Wkenl

Hoe om te gaan voor je dromen

Iedereen heeft dromen, zelfs als ze begraven diep in de kindertijd fantasieën. Hier is hoe ze te vinden en ze te laten uitkomen.

Stappen

Hoe om te gaan voor je dromen. Lees boeken of kijk op websites met betrekking tot uw droom.
Hoe om te gaan voor je dromen. Lees boeken of kijk op websites met betrekking tot uw droom.
 1. 1
  Neem contact op met uw dromen. Wat vind je fantaseren over het doen met je vrije tijd? Wat buitengewone toekomst geeft je het gevoel een beetje meer leven wanneer je waant je in het? Waar droomde je over wanneer je een kind? Denk er eens over en schrijf het allemaal op.
 2. 2
  Lees boeken of kijk op websites met betrekking tot uw droom. Bijvoorbeeld, 16-jarige Abby Sunderland besloten om haar droom om de jongste persoon om solo zeilen rond de wereld te volgen. Ze schreef het boek Unsinkable (Thomas Nelson, 2011) over haar ervaring. Steile jezelf in de verhalen van mensen die hebben gedaan of doen wat je wilt doen. Zie hoe ze benaderd na hun eigen dromen.
 3. 3
  Opzetten van een community. Zorg ervoor dat je andere mensen aan om over je doelen die je zal ondersteunen en je dromen niet twijfelen praten. Als er niemand in het echte leven, probeer dan sites die laat je vrienden worden met mensen die zullen niet alleen de zorg over je dromen, maar houd je aan hen verantwoording schuldig. Maar wat er ook gebeurt, laat iemand er die echt cares.
 4. 4
  Identificeer mentale obstakels die in de weg van je dromen staan. Bijvoorbeeld, misschien heb je altijd al gedroomd over hoe een schilder, maar je was al te bezorgd over wat mensen denken, of over het niet genoeg geld. In dit geval, je obstakels zijn ego en financiën. Vraag jezelf eerlijk: Wat is belangrijker, het bereiken van mijn dromen, of het krijgen van respect van mijn collega's, of het zijn financieel veilig? Als ik moest kiezen tussen mijn dromen en mijn andere zorgen, wat zou ik kiezen?
 5. 5
  Wijzigingen aanbrengen in je leven. Als je niet al werken aan je dromen, ben je waarschijnlijk gevangen in een cyclus die houdt je weg van hen opgesloten. Breek de cyclus. Voor veel mensen, dat betekent dat het veranderen van carrière. (Lees hoe een carrière switch.)
 6. 6
  Stel duidelijke, inspirerende doelen. Doelen zijn als pilaren die je dromen te ondersteunen.

Tips

 • Laat nooit iemand je hoofd vullen met twijfel.
 • Geloof in jezelf
 • Blijven bewegen naar voren en leven in het nu. Als je problemen hebt het loslaten van iets wat in het verleden, bijvoorbeeld iets dat je slecht over voelen, schrijf dan het neer op een stuk papier en vervolgens vernietig het papier-ripping, versnipperen, alles, zolang zijn verdwenen en je kunt vooruit te komen om uw te volgen droom.
 • Het ontdekken van je dromen is een continu proces. Vaak, als je probeert om je dromen werkelijkheid te maken, leer je meer over wat je wilt. Bijvoorbeeld, zou u hebben gedroomd over hoe u een dierenarts, maar in het midden van de dierenarts school, kan je je realiseert dat je dromen te betrekken dieren te trainen in plaats van ze te behandelen. Wees niet bang om uw cursus aan te passen als je leert meer over jezelf en wat je wilt van het leven.
 • Denk aan de woorden van Roosevelt - ". Wanneer u aan het einde van je touw, een knoop en hang op"
 • Je kunt jezelf te voorzien van een extra maatregel van motivatie door gebruik te maken van de beste me techniek van zelf-hypnose te pre-ervaring van de voordelen van een doelstelling op lange termijn, waardoor de noodzaak voor het verminderen of elimineren van 'wilskracht. "
 • Sluit je ogen en stel je voor wat je wilt. Bijvoorbeeld, je wilt voetballen. Sluit je ogen, ontspan, en stel je voor het spelen van voetbal. Visualiseer je doel.

Waarschuwingen

 • Verlies nooit aandacht als iets dat beter lijkt langs komt.
 • De meeste mensen geven zonder te beseffen hoe dicht ze waren voor de realisatie van hun dromen. Heeft deze persoon niet.