Wkenl

Hoe om te gaan met paniekaanvallen

Leven in constante angst en lijden aan paniekaanvallen? Denk je dat je tijd om is? Lees dit en je kan in staat zijn om deze gedachten in de toekomst te voorkomen.

Stappen

Hoe om te gaan met paniekaanvallen. Begrijpen dat paniek aanvallen zijn een geest staat.
Hoe om te gaan met paniekaanvallen. Begrijpen dat paniek aanvallen zijn een geest staat.
 1. 1
  Begrijpen dat paniek aanvallen zijn een geest staat. Een paniekaanval kan een zeer beangstigende en ongemakkelijke ervaring zijn, maar het is absoluut niet gevaarlijk. Paniekaanvallen zijn een gemoedstoestand geen ziekte. Slechts in bepaalde gevallen is een paniekaanval een symptoom van een ziekte.
 2. 2
  Realiseer je dat je niet alleen bent. Paniekstoornis is een angststoornis die veel andere mensen delen.
 3. 3
  Begrijpen wat paniek is. Paniek is gewoon teveel adrenaline die door je lichaam wanneer het wordt geconfronteerd met een mogelijk levensbedreigende situatie kan ook worden veroorzaakt door iets dat een gebeurtenis uit je verleden dat je in een bedreigende situatie geplaatst geactiveerd. Paniekaanvallen zijn fysiologische. Gevoelens van paniek kan heel eng, maar de gevoelens die je hebt zijn je lichaam je te vertellen om te vechten of weglopen van het potentiële gevaar. Ze zijn mechanismen die geëvolueerd om je te beschermen, maar nu, op dit moment, is er geen echt gevaar. Sluit je ogen voor een tweede, haal diep adem en rationaliseren je gedachten.
 4. 4
  Ga naar een dokter. Ga naar een professionele psycholoog indien nodig. Echter, zorgvuldig overwegen uw opties voordat het nemen van drugs. Geneesmiddel kan toenemen zelfmoordcijfers en kan eigenlijk het probleem erger maken. Soms zijn mensen hebben gekregen hogere doses omdat mensen klagen over het probleem verergeren, terwijl het in feite de geneeskunde werd veroorzaakt hun problemen te verergeren. Het kan ook verslavend zijn, en de hersenen het vermogen om zijn eigen gevoelens van welzijn, onafhankelijk van drugs genereren permanent veranderen.
 5. 5
  Laat de mensen die dicht bij je weet dat je een probleem hebt. Anderen kunnen geïrriteerd als je vreemd hele tijd te handelen zonder opgaaf van redenen. Degenen die niet soms paniekaanvallen hebben een harde tijd te begrijpen wat ze zijn, hen die om u een gemakkelijkere tijd omgaan met uw probleem hebben als ze weten hoe je je voelt. Probeer uw situatie zo duidelijk mogelijk uit te leggen, indien nodig, ga op het internet en print af wat informatie over paniekaanvallen voor hen om te lezen. U zult verbaasd staan ​​hoe ondersteunend ze zullen zijn.
 6. 6
  Probeer niet om die situaties waar paniek gebeurt vermijden. Vermijding alleen 'versterken' van uw paniek en hoe meer je te vermijden, hoe meer paniek de vermeden situatie zal genereren. Bij aanvallen gebeuren, probeer niet om de gevoelens te bestrijden. In plaats daarvan, laat de gevoelens van paniek te komen en over je heen, en ze zullen snel weer voorbij als je ze laat. Focus op je ademhaling tijdens de uitdagende omstandigheden.
 7. 7
  Probeer zoveel mogelijk de snelheid van de ademhaling verminderen door te trachten ontspannen. Dit moet ook helpen om de juiste hoeveelheid zuurstof krijgt om je hersenen te garanderen. Als gevolg van dit zal helpen om de angst of paniek aanval tot een einde sneller.
 8. 8
  Doe trachten een poging om een dagelijkse oefening routine in je leven te maken bevatten. Evenals het helpen met uw algehele gezondheid, zul je ontdekken dat je kunt worstelen met paniekaanvallen veel beter.
 9. 9
  Een ernstige blik op uw algemene levensstijl. Naast de regelmatige lichaamsbeweging, moet u uw dieet te bestuderen: Bent u het eten van te veel verwerkt voedsel (junkfood)? Heeft uw dieet te omvatten de benodigde hoeveelheid groenten en vezels?
 10. 10
  Krijgt wat rust. Aandeel van ons de leeuw moet een goede 7-8 uur slaap te voelen rustte. Dit zal ons zo veel beter toe te rusten voor de stress van het dagelijks leven.
 11. 11
  Voorgeschreven medicijnen: Voorgeschreven medicijnen, zoals tricyclische antidepressiva, bètablokkers, benzodiazepinen, monoamine oxidase remmers (MAO) en selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's) kan de kans op paniekaanval episodes aanzienlijk verlagen. Neem contact op met uw arts om te zien of een van deze vormen van medicatie voor u geschikt zou kunnen zijn.

Tips

 • Als u zich beter voelt, iemand anders helpen hulp te krijgen. Er zijn zoveel bange mensen die er van alle leeftijden, ze dus vertel je verhaal. Je kunt echt anderen helpen door gewoon te praten en ervaringen te delen.
 • Ontspanning. Ontspanning kan wonderen doen voor een paniekaanval patiënt. Tijd doorbrengen met zichzelf en deze tijd en niet op iemand anders denken over jezelf eerst kan versnellen herstel en beschermt u tegen verdere ziekte. Leer te stoppen met denken over worst case scenario's. Het is altijd goed om te erkennen dat uw huidige omstandigheden stinkt, maar om dingen in perspectief te zetten en herinner jezelf eraan dat het gewoon een tijdelijke blip zou een grote hulp zijn.
 • Wanneer een paniekaanval begint, bewegen. Opruimen is een van de beste activiteiten die je kunt doen - het zal een gevoel van voldoening geven bij het vervullen van iets, een gevoel van controle van de onmiddellijke situatie en het zal ook de adrenaline die is stijgende in uw systeem te gebruiken. Een "vecht of vlucht" reactie toen verstikt door stilzitten kan veel gifstoffen achter in je spieren waardoor krampen en fysieke pijn. Directe fysieke activiteit maakt gebruik van het omhoog zodat je sneller herstellen door gebruik te maken van de energie van de paniekaanval in fysiek werk. Iets organiseren fysiek geeft de toegevoegde psychologische boost van iets te kunnen beheersen. Dus dit is een goed moment om de kast en andere soorten van krachtige diepe reiniging reinigen.
 • De borden die u zult ervaren kan je denken alsof je een hartaanval. Het is begrijpelijk dat patiënten kan eindigen in het ziekenhuis. Echter, wanneer je met symptomen zoals pijn op de borst, het is altijd beter om te laten controleren door een arts.

Waarschuwingen

 • Draai niet aan alcohol of drugs om u te helpen het hoofd te bieden. Ze zullen alleen maar belemmeren uw genezing en toe te voegen aan uw problemen. Acceptatie, professionele hulp en het opleiden van jezelf zijn veel productiever.
 • Vermijd cafeïne. Het kan verhogen angst.