Wkenl

Hoe om te gaan vroeg naar bed

Ben je moe van die slapeloze nachten? zo ja, lees voor een oplossing die bij u past!

Stappen

Hoe om te gaan vroeg naar bed. Ben je moe van die slapeloze nachten?
Hoe om te gaan vroeg naar bed. Ben je moe van die slapeloze nachten?
 1. 1
  Erken het is te laat. Voor de meeste van de mensen die gaan laat naar bed het is vooral een probleem van mentaliteit. Je kijkt naar de klok en denken "2:00? '. Oh, geen probleem, ik heb nog genoeg tijd ". Nee, dat doe je niet. Als je er een gewoonte van om te gaan ver na middernacht naar bed, uw idee van wijlen een steeds later uur. Dus de volgende keer als je kijkt naar de klok en zie het verleden 23:30 (of wanneer u 'vroege' zou overwegen), steek alles wat je aan het doen waren op dat moment en beginnen haasten naar bed te gaan. De eerste stap in het starten om te gaan vroeg naar bed is het herdefiniëren van uw idee van 'vroege' en 'late'.
 2. 2
  Geef jezelf redenen voor het krijgen vroeger naar bed. Een goede stimulans is herinnerend aan een tijd (of meerdere) wanneer uw laattijdigheid bij het verkrijgen van naar bed had rampzalige resultaten: je verslapen, niet genoeg slaap krijgen, werd ziek, enz. Ook als u een gewone late nacht te blijven (bv. bent een zonsopgang: student), dit geeft je een kans om dat zeldzaamste van natuurverschijnselen te zien geven! Staying up door de nacht te zien de zonsopgang telt niet mee!
 3. 3
  Bepalen hoe laat je nodig hebt om wakker te worden. "Nou, de meeste van de tijd dat ik wakker op 7:00, maar soms heb ik wakker om 6:00 om huiswerk te maken" is niet een goed antwoord. Als u van plan op wakker om 06:00 dan zou je denken dat het gaan om een ​​uur vroeger naar bed zou het goed te maken, maar je zou niet moe zei het slapen gaan, zodat je in bed zou liggen voor een uur en alleen maar 7 uur slaap. Uw wake-up tijd nodig heeft om elke dag hetzelfde, behalve voor zeldzame gelegenheden. Weekends zijn niet zeldzaam.
 4. 4
  Aftrekken 8 uur vanaf het moment dat je wakker wordt. Bepalen hoe lang het eigenlijk duurt je in slaap te vallen. Niet blik op de wekker steeds om dit te testen, denk maar aan of je in bed liggen voor wat lijkt voor uren, of heeft uw hoofd nauwelijks het kussen raakte? Als het eerste het geval is moet je een uur aftrekken van de tijd die je hebt. Als je hoofd raakt nauwelijks het kussen hoeft u alleen maar ongeveer vijf minuten in bed voordat je -8 uur tijd. Als je ergens tussen 30 minuten bent moet een veilige hoeveelheid tijd om in bed voordat je nodig hebt om in slaap te vallen zijn.
 5. 5
  Heeft iets te kalmeren voor het slapen gaan. De computer kan worden rustgevend, maar je hersenen natuurlijk maakt je slaperig als het donker is, dus door staren naar een scherm dat u het houden van jezelf alert en klaarwakker voor langer dan u zou mogen. Een douche is een prima ding om te doen voor het slapen gaan. Maak uw activiteit een soort gewoonte. Dit helpt.
 6. 6
  Ga naar rechts bed als je begint te moe. De beste tijd om naar bed te gaan is wanneer je niet kunt stoppen met geeuwen en de behoefte voelen om gewoon je ogen dicht en leg je hoofd naar beneden. Als je jezelf dwingen om wakker te blijven, na deze fase voorbij is, heb je een lichte hoofdpijn als gevolg van vermoeidheid, maar stop gevoel dat drang om te gaan slapen, waardoor je nog meer wakker te blijven.
 7. 7
  Wees streng over uw bedtijd. Dwing jezelf de computer en de tv voor het slapen uit te schakelen. Door het draaien van de computer (niet de monitor) uit je zou moeten wachten tot het opnieuw opstarten en normaal, dat is genoeg om u te overtuigen om uit de computer. Gooi de afstandsbediening voor uw tv in de kamer of op de vloer (zachtjes). Opstaan ​​om op de TV aan te zetten lijkt nauwelijks de moeite waard, hè?
 8. 8
  Nadat je zijn na een bed tijd voor een week of zo, als je nog steeds vermoeid of zeer bereid om op te staan ​​in de ochtend kunt u nog verschuldigd bent jezelf een paar uur. Laat u slaapt manier in het weekend. Doe dit een paar keer en je zal waarschijnlijk niet langer de behoefte voelen om te slapen in het weekend. Dat is goed. Dat betekent dat je genoeg elke nacht te slapen. Als u houdt te willen opstaan ​​eerder dan uw wake-up tijd ga dan naar een beetje later naar bed. Sommige mensen minder slaap nodig dan anderen en kan je niet meer hoeft te gaan om een ​​uur vroeg slapen meer, omdat van uw routine.
 9. 9
  Beloon jezelf voor je vakgebied. Trakteer uzelf op een film voor elke twee weken je succes krijgt vroeg naar bed. Merk op hoe veel beter je je voelt in je dag-tot-dag leven, op school, of op je werk. Als je krijgt ergens rond 8 uur slaap per nacht, en op het juiste moment, zult u waarschijnlijk merken een dramatische verhoging van uw lichamelijke en geestelijke gezondheid!

