Wkenl

Hoe om te gaan met vrouwelijke kaalheid

Elke dag worden ongeveer 100-135 haren werpen van de hoofdhuid en ongeveer evenveel voer de groeicyclus voor de meeste mensen. Wanneer het aantal verloren haren groter is dan het aantal haren groeien, haaruitval optreedt. Vrouwelijke haaruitval kan een gevoel van zelfbewustzijn veroorzaken. Hier zijn een aantal manieren om te gaan.

Stappen

Hoe om te gaan met vrouwelijke kaalheid. Ga online en zoek een bron voor een anti sebolytic scalp cleanser en gebruik het regelmatig.
Hoe om te gaan met vrouwelijke kaalheid. Ga online en zoek een bron voor een anti sebolytic scalp cleanser en gebruik het regelmatig.
 1. 1
  Ga online en zoek een bron voor een anti sebolytic scalp cleanser en gebruik het regelmatig.
 2. 2
  De circulatie naar je hoofdhuid. Gebruik een zachte, multi-tipped hoofdhuid stimulator dagelijks. Hoofdhuid stimulators zijn meestal te vinden in plaatsen die haar producten te verkopen. Gebruik je handen om je hoofdhuid masseren.
 3. 3
  Probeer verschillende shampoos. Er zijn verschillende shampoos speciaal ontwikkeld voor dunner wordend haar. Geen van hen gaan om wonderen te verrichten, maar sommigen doen bevorderen folliculaire heide en dus haargroei. Anderen bevatten eiwitten en vezels aan de vacht van de haarschacht en dikker het.
  • Een aantal botanische / natuurlijk afgeleide behandelingen die agenten en mechanismen vergelijkbaar met drugs gebaseerde aanbod ook bestaan ​​in dienst. Zoals bij elke behandeling, doe je onderzoek en zijn moe van "review sites" of andere sales oplichting.
 4. 4
  Als het dik genoeg is aan de voorkant, maar dun op de kroon, groeit het langer aan de voorkant en vegen het terug. Vegen het omhoog vanaf de zijkanten. Gebruik hoofdbanden te bestrijken gebieden, of mini-clips aan haar of bogen en wraps regelen.
 5. 5
  Als je echt jong (ongeveer 25 en onder) en je avontuurlijk voelt, probeer dan iets echt gek met je haar doen, zoals het verven het een onnatuurlijke kleur, stekelige het, scheren deel ervan (maar niet te veel), enz. Niet alleen zal deze verbergen merkbare dunner worden, zullen de mensen ook worden gericht op hoe gek het is dan als het een beetje dun.
 6. 6
  Voor lichte tot matige dunner, proberen om de glans van je hoofdhuid en je haar verlies zal minder merkbaar verminderen. Gebruik een haar poeder op je hoofdhuid, of gebruik schud-on Haarpoeder. Ja, ze echt werken!
 7. 7
  Experimenteer met caps, hoofddoeken en hoeden.
 8. 8
  Kijk voor OTC-geneesmiddelen. Er zijn over-the-counter medicijnen voor haaruitval, maar voor het gebruik van elke vorm van drugs, zie een specialist.
  • De belangrijkste behandeling van vrouwelijk-model haar verlies is Minoxilil. Een 2% Minoxidil moet tweemaal worden toegepast per dag aan op droog haar. Volg aanwijzingen op de verpakking.
 9. 9
  Voor het kopen van het product, controleer dan de verpakking. Als de verpakking zegt dat het niet effectief is op bepaalde haaruitval patronen zullen zijn, en je hebt een van die haaruitval patronen, bespaar je geld. Meestal is er een tekening op de doos.
 10. 10
  Als u probeert de producten, geen resultaten verwachten voor ten minste 6-8 weken, en verder gebruik van het product is vereist om nieuwe groei te handhaven. Opmerking: controleer het huismerk voor het percentage van de actieve bestanddelen. Als ze zijn vergelijkbaar met de merknaam, gaan met de minder dure merk als dit is een dure en lange termijn commitment.
 11. 11
  Denk positief over de situatie, als je altijd werd gepest over je dik haar op de lagere school, een lach over de ironie. Denk na over je nieuwe haar mogelijkheden, ook. Bijvoorbeeld, als je altijd al wilde een heel korte kapsel proberen, maar je dacht dat het zou lijken op een afro of haar een Jellicle Cat's, probeer het nu en je kan genieten van de resultaten!
 12. 12
  Tot slot, probeer je haar verlies in perspectief te houden: je bent dezelfde persoon als je altijd geweest bent. Wat er in je hoofd is veel belangrijker dan wat er op de bovenkant van het!

Waarschuwingen

 • Gebruik alleen producten die speciaal voor vrouwen. Finastride is niet geschikt voor vrouwen vanwege de mogelijkheid voor de drug tot afwijkingen van de geslachtsorganen van mannelijke foetussen.
 • Man Minoxidil heeft 5% actief bestanddeel, maar niet meer effectief voor vrouwen dan 2%, maar het heeft meer bijwerkingen.
 • Als je met gek haar, in gedachten te houden de regels van uw school / werk. Hoewel het fijn kan zijn als je naar een kunstacademie of werk bij Hot Topic, let op als je naar een prive / religieuze / strenge school of werk ergens dat streeft ernaar om business-like.