle adviseurs proberen om u te begeleiden naar een staat van begrip dat alleen jij kunt je mentale welzijn te verbeteren.
 12. 12
  Begrijp eindelijk waarom je het gevoel dat er niemand is om op te kijken. De moeilijkste vraag van allemaal is vaak: bent u het instellen van uw verwachtingen van het leven aan het onmogelijke? Die dromen we allemaal hebben als we jong zijn of op avontuur gaan, het hebben van een carrière en het leven van onze eigen makelij, "het veranderen van de wereld" of "een verschil maken" dat we kunnen identificeren en zeggen "ik dat bereikt". Maar het leven is niet zo makkelijk als we zouden willen en dat niemand van ons een levend verschuldigd. De zoektocht naar perfectie of een situatie met een grotere kracht, meer gemak, meer inspiratie of een eindeloze bron voor ons eigen geluk, is niet realistisch en kan zeer pijnlijk zijn. Als je eigen leven is uitgegroeid tot een woestijn en niet langer een bron voor je eigen geluk, loop je het risico niet langer tevreden zijn met wat je wel hebt - dat is veel.
  De focus is uiteindelijk om te zien dat je bent omringd door mensen van wie u mag hier iets daar iets te leren en, al die tijd dat je het maken van uw eigen reis om je eigen leven te verbeteren. Door tevreden te zijn met wat je al hebt bereikt en verdiend, en de inhoud in de wetenschap dat je blijft leren en dat de ervaringen van je leven zijn zo geldig als iemand anders, zal je geïnspireerd blijven, opgestookt om het beste kunt u persoonlijk doen bereiken en open staan ​​voor nieuwe dingen over jezelf te ontdekken zonder dat ze zelfgenoegzaam of tegengehouden bij gebrek aan een rolmodel of twee. Wees je eigen rolmodel en worden opengesteld voor de kleine inspiraties die mensen geven je elke dag - gewoon je ogen en hart te openen.

Tips

 • Er zijn uiteindelijk echt geen tips voor dit onderwerp omdat het gebruik van soundbites of het maken van bewerkingen die afkomstig zijn van meningen, emoties en niet van diep onderzoekende ervaring zal nooit echt een vruchtbare bijdrage te leveren. Dit verklaart eigenlijk het hele onderwerp in een notendop in dat we vaak gedreven door onze gevoelens en verlangen om onze gevoelens te uiten, maar niet door onze eigen ervaringen en wijsheid. We hebben allemaal inherent vaardigheden of de mogelijkheid om vaardigheden te groeien en een bron van inspiratie om onszelf en anderen te ontwikkelen.
  Ze kunnen echter zeer onthullend als een experiment kunt u zelf uit te proberen. Zoals wanneer een persoon niet een artikel door te lezen goed en zo scheert over wat ze niet willen horen. Sommigen kunnen adviezen maken en wijzigingen in een artikel in hun geest of op de pagina voordat ze klaar zelfs lezen, herschrijven nadruk een advies, of maakt aanvullingen voor het belang van het maken toevoegingen - in tegenstelling tot geldige verbeteringen, zoals spelling, grammatica en interpunctie. Deze kunnen allemaal onthullen de manier waarop de geest werkt.
  Als een manier om inzicht te ontwikkelen, kunnen we ook voor onszelf te zien als mensen deze wijzigingen aanbrengen om een ​​artikel en door te kijken naar elke bewerking objectief, kunnen we zien waar de editor vandaan komt. We kunnen dan die in omgekeerde te zien waar we als individuen vandaan komen en gebruik dat om boven groeien en schitteren als een ster.