Tips

 • Als je niet naar bed op tijd en krijg genoeg slaap kunt u last krijgen van een slechte kwaliteit van de slaap.
 • Zorg ervoor dat u niet gebruik maken van de snooze-knop. Dwing jezelf om letterlijk springen uit bed elke ochtend, zelfs een paar jumping jacks om het bloed stroomt.
 • Kinderen kunnen extra slaap nodig. Tieners die een grote test de volgende dag beter zal doen als ze vroeg naar bed gaan in plaats van laat opblijven om te studeren. Als je een redelijke tijd om elke dag studeren, moet dit geen probleem zijn.
 • Niet tekst aan je vrienden als je ligt in je bed. Het houdt je wakker!
 • Probeer weg te blijven van uw telefoon voor het slapen gaan.
 • Als de muziek houdt je geest draaien, soms witte ruis, zoals een ventilator, kan helpen dekken achtergrondgeluiden en verminderen afleidende gedachten.
 • Ervoor te zorgen dat u het opzetten redelijke doelen, sommige mensen kunnen niet krijgen 8 uur slaap.
 • Als u een slaapstoornis, zoals slapeloosheid, DSPS, etc. Het is het beste om een ​​arts of specialist en onderzoek andere methoden zoals lichttherapie en chronotherapy, die kunnen worden gebruikt naast deze raadplegen.
 • Probeer het lezen van een boek voor een beetje, als je niet in slaap kan vallen, het zal je moe maken.
 • Gevoel voortdurend moe of regelmatig vroeg wakker kan zowel symptomen van depressie. Als u bang bent dat dit het geval voor u kan zijn, raadpleeg dan uw arts of een therapeut / counselor.
 • Als u echter niet over een slaapstoornis, probeer slaappillen voorkomen. Uw slaap moeten niet worden gedwongen.
 • Luister naar rustgevende muziek. Er zijn tal van rustgevende audio tapes op het internet gratis en ze slechts een minuut of twee duren om te downloaden en bijwerken op uw mp3-speler.
 • Probeer het hebben van een warm drankje net voor het naar bed gaan om je te kalmeren en ontspannen je. Een beker warme chocolademelk of hawlix is ​​goed:).
 • Probeer te voorkomen dat je iPhone of iPad naar bed. Het is verslavend en vreet tijd en je nooit beseffen.
 • Vaak als tieners zijn moe, ze meestal last van stress, ze zo troosten of vertel ze om te ontspannen, en niet te veel zorgen te maken. Het zal hen helpen beter te voelen.
 • Vraag een vriend om te zorgen dat je naar bed gaat op tijd. Ze kunnen verbergen de afstandsbediening om de TV, of schakel de computer, of doe het licht uit waar je aan het lezen bent. Zij kunnen dit ook doen voor zichzelf houdt je wakker te voorkomen. Doe dit niet als je prikkelbaar bent.

Waarschuwingen

 • Slaaptekort kan je focus en het vermogen om goed te bedenken met maximaal 33% te verlagen. Dit maakt je meer kans om jezelf te verwonden als u werkt met machines of zelfs rijden naar het werk. Na slechts 17 uur zonder slaap, iemands hersenen macht is lager in dezelfde mate als wordt bedwelmd.
 • Vermoeidheid is een groot probleem op de weg. Als je genoeg slaapt 's nachts, je kans op een ongeval kleiner.